maşallahh oğuz'a. eda allah kollarına güç versin. taşınmaz da tosuncuk yerimseniben
CANIM BABANEYİ KAÇIRDINIZ DESENE :))))benim kayınvalide adanya evine gitti 2 haftalığına benim annem geldi dün akşam yasemine bakmak için. ama kızım çok huzursuzdu akşam sabahta öle. napıyorlar acaba şimdi çok merak ediyorum. tam alışamadan anneneye bırakmış oldum içim biraz huzursuz.
:)sağol.kollarım kaslandı doğumdan beri.misafirlikte filan ayakta salladığımdan bacakalrımda çok fena.üçgen vücutlu olma yolunda ilerliyorum.
kuzenimin bebeğini tek kolumda zıplatıyorum. varın siz düşünün
selamlar.kızımla kahvaltı oyun bir yandan burayı okumak derken bu saat oldu.
öğleden sonra doktora gideceğiz.bakalım ne dicek..yenidoğada normal olan pamukcuk büyük bebeklerde bazı hastalıkların belirtisi dedi dün uzman tvdeki doktor.korkmaktayım o yüzden.inşallah birşeyi yoktur kuzucuğumun.
namenin de olmuş allah şifa versin doktorumuzun söylediklerini hemen aktarırım gelince.
ne demek efendim... allah hepimizden razı olsun.... keşke zamanım ve fırsatım olsa da hepinize yetebilsem opuyorumnanaktantek bir kişinin sesini duymak bile motive ediyor insanı......banucum aradı beni Allah razıolsun hep destek tam destek....buluşalım kızlar organize olalım....pazar olsun herkes olsun....
alışkanlıkla ilgili selin. alışırlar nasılsa dert etme. aklına da takmamaya çalış taktıkça vesvese yaratırsın içinde .benim kayınvalide adanya evine gitti 2 haftalığına benim annem geldi dün akşam yasemine bakmak için. ama kızım çok huzursuzdu akşam sabahta öle. napıyorlar acaba şimdi çok merak ediyorum. tam alışamadan anneneye bırakmış oldum içim biraz huzursuz.
guclubacismile bu sen miisn şimdi??? :roflol::)sağol.kollarım kaslandı doğumdan beri.misafirlikte filan ayakta salladığımdan bacakalrımda çok fena.üçgen vücutlu olma yolunda ilerliyorum.
kuzenimin bebeğini tek kolumda zıplatıyorum. varın siz düşünün
valla yaaa. göğsüm yarayken olmadı korkuyordum olursa geçmez vs vs diye. sen gel en olmayacak zamanda olselamlar.kızımla kahvaltı oyun bir yandan burayı okumak derken bu saat oldu.
öğleden sonra doktora gideceğiz.bakalım ne dicek..yenidoğada normal olan pamukcuk büyük bebeklerde bazı hastalıkların belirtisi dedi dün uzman tvdeki doktor.korkmaktayım o yüzden.inşallah birşeyi yoktur kuzucuğumun.
namenin de olmuş allah şifa versin doktorumuzun söylediklerini hemen aktarırım gelince.
ooohhh çıkın tabiii bizim yerimize de gezebilirsiniz yerimsenibenvalla ben kara verdım hava guzel oldukça selenı 1 saat ta olsa dışarı cıkaarıcam arabasıyla sahılde gezer gelırım temız hava ıyı geldı gece guzel uyudu en azından 3 saatte bır kalktı saat başı değil
zamanla alışırsın şirvancım
şirvan muhtar olaraktan şu tel lıstesıne bı el atıp yenılesen ya canım
afiye bal şeker olsun ecrın hanıma inşallah bişi çıkmaz tığbacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?