kızlar yarışma en güzel anne ve bebek fotosu olarak belirlendi detaylar ilk mesajta bulabilirsiniz ben katılmayı düşünüyorum olan fotolardsan bir tanesini göndericem
gerçi oğlum gönlümün 1.si o ayrıopuyorumnanaktan
millet temizlik yapmış benim ev berbat durumda elanın yanından ayrıldılabildiğim azıcık zamanda anca yemek yapıp yiyebildim tüm gün,canı çok sıkkındı napiim heryeri mahvettik ama onunla oyun oynadık güldürdük babasıyla... :)))
sultancım allah ne muradın varsa versin cnm yaa..valla o burun aspiratörünü senden aldığım cesaretle doğru dürüst kullandım çocuk rahatça uyudu tüm günün sonunda valla..2-3 saate tekrar tıkanır ama olsun işe yarıyo ya..ela da bende çooooook teşekkür ediyoruz..öptük seni
saol cnm sevineceğini biliyordum...bende eşime dedim sultan çek korkma dedi işime karışma dedim hihihi..sonrada sümükler gelince oda anladı çekmek lazımmış :) gelmeye başladı hırıltı sesleri yine uyanır birazdan tekrar yaparım en azından çözümümüz var :)
di mi melekcim sefamız olsun ela iyi olsun yaparız yine temizliğimizi..o ağlarken napiim pırıl pırıl evi
sultancım allah ne muradın varsa versin cnm yaa..valla o burun aspiratörünü senden aldığım cesaretle doğru dürüst kullandım çocuk rahatça uyudu tüm günün sonunda valla..2-3 saate tekrar tıkanır ama olsun işe yarıyo ya..ela da bende çooooook teşekkür ediyoruz..öptük seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?