evet kurutucular kampanyalıymış geçtiğimiz ay arçelikte....500 liraya aldı arkadaşım ama acayip memnun günde 2 kere bana al diyor....ama malesef yer sıkıntım var
kızlar ben hipp in meyvelerini kullanıorum valla hangisi iyi karar veremedim yok organik tarım yok hormonlu zirai ilaç kalıntılı kavanozlara çok karşıydım ama şimdi o kadar katı değilim mesela elma yıkıyorsun üzerinde mumsu bir tabaka yağlı gibi kabuğunu derin soyuyorum ama acaba içine geçiyor mu?
ya ben şu hormonlu meyve sebze yüzünden erken ergenliğe girme olayından korkuyorum
Hep mrb diyorum ama kimse görmüyor,ben yine de mrb diyim yeniden.
Kızlar Şİmdİ emlakÇı aradı yİne hÜsran ya offffff bu ev satılmıycak galİba olmuyo oolmuyo nasıl soĞundum anlatamam bÜtÜn neŞem kaÇtı
slm canım her geldiğinde merhaba demene gerek yok direkt konuya dal:))Hep mrb diyorum ama kimse görmüyor,ben yine de mrb diyim yeniden.
aa tüh neden olmamışKızlar Şİmdİ emlakÇı aradı yİne hÜsran ya offffff bu ev satılmıycak galİba olmuyo oolmuyo nasıl soĞundum anlatamam bÜtÜn neŞem kaÇtı
Merhaba!!
Akşamüstü tam Miray ı uyuttum biraz iş yapayım diye düşünürken,anında elektrik kesildi,ve neredeyse 1 saat gelmedi,gelince de buraya damladım)
Fatoş bence de araya dal sen de))
bende yumuşak et pişirmek uğruna düdüklü alıcam sonunda.pişiremiyorum yumuşak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?