2009 Nisan Anneleri

merhaba gülşen.idil seninle vakit geçirmek istediği için uyumak istemiyo bence.çalıştığtn için özlüyo seni.

günaydın..
ebalperen doğru söylemiş bencede olabilir..gündüz nasıl ve ne kadar uyuyomuş ki idil???
allahım kimseyi ve kimsenin yavrusunu hasta etme çook zor ( bugün 5. gün dün akşam delirdim allahım o pazar günü bitmek bilmedi burnu tıkalı ağlıyo uykusu var uyuyamıyo ağlıyo,damla yapıyorum ağlıyo,çekiyorum ağlıyo hemde deli gibi..sultan kerem duruyo muydu o aletle çekerken ağlıyo ela da tik oldu hemen savunmaya geçiyo çocuk burnunu tutuyo ( hiç böyle ağlatmamıştım bugüne kadar ama mecburum yoksa hiç uyuyamıyo uykusuzluktan gözler kıpkırmızı iyice küçüldü..

GÜnaydın.....
Bakalım buhafta nasıl geÇecek.....

Hasta olan bebıŞlere acıl Şıfalar dılıyorum..

GÜlŞencın sanada allah gÜÇ kuvvet versın....

Sabah evden 6,30 da Çıktım...
Baranı babası ıle evde bıraktım... ıkısıde ne gÜzel uyuyordu...

Bu saatlerde uyanmıŞ olmaları gerekıyor...

günaydınnnnnnnnnnnnnn!!!

güzel bir hafta diliyorum hepinize..
işten zaman olursa b, geçmişe bakayım

ayyyyyyyyy bugün pek neşeliyim nedense..
allah bozmasın.
sabah arabada açtım müziği şarkı söyleye söyleye geldim:)))

havada pek güzel....

gunaydın kızlar herkse ıyı haftalar
ecem cıclerını gule gule kullansın tuğbacım
gülşen gunduz çok mu uyuyo bu zıllıde gece böyle yapıyo
valla selen dun çok gezdığıne akşam saat 10.30 ta yattı bende 12 ye gelıyodu yattım saat 3 tu ağladı ılk kz kesıntısız 3 saat uyku amanın ne guzeldı

ohh allah bozmasın deniz'ciğim.. darısı da depresyonda olup iç sıkıntısı yaşayan annelerimize olsun :1hug:
kızlar ne olmuş böyle havalardan mıdır nedir herkeste bir bıkkınlık hali hasıl olmuş??
ecrin hala düzelmemiş, peşine benim kız da takılmış. dudaklarında başlamış pamukçuk oradan da benim göğüs uçlarıma klava:

tuğba kızçesine ciciler almış iyi günlerde kullansın ecem hanım...

idil yine anasını delirtmiş. allah sabır versin gülşen'ime, idile de bol bol uyku...

aysun ve melek de delirenler kervanına katılmış. allah sabır versin bizlere. en önemliside bebelere UYKU. uzun derin sessiz ve kesintisizzz aminnnn!!!!

yarışma başlamış bebişlerimiz katılacakmış şimdiden hayırlı olsun...

başka ne vardı?? unuttum sanırım bu kadarı aklımda kalmış.. ee malum yaşlılık halii :kedi:

günaydınlar herkeseeeeee
sultancım keki yiyosun üstüne pilates yapıosun yakıosun:)))
ama o sondu bi daha yemiciiim söz verdim kendime
demir 1 yaşına girdiğinde bnmde göbek gitmiş olcak
zaten azcık var ama o da gitsin istiyorum
asıl sorun kalçalarda
hoş hiçbir zmn yok olmadı J.LOPEZ poposu var bende hahahahahahaha

hayırlı olsun edaaa
eda boy kilo takip çizgisinde oğuz 13 kilo yazıo
bu gerçekmi anacım ne yediriyosunuz
bizimki neden kilo alamıyo anlamadım
benmi yanlış bişyler yapıorum

herkes geçmiş okuyor sanırım..
ben de ne yedireceğimi şaşırmış durumdayım. ağzını kitliyor açmıyor. akıl verseniz kızlar ne yapsam acaba ne yedirsem??

güzel dilekleriniz saolun kızlar....bir bebek sabaha karşı 4.30 ta uyuyacak kadar gündüz ne kadar uyuyabilir ki kızlar....yani gündüz tüm gün uyuması lazım...gündüz uyuduğu 2 saatlik uykuyla bile bu kadar direniyorsa pes diyorum.......idilin her zaman ki hali...bebekliğinden beri böyleydi....ben hiç idili memeye kaldırmadım mesela...hani 2 saatte bir uyandırıp emzirin diyorlardıya benimki zaten 15 dakikada bir kalkardı...şimdide azıttık durumu tabi....beni özlemesi evet muhtemel sebep belki ama yine diyorum bu onun 8-9 saat uyumaması kadar vahim bir sebep midir...kendi adıma çok yoruldum artık......

gerçek söylüyorum tabi.doğum kilosuda ,y,d, oğuzun onun etkiside vardır ama iştah sorunu yaşamadım .yarın şubat kontrolüne randevu aldım.13 ü bile geçmiş olabilir.ama tombalak durmuyo boyuda uzun

ayyyyyyyyy bugün pek neşeliyim nedense..
allah bozmasın.
sabah arabada açtım müziği şarkı söyleye söyleye geldim:)))

havada pek güzel....

havadaki güneş insana enerji veriyor...

gerçek söylüyorum tabi.doğum kilosuda ,y,d, oğuzun onun etkiside vardır ama iştah sorunu yaşamadım .yarın şubat kontrolüne randevu aldım.13 ü bile geçmiş olabilir.ama tombalak durmuyo boyuda uzun

maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…