2009 Nisan Anneleri

tek bir kişinin sesini duymak bile motive ediyor insanı......banucum aradı beni Allah razıolsun hep destek tam destek....buluşalım kızlar organize olalım....pazar olsun herkes olsun....

benim kayınvalide adanya evine gitti 2 haftalığına benim annem geldi dün akşam yasemine bakmak için. ama kızım çok huzursuzdu akşam sabahta öle. napıyorlar acaba şimdi çok merak ediyorum. tam alışamadan anneneye bırakmış oldum içim biraz huzursuz.

maşallahh oğuz'a. eda allah kollarına güç versin. taşınmaz da tosuncuk yerimseniben

:)sağol.kollarım kaslandı doğumdan beri.misafirlikte filan ayakta salladığımdan bacakalrımda çok fena.üçgen vücutlu olma yolunda ilerliyorum.
kuzenimin bebeğini tek kolumda zıplatıyorum. varın siz düşünün

CANIM BABANEYİ KAÇIRDINIZ DESENE :))))

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

selamlar.kızımla kahvaltı oyun bir yandan burayı okumak derken bu saat oldu.
öğleden sonra doktora gideceğiz.bakalım ne dicek..yenidoğada normal olan pamukcuk büyük bebeklerde bazı hastalıkların belirtisi dedi dün uzman tvdeki doktor.korkmaktayım o yüzden.inşallah birşeyi yoktur kuzucuğumun.

namenin de olmuş allah şifa versin doktorumuzun söylediklerini hemen aktarırım gelince.

bu hafta sonu buluşalım o zaman ....

anadolu yakası olsun...

alışveriş merkezimi...yoksa benim evmi karar verin....
bakın gene söylüyorum evimin pisliğine bakmak yok.. helede artık çalışan bir bayanım gerisini siz düşünün...
yiyecekte bir börek bir kısır birde kek yaptım mı tamam işte...

kız tuğba nispet mi yapıyosun...kızımla kahvaltı,oyun moyun...

biz daha alışamadık ayrılığa ....

zamanla alışırsın şirvancım
şirvan muhtar olaraktan şu tel lıstesıne bı el atıp yenılesen ya canım
afiye bal şeker olsun ecrın hanıma inşallah bişi çıkmaz tığbacım

oyy nasıl özlüyodyr baran tombiki annesini yaa nispet değil be muhtarım dört duvar arası tek eğlencem ecrin.keşke bende azıcık insan içine karışsam böyle daha vahim

valla ben kara verdım hava guzel oldukça selenı 1 saat ta olsa dışarı cıkaarıcam arabasıyla sahılde gezer gelırım temız hava ıyı geldı gece guzel uyudu en azından 3 saatte bır kalktı saat başı değil

kız kaçmadı babanne bi kayınpederle ilgilenmeye gitti
haftasonu buluşması benim için zor gibi annemler burda tek beraber haftasonumuz olacak glebileceğimi sanmıyorum

sultanın verdiği linkten mesaj attım değiştirin diye ertesi gün değişmişti.benimki anlaşılmaz bişidi hakkıdır değiştirmek demişlerdir.senin ne güzel işte neden değiştiriyosun ki?

sağolasın sehercim iyi dilekleriniz insana güç veriyor

bu hafta sonu olur inşallah şirvan herkese uyarsa....zaten esra gelirse ona yakın biryerlerden benide alsın:)) esra giderse yani vah benim halime....

tek bir kişinin sesini duymak bile motive ediyor insanı......banucum aradı beni Allah razıolsun hep destek tam destek....buluşalım kızlar organize olalım....pazar olsun herkes olsun....
ne demek efendim... allah hepimizden razı olsun.... keşke zamanım ve fırsatım olsa da hepinize yetebilsem opuyorumnanaktan
alışkanlıkla ilgili selin. alışırlar nasılsa dert etme. aklına da takmamaya çalış taktıkça vesvese yaratırsın içinde .
guclubacismile bu sen miisn şimdi??? :roflol:
valla yaaa. göğsüm yarayken olmadı korkuyordum olursa geçmez vs vs diye. sen gel en olmayacak zamanda ol klava:
hayır bana olsun olsun da begüm'e neden oluyor. nasılsa geçer benimki kuzuma olmasaydı :bbo:

ooohhh çıkın tabiii bizim yerimize de gezebilirsiniz yerimseniben

zamanla alışırsın şirvancım
şirvan muhtar olaraktan şu tel lıstesıne bı el atıp yenılesen ya canım
afiye bal şeker olsun ecrın hanıma inşallah bişi çıkmaz tığbacım

tamam şeker.. yaparım zaten şimdilik boş boş takılıyorum.. bari buraya faydam olsun...

hadi şeker bayanlar tel numaralarınızı ,adreslerinizi, mail adreslerinizi bana özel mesaj atın bakalım...
bende toparlayıp .. msnden gönderim sizlere....

yaa ayşeden haber yok hala dimi kaç gün oldu keşke numarası olsaydı.hadi bayanlar muhtara verelim numaraları bakın nasıl lazım oluyo ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…