2009 Nisan Anneleri

selamlar kızlar...elaya geçmişler olsun ilerlemeden atlatsın.....aysuncum iyi farketmişsin sizede geçmişler olsun....şirvan hayırlı olsun canım dediğin doğru herşeye alışılıyor 1 hafta sonrada hep çalışıyormuş gibi hissedersin....
idil bu akşam yine çıldırttı hayır bişey değil benim kocamada kafayı yedirtçek bu kız....babası sallamak için alıyor zira ben karda yatmış misali köm köm öksürüyorum....dinlen dedi bana ama nerde....bana bakıp bakıp anni anni diyor nasıl yatayım...velhasılı ben uyuttum yine 2 de uyudu ve sonra saat başı kalktı sallandı...(

elacığıma çok geçmiş olsun..
gülşencim sanada geçmiş olsun şekerim

hayırlısı olsunilik iş gününde..

bakabilecekti.. güvenebilecekmisin...canım ya..

ehehehe:jeyyar::jeyyar:
geçmiş olsun cnm

günaydın şirvanım hayırlı olsun

aman nasıl baksın ben olsam güvenemem

egeye çorba yapayım dedim ,ocağın küçük kısmına koydum tencereyi altını kıstım odaya geldim.
yarım saat sonra gittim ki ocak sönmüş mutfak kokuyor(((((
balkon kapısı açtım hemen..
iyiki farketmişsin Allah korusun

çok soğukta verme kız boğazları üşütür

bursalılar bugün börekleri tatlıları hüpletecekler:)))
hııı sen öle san elif bize bişey yapmadıkiPP

anni mi yerim bn onu

ahahah bunu görmemiştim sultan alıntı yapınca gördüm
ahh bursalılar ne hale getirdiniz bizi psikolojimiz bozuldu bak nelerle uraşıyoz kargolar falan aah ah sırnaşık şey

günaydın güzel annişlerr...
ooo ne kalabalığız bu saatte maşalahh..
denizcim geçmiş olsun cnmm...aysuncum sende iyiki erken farketmişin..
şirvancım ilk günün kolay geçer umarım hemen alışırsın..o teyze kızı fikri iyide karakteri nasıl iyice düşünün bence..baran için iyi olur tabi evinden çıkmaz tosbik..:))
aa bugün buluşma var dimi...elif neler yaptı acaba..bizim yerimizede yiyin kızlar..
gülşen sana allah iyi sabır veriyo yaa hem sabahın köründe yatıyosun..sabaha kadarda ayağında idil..Allah gücünü arttırsın cnmm

niye yapmadıki elif..?
blöf dür o bence
hamaratsınız siz yaparsınız..

gülşencim çoooooook geçmiş olsun

kızlar dün çiçekin bahsettiği mamaları sıcak tutan çantanın adı neydi ya hatırlayan varmı bilmiyorumkismile

ben sabaha karşı sıcacık yataktan cıkıp o buz gibi mutfağa gidip mama hazırlarken zatüre olacam sonunda benim öksürük başladımı kimseye hayrım dokunmaz zatüre başlangıcı olmuştum bikere zaten

Sizin yerinizede yeriz ama kiloları bölüşürüz:)
aventin çantası demiştim sanırım

baktım iyi termosların fiyatının maşallahı var bari çanta alayım biyere giderken de çorbalarınıda koyarım götürürm.

internetten anne işte kitabını alcamda ne ucuz nerde bilen varmı tatlılar?

avent
bizde kullanıyoruz iyi oluyor.
ama biz öle çorbalı yemekli menüleri taşıcak kadar çok kalmıyoruki dışarlarda.
genelde dışarı çıkarken kavanoz mamalarını alıyoruz yanımıza.

benim kızımda soğuk yemekleri çok seviyor. yoğurdu buzdolabından çıkarır çıkarmaz ver bayılır. özellikle dişleri çıkarken öle veriyordum napayım başka türlü yemiyordu

teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için....
bugün bursa buluşması süper geçecektir...resimleri sabırsızlıkla bekliyorum....atın bebeleri yere , elinizde çaylar evde sıcaksa Allah keyfe bak....keşke hep birlikte olabilsek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…