2009 Nisan Anneleri

2 dilim bal kabağı koydum yanmış kömür gibi ocağıda iyice kıstım suda koymuştum ortalık yanık koktu yusuf bugün hiç bişey yemedi mama yapacaktım artık başka bişey yaparım

Hangi bölüm kaçıncı sınıftasınn
maliye 2.sınıf canm ,

2 dilim bal kabağı koydum yanmış kömür gibi ocağıda iyice kıstım suda koymuştum ortalık yanık koktu yusuf bugün hiç bişey yemedi mama yapacaktım artık başka bişey yaparım

hımmm neden yandı ocaktamı unuttun

bursalılar buluşuyomş yarın güle güle oturun kızlarrr

neyse bende çamaşırı bekliyodm bitti sanırım yatcm şimdii ii gecelerr

Mutlu geceler

ortalik kizismiz biraz
bende bilmiyom su misafiri be olmustu hatta aradim AMA bulamamistim onun gecmisinden
boylece bende aydinlandimm

yagmur bence kendini daha cok tanitman lazim
gercekten biz burda o kadar cok sey paylastik ki
kardesimizin kocamizin annemizin bilmediklerini biliriz
burbirimizi sevmesek bile saygi duyariz
birbirimizden okadar cok sey ogrendik ki
kimse kimsenin dogrusunu yada yanlisini elestirmez
tek dogru yokkkkk burda

senin zamana ihtiyacin var
cogumuz 2008 hazurandan beri burdayiz uzun zaman oldu
senin gibi sonrada da gelenler var herkesi sevgiyle kucakladikk
AMA kendini bize tanit ve daha onemlisi bizi tani tani. Ki kimin neyeee nasil tepki verebilecegini bil

Herkes burda mutlu
ve hep Boyle kalmaliii

Buarada biben kalmsimmmmm
filozof gibi konusmusumm::))))
operim cokkk
bolcaaa tatli ruyalarrrrrrrrrr

günaydınn :jeyyar: :)
tuna ve kerem çok tatlı olmuşlar hele keremin kalça sallayışı kpotum..
ewet ben tüm gün mutfağı temizledim benim bilg. ordada bi de 5 çeşit ikram yaptım tuğbayada kargoladım gözü kalmasın diye bugün eline ulaşınca cam leri açıp buluşcaz olumunekankayizsmile mönitörden çekilen fotolarıda bursalılardan önce koyucazzz :umursamaz:

geyik yapıp tamam demişim diğer yazacaklarım kaldı
ela gece 37 derece ateşlendi önemli değil fazla ama öksürükte başldı ya inşallah çok ilerlemez ..ama acık rahattım 2 haftadır şimdi başladık yine dk başı kalkmaya yaa bunun sonu yok muuu tam düzeldi diyorum biraz mola veriyo sanırım sonra hoopp tekrar (

geçmiş olsun canım inşallah çabuk iyileşir ..
çocukalrın hasta olmasına çok üzülüyorum kıyamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…