2009 Nisan Anneleri

Günaydııın!
Miray da dün gece çok zor uyumuştu,hatta rekorunu kırıp gece 1 falandı herhalde yattığında.Akşam misafir vardı,dayımın kızı var ,8 yaşında ,onunla oynadılar falan çocuğun şaftı kaymıştı)
Ama neyse ki gece çok kalkmadı,hatta yine bir rekor kırıp 10 da kalktı,tabi arada uyanıp emip yine uyumalarını saymıyorum.

Müge sen biraz daha bahsetsen Pilates ten ben de dayanamayıp başlıcam valla)

Yemekleri de en fazla 2 gün veriyorum,şu ölçüyü bir tutturamıyorum,hep çok fazla oluyor çünkü.1 ondan 1 bundan der ki koca tencere yemek oluyor valla.Ama 2.gün de bitmezse,içine süt ve tuz ekleyip kendim içiyorum çorbaları hihihihiiiii Çok da güzel oluyormuş..

Burada da acayip rüzgar var!!

Yarışmayı kaçırmayalım evet,oylamayı daha doğrusu.

ooo kimse yok ben yanlızımmm evdede yanlızım eşim yine işte offffffffffffffffffffffff ((((

mügecim canım ben hergün taze yapıyorumm zaten benim cadı azıcık yiyor onuda taze ve hergün değişik bişeyler yesin diye uğraşıyorummm

tuğbacım eğer ilacı aldıysan karbanotlı suyla silme zaten o ilaç engeç bir hafata geçiriyorr

ohhh ıyı olsunda nasılolsa yaparsın arkadaşım çok sevındım ıyı olmasına

ya sultan bende not ettım evde bulunsun teşekkürler,aferın valla senı takdır edıyorum
öyle güzel ve öyle dolu geçtıkı hamılelık günlerım sayenızde hıç anlamadım onca ay'ı süperdı,o günlerde yağmur,kar,sıkıntı,test,göbek,kıyafet,oda,beşık derken maşallah maşallah,ıyıkı varsınız
günaydınlaarrrrr
2gündür cnm çok sıkılıyo ya
hayırdır inş.
kızlar bişy sorucam bebişlere yaptığınız yemekleri kaç gün veriyosunuz
ben tek öğünlük hazırlıyorum,aklınızda olsun patateslı olursa hıç bekletmeyın mayalanır

kıyamam ecrine götür canım

bizde bu gün kipaya gidecegız bakalım daha belli degıl ... inşallah giderız can sıkıntısı heppp

günaydınlaarrrrr
hayırdır inş.
2. gün vermemeye calışıyorummm

Burada da acayip rüzgar var!!

Yarışmayı kaçırmayalım evet,oylamayı daha doğrusu.
sen hani giriyordun yarışmayaaa

meelekçim egenın ıshali geçer bıır an önce inşallah
katılın katılın hepinize oy verırırz :))))))))))))))
denızcım inşallah rahat uyumuşundur
inşallah cnm

ala alaaa bnm bildiğim ve eskiden beridir de 2 gün verlirmiş
ben hep 2 gün veriyorum 3. gün başka yapıyorum
bu arada bebeği ymek yemeyenler
parmaklarına oje sürmelerini tavsiye ediorum
dün akşam bordo oje sürdüm
ve demir kahvaltısınıda öğle yemeğinide ojelerime bakarak yedi :)))

üüffff sıkıntıdan browni yaptım
ama bnmle paylaşacak kimse yok ühühühühühühü

ben sebze leri ıspanak haric digerlerini porsiyonlayip donduruyorum hergün bi tane aksamdan cikariyorum erktesi gün veriyorum

sirf ispanak tekrardan isitilmiyor onu taze veriyorum

meyveli muallebiyide taze yapiyorum

özlem ve seher teşekkürler kızlar..
ecrin e üzüldüm ama dr a gidinde içiniz rahat etsin tuğba daha iyi..
bende bakayım şu oylamaya merak ettim..ama sultanın espii süperdi bi kerem espirisi :))
mügecim bende günlük yapıyorum çok nadir 2. güne kaldığı..
aklımda kalanlar bunlar öptüm hepinizi..

günaydınlaarrrrr
hayırdır inş.
ben az yapıyorum hergün başka veriyorum içme sinmiyor

birazdan göndericem linki
geçmiş olsun ecrine doktora gitmek en ideali

üüffff sıkıntıdan browni yaptım
ama bnmle paylaşacak kimse yok ühühühühühühü
hem pilates hem kek oh
slm kızlar kimseler yok galiba bende çok yoruldum bugün eceme çok güzel ciciler aldım
neler aldın nerden aldın bugün nerdeydin:))

canım carrefour a gittik ceylanda acayip indirim var valla kaçırmayın derim ordan pantalon yelek kazak pijema falan aldım valla kendimi kaybettim:))

İlk yarışma konusu En Güzel Anne-Bebek Pozu.

Bebeklerinizin güncel haliyle olan halleriyle gönderiyorsunuz.Mesela Şehnazım Ardi 6-12 aya girecek.ani 6 aydan sonraki haliyle olan pozu olsunki sırıtmasın fazla.Dolayısıyla ay kısımları da dolu olsun.

Fotoğrafları tarafıma özel mesaj yoluyla yada saruboceq@kadinlarkulubu.org adresine mail atarak (msn de ekleyin lütfen) iletebilirsiniz.

Gönderirken bebeğinizin şu an kaç aylık fotoğrafın kaç aylık olduğunu bildirmeniz en önemli kural.Dediğim gibi 0-6 ay,6-12,12-24 arası olabilir o aralıktaki pozu geçerlidir.

Fotoğraf gönderme tarihi 31 ocak-8 şubat saat 23:00 dür.

Anket 9 şubat saat 15:00 de açılacaktır.Ve 1 hafta oylamada kalacaktır.

http://www.kadinlarkulubu.com/yarisma-duyurulari/344425-annelerbebeklerimizle-ilgili-yarisma-3.html

bizde koruparktaydık zarada bi pantolanlar var kereme göre harika
şöyle bi yürüsün alıcam inş.

iii günlerde kullansın ecemm

sabahçı geldi hanımmm......daha uyucak,ben uyucam ve sabah iş....hergün kabus olan bir rüya gördüğümü düşünüyorum ama aynadaki yorgun gözlerim gerçeğin taaaaaa kendisinde olduğumu gösteriyor....bişeyleri yanlış mı yapıyorum anlamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…