Kimin yatak odası beee,Alllaaaaaa Allllaaaaaaa,Miray mı girdi acaba)
Müge zaten Demir bütün gece uyumuyor muydu,ben mi yanlış hatırlıyorum???
Güler sen ücretsiz izin almıştın dimi??
http://www.kadinlarkulubu.com/yarisma-duyurulari/344425-annelerbebeklerimizle-ilgili-yarisma.html
kızlar anne bebeklerle ilgili bir yarışma yapılacak düşüncelerinizi ve fikirlerinizi bekliyoruz
of ama öldümm bende dip bucak temizlik yaptım belim ağrıdı vallla ama heryer mis gibi kokuyo perdeleri falanda yıkadım
anacım sendemi heheh seherin dediği gibi bursalıların temizlik günüymüş bugün :))
hani sen alışverişe gitçektin bakemsositososito
Sağol sehercim bende debugün bi temzlik aşkı tutuştu yaptım oh çok iyi oldu bilgisayarı açsaydım hayatta kalkamazdım yerimden:)
temizlik gibisi varmı bee dimi melek :)
hava gerçekten güzeldi keremin mama sandalyesinibalkona çıkarttım üstüne bi hırka meyvemizi orda yedik dışardaki çocukları görünce çok mutlu oldu[/QUOTE
evet vaallaa sultan yok temızlık gibissii ev temız oldunmu kendşn temız oldummu cok mutluyum bennn
bizde oglumla bıraz dolaştık markete gıttık.......
hava harıkaydı bugunnnnnnnnnnn
oh ne güzel güle güle kirlenof ama öldümm bende dip bucak temizlik yaptım belim ağrıdı vallla ama heryer mis gibi kokuyo perdeleri falanda yıkadım
hainmisin sen yaa kıskanayım diye yazdın bizim pazarımız falan yok sabah 6 biz ayakta offfffffffffffffffffffffbende uyumak istıyorum öglene kadarSelam herkese ,
bu sabah öğle güzel uyumuşum ki...
Sonrada kalktık eşimle dışardaydık.. şimdide kayınvalidemlerdeyiz..
Bir selam verim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?