2009 Nisan Anneleri

yok güzelim ya :))eşimin annesi zaten burda.kayınpederim çifçi.bi orda bi ankarada.

biz onlarla yasıyoruz şuanda.yazın ev alcazda.para biriktiriyoruz yani.boşuna kira vermeyelim diyede onlarlayız.sağolsun iyi insanlarda.

onlar olacak tabi doğumgünündede.diğer akrabalar olmaz manasında öle demiştim.

valla eşimin sürprizini bemde merak ediyorum.tabi fosda çıkabilir. :)))

ozamanda cafede yaparız artık.ama bende güzel şeyler yapmak istiyorum.ilk doğum günleri sonuçta.

çok yazdım be..

evet kurutucular kampanyalıymış geçtiğimiz ay arçelikte....500 liraya aldı arkadaşım ama acayip memnun günde 2 kere bana al diyor....ama malesef yer sıkıntım var

ben de istiyorum gülşen ve benim de yer sıkıntım var.

ben de genelde hipp ve heronun organiğini veriyorum.ne bileyim sanki pazardakinden daha iyi gibi geliyo.

ya ben şu hormonlu meyve sebze yüzünden erken ergenliğe girme olayından korkuyorum

evet yakın bi arkadaşımın kızında car.8 yaşında ve göğüsleri var tüylenme var.adet görmesini geciktiriyolar ve çok pahalı bi tedavi süreci.

Hep mrb diyorum ama kimse görmüyor,ben yine de mrb diyim yeniden.

merhaba canım.

Kızlar Şİmdİ emlakÇı aradı yİne hÜsran ya offffff bu ev satılmıycak galİba olmuyo oolmuyo nasıl soĞundum anlatamam bÜtÜn neŞem kaÇtı

hayırlısı tuğba.bakarsın hiç ummadığın anda herşey hallolur.

Hep mrb diyorum ama kimse görmüyor,ben yine de mrb diyim yeniden.
slm canım her geldiğinde merhaba demene gerek yok direkt konuya dal:))

Kızlar Şİmdİ emlakÇı aradı yİne hÜsran ya offffff bu ev satılmıycak galİba olmuyo oolmuyo nasıl soĞundum anlatamam bÜtÜn neŞem kaÇtı
aa tüh neden olmamış

Merhaba!!
Akşamüstü tam Miray ı uyuttum biraz iş yapayım diye düşünürken,anında elektrik kesildi,ve neredeyse 1 saat gelmedi,gelince de buraya damladım)

Fatoş bence de araya dal sen de))

heee elektrikler kesildi başka bişeyden değil yani heheheh:teytey:

güzel soru ama her soruya vercek bircevabım var ünlü smiley :jeyyar::))bu et kuşbaş dolapta vardı eheh

Kızlar duydunuz mu yenı dogum yapan kadının bebegını calmıslar

duymadım ne kadar acı yaa offf(

biz eliflerde toplancaz canım fotoları da koyarz sefam olsun :))))

yazmadan edimicim denizela ve tuğba ecrin kameralı görüşme yapçaklaaaaaaaar:)))
kahve yaçak biri biride poğça börek karşılıklı yiyip iççekler oh ne güzel dimi hihiih

yaaa bu faceye nekadar zor resim yükleniyoooo.

sinir oldum vazgeçiçem yüklemekten.

bu etin pişer herhalde sultan.düdüklüye koymadan önce kavuruyomusun?

çalışmıyor olsam oraya da yeterdim amaa işte!!!!

görürsün ben biraz daha havalar ısınsın tek tek heryeri dolaşacağım sana inat buyrunnnnnnnnn delikafadulden

ehehe sultan çok fenasın bak kalkar giderim denizin evine hee :)
haftalardır markete bile gitmeyen biri için büyük konustum sanırım hihih
zeyno sağol canım ben de hiçbişey kullanmamaya karar verdim.annem ben sana bişi kullanmadımda noldu dio sölemesi ayıp pambik gibi cildim vardır ergenlikte bile bişicik olmadı ünlü smile :jeyyar:

canım ailemide bu aksama almışlar.yaprak dökümüyle çakışıyo.
ne diye değiştirirlerki şu dizilerin günlerini ya :jeyyar: hihoyyythihoyyyt

bende yumuşak et pişirmek uğruna düdüklü alıcam sonunda.pişiremiyorum yumuşak

bende de ne inat var dimi ama yapamadığm halde habire et pişiriyorum:))

önce tereyağda kavurdum düdüklüye aktardım bol su koydum düdüklüde 50dakkada piişti 1 kere indirdim ocaktan baktım olmamştı tekrar kaynattı kekikte ekledim çok güzel oldu

Düdüklüde pişirirken ben kavurmadan pişiriyorum,lokum gibi oluyor sölemesi ayıpppp
Sultan olan var olmayan var,insanın canını çektirdin şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…