2009 Nisan Anneleri

elanın ve ecrinin daha iyi olmasına sevindim.
yeliz benim eşim de çalışıyo.ben de gezmek istiyorum.gülfemin hastalğından beri 3 haftadır hiç dışarı çıkmadım.sıyırmak üzereyim.yarın da misafirim var yine çıkamam.

evvet yeliz gülfem uyudu attım kendimi buraya.kızcağızım şöyle 2 saat uyurmuş ne güzel olur.doğduğundan beri bi kaç kere yaptı o güzelliği.

ya ben de losttan sonra şu flah forwada taktım.sinir oluyorum böyle dizilere bağımlı olmaktan ama napim tek eğlencem diziler ve kızım.

gülercim 3 haftadır hiçmi çıkmadın iyi daynmışsın vallaaa
ben hergün gidiyorum yakın yerlere market felan çıkıp geziyorummm

çıkmadım yelizcim.zaten gülfemin hastalığı 2 hafta sürdü.sonra da kar yağınca kaldık evde.şimdi güneş var bi cesaret çıkayım diyorum ama yarına misafirim var hazırlık yapmam lazım.offfffffffff

kalkayım gülfeme şehriye çorbası yapayım.şimdi uyanır.hepinize güzel mutlu sağlıklı bi cumartesi olsun.

ege uyandı bende corba yaptım içicek paşa bi bakınıp cıkayım dedim. of rahat yok kucak istıyor aglıyor byeeee

saol canım okur nlatırsın bizede
vr canım var insan benide çağırır hava ne güzel :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
aaa bunada bak ben varı ya 2 bebek arabalı dalrdık kalabalığın içine:)

bende temizlik yapayım dedim keremi uyuttum sildim süpürdüm oh mis gibi oldu mutfaı süpürürken duymamışım kerem ağlamı uyanmş en çok korktuğum şey çocuğun sesini duymamak o da oldu

neyse temizliğe devam sonra gelirim

kız vallaha kalplerimiz bir aslında çağaracaktım ama şöyle bir eve baktım valla halimden utandım daha salon yeni bitti:))şimdi mutfağa başlıycaktım ecem uyandı yaaa seni çağarıcam sultanımmmm haftaya görüşeceğiz inşallah ama evimi birazcık toparlıyım gezmekten eve bakamıyorumki bide kk nın başından kalkablirsem tabi:))

bende korkuyorum ama başıma 2 kere geldi allahım korusun .........
birisinde o kadar cok aglamışki geldim iç cekıyordu artık aglamaktan allah benı kahretsin demiştim bi dahada yaşamayız inşallah korkuryommu acaba annemm beni bıraktı diye allahım korusun onları...........

hatunlarr ancaa gelebildim yine başımızı kaşıyacak zamanımız yoktu. beynim dönmüş akannehir :bbo:
geçmişe bakayım dedim ama gözüm kesimedi :kedi:
umarım herkes iyidir her şey yolundadır...

Kimin yatak odası beee,Alllaaaaaa Allllaaaaaaa,Miray mı girdi acaba)

Müge zaten Demir bütün gece uyumuyor muydu,ben mi yanlış hatırlıyorum???

Güler sen ücretsiz izin almıştın dimi??

Sultan valla gelseydin,beraber dalardık tezgahlara,ohhhhhhh,karıştırrrrrrrrr

Eeeeeeeee var mı öyle benim engiiiinnnnn yaratıcı fikirlerimden yararlanmak:-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…