şirvan nereye taşınmış canım iş yerin
tuzla org. San. BÖL. ..
hayırlısı olsunilik iş gününde..İŞyerİnden İlk gÜnaydını mı yapım...
10 ay olmayınca masam falan yok..
Herhalde bÖlÜmÜnde de deĞİŞİklİk yapılacak....
Hayırlısı artık..
AkŞamda annem de kaldık .. Sabah zor olur dİye(hava soĞuk ya)
DÜn akŞam kayınvalİdemlerdeydİk.. EŞİmİn teyzesİnİn kızıda 1 haftadır onlarda kalıyordu...
Dedİm gel bİzde kal barana bak ...(17-18 yaŞlarında)
bİŞey demedİ .....
Sonra eŞİme sÖyledİm barana baksın.. En azından bİzİm dÜzenİmİz bozulmaz..
Sabah baranı evden Çıkarmak zorunda kalmayız
bakabİlİrmİ acaba dedİ ,,
bakarsa neden olmasın .. Parada verİrİz dİyor..
ehehehe:jeyyar::jeyyar:günaydınn :jeyyar: :)
tuna ve kerem çok tatlı olmuşlar hele keremin kalça sallayışı kpotum..
ewet ben tüm gün mutfağı temizledim benim bilg. ordada bi de 5 çeşit ikram yaptım tuğbayada kargoladım gözü kalmasın diyebugün eline ulaşınca cam leri açıp buluşcaz olumunekankayizsmile mönitörden çekilen fotolarıda bursalılardan önce koyucazzz :umursamaz:
geçmiş olsun cnmgeyik yapıp tamam demişim diğer yazacaklarım kaldı
ela gece 37 derece ateşlendi önemli değil fazla ama öksürükte başldı ya inşallah çok ilerlemez ..ama acık rahattım 2 haftadır şimdi başladık yine dk başı kalkmaya yaa bunun sonu yok muuu tam düzeldi diyorum biraz mola veriyo sanırım sonra hoopp tekrar(
günaydın şirvanım hayırlı olsunİŞyerİnden İlk gÜnaydını mı yapım...
10 ay olmayınca masam falan yok..
Herhalde bÖlÜmÜnde de deĞİŞİklİk yapılacak....
Hayırlısı artık..
AkŞamda annem de kaldık .. Sabah zor olur dİye(hava soĞuk ya)
aman nasıl baksın ben olsam güvenememDÜn akŞam kayınvalİdemlerdeydİk.. EŞİmİn teyzesİnİn kızıda 1 haftadır onlarda kalıyordu...
Dedİm gel bİzde kal barana bak ...(17-18 yaŞlarında)
bİŞey demedİ .....
Sonra eŞİme sÖyledİm barana baksın.. En azından bİzİm dÜzenİmİz bozulmaz..
Sabah baranı evden Çıkarmak zorunda kalmayız
bakabİlİrmİ acaba dedİ ,,
bakarsa neden olmasın .. Parada verİrİz dİyor..
iyiki farketmişsin Allah korusunegeye çorba yapayım dedim ,ocağın küçük kısmına koydum tencereyi altını kıstım odaya geldim.
yarım saat sonra gittim ki ocak sönmüş mutfak kokuyor(((((
balkon kapısı açtım hemen..
günaydıın
elacığım hasta mı olmuuşgeçmişler olsun inşallah ilerlemeden atlatır
şirvan ilk günün kolay geçsin inşallah nasıl özlersin şimdi baran tombalakını
dün eşim marketten her babynin 7 sebzelisini almış bişi yemiyo diye dedim azıcık vereyim bakalım reddedecekmi soğuktu ama marketten eve gelene kadar dolapta durmuş gibi soğumş nasıl hoşuna gitti kavanoza saldırıyo demek bu yeme işi dişten soğuk rahatlatınca yedi soğuk olunca kokrtum sıcak suya koydum bi yandan yediriyorum iyice ısınınca yemedi bıraktı istemiyo sıcak şeyler.inş. dokunmaz soğuk soğuk.
hııı sen öle san elif bize bişey yapmadıkibursalılar bugün börekleri tatlıları hüpletecekler:)))
selamlar kızlar...elaya geçmişler olsun ilerlemeden atlatsın.....aysuncum iyi farketmişsin sizede geçmişler olsun....şirvan hayırlı olsun canım dediğin doğru herşeye alışılıyor 1 hafta sonrada hep çalışıyormuş gibi hissedersin....
idil bu akşam yine çıldırttı hayır bişey değil benim kocamada kafayı yedirtçek bu kız....babası sallamak için alıyor zira ben karda yatmış misali köm köm öksürüyorum....dinlen dedi bana ama nerde....bana bakıp bakıp anni anni diyor nasıl yatayım...velhasılı ben uyuttum yine 2 de uyudu ve sonra saat başı kalktı sallandı...(
günaydınn :jeyyar: :)
tuna ve kerem çok tatlı olmuşlar hele keremin kalça sallayışı kpotum..
ewet ben tüm gün mutfağı temizledim benim bilg. ordada bi de 5 çeşit ikram yaptım tuğbayada kargoladım gözü kalmasın diyebugün eline ulaşınca cam leri açıp buluşcaz olumunekankayizsmile mönitörden çekilen fotolarıda bursalılardan önce koyucazzz :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?