ohhh ıyı olsunda nasılolsa yaparsın arkadaşım çok sevındım ıyı olmasınamillet temizlik yapmış benim ev berbat durumda elanın yanından ayrıldılabildiğim azıcık zamanda anca yemek yapıp yiyebildim tüm gün,canı çok sıkkındı napiim heryeri mahvettik ama onunla oyun oynadık güldürdük babasıyla... :)))
ya sultan bende not ettım evde bulunsun teşekkürler,aferın valla senı takdır edıyorumne çok sevindim bilemezsin şimdi eşimede söyledim böyle böyle olmuş diye o da çok sevindi yine tıkanır ama açarsın gerçekten çok mutlu oldum bende sizi öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
öyle güzel ve öyle dolu geçtıkı hamılelık günlerım sayenızde hıç anlamadım onca ay'ı süperdı,o günlerde yağmur,kar,sıkıntı,test,göbek,kıyafet,oda,beşık derken maşallah maşallah,ıyıkı varsınızehhe rakip gelıyor sultannnnnnnnnnnn
istemıyorsan gideyımmmmmmmmmmmm küstüm ehehhe
kociş şimdi yattı anlarsın yaaaaaaa
bakayom dedım ne yapıyorlar
aklıma selinay geldi bide iri daha var dııı a la aşlayan hani cinsiyetini dogana kadar söylememişti ooooo
kız neler paylaştık ya neler konuşuldu bu sayfalardaaaaaaaaa
ben cok alıştım sizeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben tek öğünlük hazırlıyorum,aklınızda olsun patateslı olursa hıç bekletmeyın mayalanırgünaydınlaarrrrr
2gündür cnm çok sıkılıyo ya
hayırdır inş.
kızlar bişy sorucam bebişlere yaptığınız yemekleri kaç gün veriyosunuz
kıyamam ecrine götür canımgünaydınn..yine tenha bir pazar sabahı..
ben artık evde dura dura depresif asabi bi hale geldim.bugün çıkıcam hava fazla soğuk değil.ikea ya gideriz belki birkaç ihtiyaç var onları alırız.ordan forum ist. akvaryumu gezeriz belki.ama final can sıkıcı kayınpederime gidicez.
sultan yarışma resimlerine nerden bakıcaz yayınlanıyor mu yoksa hepsi toplanıncamı görebilicez? oylar başladıysa kaçırmayalım oyy verelim.
seher sen arada yazarsın anacım insan dayanamıyo sadece okumakla
ecrinin pamukçukları geri geldi yarın doktora götürücem uzmantv de izledim korktum valla bi doktor görsün.karbonatlı su çok yanlışmış geçti gibi görünüp daha çok geri gelmesini sağlıyormuş.meme emmeyi bıraktı pamukçuk oldu kuzum ya hiç olmamıştıanne sütü olsa geçirirdi (
2. gün vermemeye calışıyorummmgünaydınlaarrrrr
hayırdır inş.
sen hani giriyordun yarışmayaaaBurada da acayip rüzgar var!!
Yarışmayı kaçırmayalım evet,oylamayı daha doğrusu.
inşallah cnmmeelekçim egenın ıshali geçer bıır an önce inşallah
katılın katılın hepinize oy verırırz :))))))))))))))
denızcım inşallah rahat uyumuşundur
ben az yapıyorum hergün başka veriyorum içme sinmiyorgünaydınlaarrrrr
hayırdır inş.
birazdan göndericem linkigünaydınn..yine tenha bir pazar sabahı..
ben artık evde dura dura depresif asabi bi hale geldim.bugün çıkıcam hava fazla soğuk değil.ikea ya gideriz belki birkaç ihtiyaç var onları alırız.ordan forum ist. akvaryumu gezeriz belki.ama final can sıkıcı kayınpederime gidicez.
sultan yarışma resimlerine nerden bakıcaz yayınlanıyor mu yoksa hepsi toplanıncamı görebilicez? oylar başladıysa kaçırmayalım oyy verelim.
seher sen arada yazarsın anacım insan dayanamıyo sadece okumakla
ecrinin pamukçukları geri geldi yarın doktora götürücem uzmantv de izledim korktum valla bi doktor görsün.karbonatlı su çok yanlışmış geçti gibi görünüp daha çok geri gelmesini sağlıyormuş.meme emmeyi bıraktı pamukçuk oldu kuzum ya hiç olmamıştıanne sütü olsa geçirirdi (
hem pilates hem kek ohüüffff sıkıntıdan browni yaptım
ama bnmle paylaşacak kimse yok ühühühühühühü
neler aldın nerden aldın bugün nerdeydin:))slm kızlar kimseler yok galiba bende çok yoruldum bugün eceme çok güzel ciciler aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?