2009 Nisan Anneleri

Kimin yatak odası beee,Alllaaaaaa Allllaaaaaaa,Miray mı girdi acaba)

Müge zaten Demir bütün gece uyumuyor muydu,ben mi yanlış hatırlıyorum???

Güler sen ücretsiz izin almıştın dimi??

evet cnm uyuyo maşallah
ağrısı sızısı yoksa uyuyo kuzucuğum

yarım saattir çorap katlıyorm
kociş almışta almış
bide bize alışvriş delisi derler
kocamın kadınlık hormonları çoğaldı sanırım kaydirigubbakcemile3

denizburaya mı gelmek istiyodun
burada çok kötü yağmur yağıyo söyliyim şimdidennn

ben gedım anca bu saate
akşam eve gel selenı uyut derken halim kalmadı yattım sabahta kahvaltı temızlık eşimin sınavı vardı onu götürdüm pazara çıktık eve geldım yemek yaptım daha bılg anca oturdum hava çok guzeldı burda hırkayla dolaştım resmen
denızcım elanın duzelmesıne sevındım canım
hasta bebeklerımıze gecmiş olsun tuğbacım senın ayağında duzelmiştir inşallah
bursalıların temızlık gunuydu bu gun herhalde :)))
butun işler bitti yemek bulaşık utu temızlık yarın gezme zamanı yaşasın
allahtan fazla yazmamışsınız
sultancım diploma işinin sorunsuz bıtmesine sevındım canım

Sağol sehercim bende debugün bi temzlik aşkı tutuştu yaptım oh çok iyi oldu bilgisayarı açsaydım hayatta kalkamazdım yerimden:)
temizlik gibisi varmı bee dimi melek :)

hava gerçekten güzeldi keremin mama sandalyesinibalkona çıkarttım üstüne bi hırka meyvemizi orda yedik dışardaki çocukları görünce çok mutlu oldu

of ama öldümm bende dip bucak temizlik yaptım belim ağrıdı vallla ama heryer mis gibi kokuyo perdeleri falanda yıkadım

of ama öldümm bende dip bucak temizlik yaptım belim ağrıdı vallla ama heryer mis gibi kokuyo perdeleri falanda yıkadım

anacım sendemi heheh seherin dediği gibi bursalıların temizlik günüymüş bugün :))

hani sen alışverişe gitçektin bakemsositososito

sultan senin dediğin burun aspiratöründen aldık..ama beceremedim galiba ya eşim çok çekme çocuğun canı yanar dedi..?? çekiyorum azcık geliyo ama hala burnu tıkalı ela da bağırıyo çekince korktum bende yaa ( deliricem çocuk bütün gün uyuyamadı burnu tıkanık old. için hep mızmız o yüzden

slm kızlar...
havanın güzelliğini fırsat bulup bizde dışarıya çıktık.
oğluşumun çoraplarının topukları kayıp duruyor.
son çare 1 yaş çorabı aldım.
temizlik mi ay benim konum bu:)))))
bende evi temizlemezsem içim rahat etmez.
heryer tertemiz olucak.....
neyse ben egeyi doyurayım.

yok canım yanmaz canı çekçeksin nefesinle gelmiyosa ve hala tıkanıksa damlasından dök sonra çek

temizlik yapmayıp işin gezme kısmı ile ilgilendim:) 2 saat dolandık bizde idil pert bir şekilde uyuyor.....kayınpeder mangala çağırdı ama idil uyuduğu için katılamadık....doğumgünüymüş ayrıca kendisinin kızı pasta almış ta......gitmesek süper olacak ama d.günü muhabbeti oldu şimdi..koskoca adamın ne doğumgünü ise

anacım sendemi heheh seherin dediği gibi bursalıların temizlik günüymüş bugün :))

hani sen alışverişe gitçektin bakemsositososito

yok kız yarın gidicez dedım sen yanlış anladın sanırım sabah yazdığımı okumadınmı temizlık yapıcam yoksa bitlencez yazdım kız:)))

günaydın kızlar en erkenci benim galiba kimseler yok hasta bebişlere acil şifalar
elif bende alayım bari yarın eceme alışverişe gidicez o kitaptan bu arada bime baktım dün burdakinde bas konuş oyuncağı kalmamış canım(
sultancım okulda görevli varmıydı bende alıcam ya öss formu
adaşım ecrinin ağzının geçmesine çok sevindim bizim ecemde çok olmuştu ordan biliyorum

neyse kızlar bugün ben sıkı bir temizliğe başlıycam inşallah uzun zamandan beri birşey yaptığğım yokk ecemi doyurayımda hepinizi öptum..

sultancım sabah yazdığım msj bu

Selam herkese ,

bu sabah öğle güzel uyumuşum ki...

Sonrada kalktık eşimle dışardaydık.. şimdide kayınvalidemlerdeyiz..

Bir selam verim dedim.

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, didem1981

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…