- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
Hala yağıyor yağmııırrr!
sıılba daha iyi anlamlı
yada "basııl" yada "sıbaıl"
yada "sıba"
dün birşey dikkatimi çekti..
çiçeği diğer konularda gördüm.. fakat buraya girip bir selam bile vermemiş...
entresan....
seni uyanık zilli seni....Bence tersi ii,zaten ben çok meraklıyımdır tersten okumaya
Küçükken anneannemi ben İngilizce konuşabiliyorum diye kandırırdım,kitapları tersten okuyup.Hatta işi abartıp şarkıları tersten okuyup ingilizce şarkı söylüyorum derdim)
şirvan yenı ısmın hayırlı olsun bencede bu ıyı değiştirmene gerek yok
elacığın 10 ayı hayırlı olsun nıce 10 aylara
burdada dınmedı elıf çarşambadan için kar diyormuş metrolojı
aaa bu da pek kıskanmış vallaa yaakaydirigubbakcemile3Offff,daha tam geçmedi dimi Deniz hastalığı,çabucak iyileşsin kuzucum,hiç yakışmıyor onların gmelek yüzlerine hastalık..
Giremediğim zamanlarda da hep aklımdaydınız valla,gecenin bir saatinde,acaba ne yapıyorlardır diye,çok şükür ki çıkmışsınız,kilosunu da dert etme,hemencecik toparlar Kağancık kendini,çok çok geçmiş olsun.
AAAA,Süper bir haber,gözünüz aydın!!
Allahtan Kerem ağlamış yani,daha ne zaman kalakcaktınız kızzzzz,saat 10 a kadar oradaymışsınız))
yanlız olmaya alıştılarda ondan bence,keremde öyle belli bi saatten sonra başlıyo mızırdanmaya acayip bişeyYalnız var ya,Miray ın acayip huyu değişti,kalabalıktan mı bilmiyorum,bu tatilde baya kalabalıkla karşılaştı çocuk,özellikle dayımın kızıyla baya haşır neşir oldular,çok huysuz bir çocuk haline geldi,bir isteği olmayınca kendini nasıl geri atıyor,sanki boğazlıyorlarmış gibi(Allah korusun) çığrınıyor..İnşallah bunları unutur,ve kalıcı olmaz.
Bugün mesela sabah kahvaltı etti,uyumadan yoğurdun birazını yedi,taaaaaaaaaa gece 10 a kadar birşey yemedi,türlü oyunlarla 1 yoğurt daha,ve 3-4 bebe kaşığı çorba yedi.Eve gelince de resmen burnunu tıkayıp ağzını öyle açtım ve az birşey kaşık maması yedirdim,o kadar.Mamayı da mecburen öyle yedirdim,bu sefer de çok acıktığı için bir şey yemiyor ve ağlıyor açlıktan..
hayırlı olsun keşke muhtar koysaydın :))günaydın.....
kağandan haber var ,, bir geçmişe bakınım....
bu arada ismin değişmiş.
ya niye böyle oldu ela üşütmektenmi başka bişy olmasın doktora gittinizmigünaydınn..
elif iyiki gitmişsin valla.yoksa yanmıştın gerçekten demek gideyim mi gitmeyeyim mi diye sen burda sorarken onlar seni bekliyormuş hehehe..ela iyileşmedi daha hatta geceleride başladı ishal kaç kere uyandı kaka yaptı gece ..allahım ela 10 aylık ve 10 ayda hangi ishal salgını varsa yakaladı çocuk 3 kere ishal oldu ..hayır bitmekte bilmiyo çok uzun sürüyo
bugün 10 aylık olduukkk....
evet canım merak ettiklerini sorup gidiyor.....dün birşey dikkatimi çekti..
çiçeği diğer konularda gördüm.. fakat buraya girip bir selam bile vermemiş...
entresan....
neyseki ingilizce nin kitabını yazdın :))Bence tersi ii,zaten ben çok meraklıyımdır tersten okumaya
Küçükken anneannemi ben İngilizce konuşabiliyorum diye kandırırdım,kitapları tersten okuyup.Hatta işi abartıp şarkıları tersten okuyup ingilizce şarkı söylüyorum derdim)
Şirvan aynı şeyi ben de yaşıyorum canım.Annem de ben eve geldiğimde nerdeyse emzirmeme engel oluyor.Yani ben eve geliyorum tam emzireyim diyorum,aaa,yok,daha şimdi yedi yemek,kucağıma alayım diyorum,aaaa,yok ,çocuğun rahatı iyi öyle.
Ben mesela annem de eşim de zile bastığında,hemen Miray ı da kucağıma alıp öyle açıyorum kapıyı,Kim o,kim o,Aaa baba gelmiş,Aaaa anneanne gelmiş diye,e tabi çocuk da onları görünce çocuk seviniyor,ama bana böyle muamele yok:-((
Ay damarıma bastın valla,ne dertliymişim meğer.
aaa tamam unutmuşum işte niye kızıyorsun ki...amaan sölemiştim ya şekerim
poseidon:mitolojide deniz tanrısı demek oluyor.
evet kızlar çalışan anneler kalite zaman için şaklabanlık yada oyunda ziyada doğal ihtiyaçlarını eğlenceli şekilde onun mutlu olacağı şekilde karşılaması gerekiyormuş.
temizlik banyo beslenme gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?