knıyorum yaa!!eşimin bi arkadaşı orda aynı işi yapıyolar eşimide oraya istiyor arkadaşının çalıştığı şirket.bugün yine aradı düşünür müsün dedi.bizimki de bazı sebeplerden yurt dışında 3 yıl kadar çalışmak istiyor.gidelim mi dedi bugün bana.dedim sen enreye ben oraya.ama eşime dedim önceden bi gidip bak ev falan olayı nasıl olacak bir de yaşayabilir miyiz orda iyi düşün karar ver.sonuçta bizim inançlarımız dünya görüşümüz belli.kendimi yabanc hisseder miyim ondan çekiniyorum.bulgaristana gittiğimde çok kötü şeyler gelmişti başımıza.kapalıyım diye çok yadırgandım.sözlü tacizler vs. hem de bulgarlardan değil ordaki türklerden...
aaa gidiomusun
knıyorum yaa!!
doğru ama bi yandan da onu da düşünmek gerek
sendemi salmıyosun beni kereme 10da mama yapmıştım eve gelince nasıl kustu tuğba zaten yatak odamın laminentleri gıcırdamaya başladı habire kusuyo ya çocuk
artık eşlerimizde alıştı burdaki dostluğa.ben de eşime bahsetmiştim kağanın hastalığından geçen sordu bana habere var mı hasta bebişten diye.dilimizde hep şifa dilekleri duaları vardı ayşecim çokk merak ettik gerçekten.şimdi annesi paşalar gibi bakar çabucak toparlar kağan.zor bi hastalık yendi küçük adam.Rabbim başka sıkıntı vermesin.
bende gidip yatayım bari şöyle kalabalık sohbeti özlemiştim kısmet yarına artık.
herkese bol uykulu huzurlu geceler.
http://www.kadinlarkulubu.com/anneler-sosyal-aktiviteler/344574-2009-nisan-annelerinin-2bursa-cikartmasi.html
işte burda ayşe yorgun yorgun arama şimdi hihihi
meraktan çatlarım dedin aklıma emel geldi o ne yapıyo acaba ne zamandır girmedi.tatilde herhalde
neyse kaçtım
sizi seviyorummm.hem de çooooook
Offff,daha tam geçmedi dimi Deniz hastalığı,çabucak iyileşsin kuzucum,hiç yakışmıyor onların gmelek yüzlerine hastalık..aynen elada giyinmekten nefret ediyo..hele bu ara ishal günde 6 kere kak ve hepsi kıyafetine geçiyo giyinme fobisi arttı iyice.ama soyunsun ses yok :)
yaa seher bi biiz değil demkki..bizim ishalde dişten değilmiş salgın varmış bu ara..kusma ,ishal,öksürük,burun akıntısı ama ateş yapmıyomuşş ,dr dedi..bizde bi kusma yok..
beni de arkadaş çağırdı ama elanın uyku saatine geldi maalesef yoksa çok ihtiyacım vardı gezmeye
ii akşamlarrrrrrrrrrrrr...bizzzzzzzz geldikkkkkkk..
çok çok şükür evimizdeyizz..kağanımm yavruşum iyileşiyooo..kaka sayısı gitgide azalıyoo...
ne pisss bi hastalıkmış bu rota..700 gr kaybetti..2 gün içinde..yavaş yavaş toparlanıyor yavrumm..
saat 4 gibi çıktık hastaneden ancak girebildim..hastane ortamı mikrop..hepimizz banyo yaptıkk..kağan paşada temizlendii..
çok sıkıldı kuzucuk hastanedee..kolunda sürekli serum takılıydııı..oyalamak için neler yaptık nelerr..
şimdi kuzucuk kablosuzz serumsuz olmanın tadını çıkatıyor..içerde babasıyla oynuyoo..eme çok yormamaya çalışıyoruzz..çok zayıfladıı..tekrar kilo alması için çabalıyoruzz..
iştah sıfırdıııı..açılıyor çok şükürrr..
hepinize çok çokk teşekkür ederizz teyzeleriiiii..bu sayfayıı okuyabildim geçmişe gece bakarım artıkk..
hepiniziiii çokkkkkk sefffffiyommmm yaaaaa...
çokk çokkk mtluyummmm..oğlummm kuzumm canımınn içi ii yaa daha ne isterimm..kahroldukkk çünküü..benim oğlum gitmişş sanki başka bi çocuk gelmiştiiii..şimdii oğluşumm gerrii geldiiiii..
fıkırdıooooo ama hala biraz yorgunnn..
neyseee .çenem düştüüü..kaçıoommm bennn..kuzumaa bakimm..malumm günde 10 defa filan altını açıozzz...:)))
kızlar selen yuruyo anıden başladı babasıyla oynuyodu kalktı yurudu şok oldum
slm kızlar iyi insan lafının üstüne geldi:))
çok çok geçmiş olsun cnm hepimiz çok üzüldük
çok sevindim iyileşmesine Allah bebeklerimizi tüm kötülüklerden korusun
oy oy oy maşallah ya ne güzel bir duygudur
geçmiş olsun cnm ya engelleyemiyosunki işte ne bulsa ağızlarında
böyle bişey olacağı ordayken aklıma gelmişti:))
bugn çok güzeldi tuğba ve ecemi uykusunda ettik ama gzel geçti keremin belli bi saatten sonra yaramazlığı tuttu habire ağladı deli etti beni onun yüzünden kalktık zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?