saol canım okur nlatırsın bizedeSultan sevindim sorunsuz halletmene.kitap da hayırlı olsun.
Dün de eşim bir kitap seti sipariş etmiş,bugün geldiler.Mutlu aile Seti.Bebeklikten Ergenliğe işimize yarayacak bilgier varmış.10 tane kitap,Boyut Yayınlarından.Sabiha P.K. de aynı yayıneviyle çalışıyor.Hatta onun kitaplarını da anlatmışlar,ama eşim benim zaten okuduğumu söylemiş,onun kitaplarını da set haline mi getirmişler ne,belki öyle daha indirimli olur.
Bizim Setin içindeki kitapların isimleri:
Arkadaşım Olur musun?
AnneBabaların El Kitabı (Gebelikten 3 Yaşa)
İyi Uykular
Eyvah Okul Başladı
Kim Demiş Yaramaz Diye
Doğru Bildiğimiz Yanlışlar
Yemiycem İşte
AnneBabaların El Kitabı (Çocukluktan Ergenliğe)
Asi Çocuklar
Mutlu Aileler
vr canım var insan benide çağırır hava ne güzel :dilcikar::dilcikar::dilcikar:günaydın kızlar en erkenci benim galiba kimseler yok hasta bebişlere acil şifalar
elif bende alayım bari yarın eceme alışverişe gidicez o kitaptan bu arada bime baktım dün burdakinde bas konuş oyuncağı kalmamış canım(
sultancım okulda görevli varmıydı bende alıcam ya öss formu
adaşım ecrinin ağzının geçmesine çok sevindim bizim ecemde çok olmuştu ordan biliyorum
neyse kızlar bugün ben sıkı bir temizliğe başlıycam inşallah uzun zamandan beri birşey yaptığğım yokk ecemi doyurayımda hepinizi öptum..
aaa bunada bak ben varı ya 2 bebek arabalı dalrdık kalabalığın içine:)Dışarı çıkmadım ama,evden bakınca yazdan kalma bir gün havası var Bursa da.Soğuktur kesin.
Bugün bizim buranın pazarı var,sosyete pazarıHava güzel,gitmek istiyorum ama,eşim evde yok,Miray la da o kalabalığa giremem:-(
saol canım okur nlatırsın bizede
vr canım var insan benide çağırır hava ne güzel :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
aaa bunada bak ben varı ya 2 bebek arabalı dalrdık kalabalığın içine:)
bende temizlik yapayım dedim keremi uyuttum sildim süpürdüm oh mis gibi oldu mutfaı süpürürken duymamışım kerem ağlamı uyanmş en çok korktuğum şey çocuğun sesini duymamak o da oldu
neyse temizliğe devam sonra gelirim
bende dışarı çıkmak istiyorum ama malum halimiz ..ateşlenmezse bi daha arabayla gezelim bari azıcık çocukta pazardan beri çıkmadı hiç evden ..
elif dön çabuk bizim topiğe milletin yatak odalarına bakıyosun
selaammm
dün geceki duam kabul oldu
eminimki 1 kereliğinedir demir 10 da yattı 6 ya kdr deliksizz uyudu
ben kalkmaya o kdr alışmışmıki 2 saat arayla uyanıp gidip baktım
sabah 7.30 da kalktı şimdi yeniden uyudu
güzellik uykusuna yatıyoo bizimki bende pülates yapayım bari
çıkmadım yelizcim.zaten gülfemin hastalığı 2 hafta sürdü.sonra da kar yağınca kaldık evde.şimdi güneş var bi cesaret çıkayım diyorum ama yarına misafirim var hazırlık yapmam lazım.offfffffffff
http://www.kadinlarkulubu.com/yarisma-duyurulari/344425-annelerbebeklerimizle-ilgili-yarisma.html
kızlar anne bebeklerle ilgili bir yarışma yapılacak düşüncelerinizi ve fikirlerinizi bekliyoruz
bunlar böyle şekerim geçende name girmiş estetikle ilgili bir topiğe herkes ben oradayım sandı :roflol: :roflol:Kimin yatak odası beee,Alllaaaaaa Allllaaaaaaa,Miray mı girdi acaba)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?