2009 Nisan Anneleri

katıl katıl kızz.... hadi hayırlısı

Ooooooo bugun herkes gezdi aksam bos kaldi burasiiiii
kocis geldi antalyadan sabahhh
11de demirle bi yattilar 2bucuka kadarrrrr
inanilmaaazzzz demi
bende evi temizledimmmmm
sonra disari ciktik alisverisee

haftasonu kocisle olmakkk superrrrr AMA malesef cok az oluyor

Burun tikanikligi icin ben corekotu yagi kullandim burun deliklerine kulak cubuguyla surduk
bide sutumu kulagina ve burnuna damlattim bol boll

kagan nasil oldu ki haberi olan varmi

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, didem1981, TugbaEcrin

kagandan haber yok
ohh sende tenmızlık yaptınn demek...

iimi yani ishal olmsı ben sıkıldım daaaaaa

ya ne güzel kocalarınızla zaman gecırıyorsunuz

ben bi pazaeları akşamlarıda en erken 8de gelıyor oda bazennnnnn

evet ya kimseler yok az sonra en cıkıcam herkes dolarrrrrrrrr

sultancım allah ne muradın varsa versin cnm yaa..valla o burun aspiratörünü senden aldığım cesaretle doğru dürüst kullandım çocuk rahatça uyudu tüm günün sonunda valla..2-3 saate tekrar tıkanır ama olsun işe yarıyo ya..ela da bende çooooook teşekkür ediyoruz..öptük seni

millet temizlik yapmış benim ev berbat durumda elanın yanından ayrıldılabildiğim azıcık zamanda anca yemek yapıp yiyebildim tüm gün,canı çok sıkkındı napiim heryeri mahvettik ama onunla oyun oynadık güldürdük babasıyla... :)))

sefanız olsunnnnnnnnnnndelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ne çok sevindim bilemezsin şimdi eşimede söyledim böyle böyle olmuş diye o da çok sevindi yine tıkanır ama açarsın gerçekten çok mutlu oldum bende sizi öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

saol cnm sevineceğini biliyordum...bende eşime dedim sultan çek korkma dedi işime karışma dedim hihihi..sonrada sümükler gelince oda anladı çekmek lazımmış :) gelmeye başladı hırıltı sesleri yine uyanır birazdan tekrar yaparım en azından çözümümüz var :)
di mi melekcim sefamız olsun ela iyi olsun yaparız yine temizliğimizi..o ağlarken napiim pırıl pırıl evi

kerem uyududa 1 saat yaptım ben hemen mutfağı süpürürken kapıyı kapamıştım meğer uyanmış bi kapadım süpürgeyi ağlıyor hıçkıra hçkıra en sevmediğim korktuğum şey de bu

heheh demedi mi eh sizin kadınlar kulubünüze benimki hep öyle diyor bişey olduğunda imalı imalı aç hemen sor bakalım kadınlar kulübüne ne dicekler ona göre yapalım die hehhe

aay kıyamam kereme bende aynı şeyi süpürgeyle yapmıştım,sonra nasıl bi suçluluk hepinizde olduğu gibi..neyse ben yatayım azıcık..herkese ii geceler

valla arada o da diyo ama alıştı artık..biraz öncede ne yazıyosun o kadar mekktup gibi diyo ..sultan a teşekkür ediyorum dedim.. :))

hANGİ ASPİRATORMÜŞ O YA,BİZ DE alalım
Gerçi bizde 1 tane var,Chicco nun,ama ben hiç kullanmadım,Allah kullanmak gerektirmesin de,ama bilelim yani dimi?

evet Fatoş bu saatte kimse kalmamış tabi,bir de haftasonu olunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…