2009 Nisan Anneleri

oo herkes kaçıyo 1000 yapalım dedim daha bu sayfayı bitiremedik :) uykucular sizii hadi iyi geceler bol uykular olsun.

knıyorum yaa!!
doğru ama bi yandan da onu da düşünmek gerek

sendemi salmıyosun beni kereme 10da mama yapmıştım eve gelince nasıl kustu tuğba zaten yatak odamın laminentleri gıcırdamaya başladı habire kusuyo ya çocuk

ay canım ya niye kusuyoki acaba???belkide arabada falan içi dönmüştür

iii geceler kızlarr 2 gündr giremedim c.tesi dişhediğindeydik pazar ank gittik alışverilşe bugnde misafirim vardı yeni girebildim

ayşecim tekrar geçmişolsn sevndmm ya tez zamnda açılır iştahı kuzucugun
selenii tebrik ediyorum annesi yürümesi dişini bastrmşş bizde öle derlerrr
valla aklımda kalanlar bunlarr

ii gecelerr kızlarrrrrrrrrrrr..

oğluşş sonunda uyuduuu..az önce muhallebi yedirdim..meyvelii..ama paşamm illaa mamayıdaa içecekk..bi fırttt çektii mamadan uyuduuuuu...kuzummm..

Son düzenleme:
ooff bende yatcm da koca bebegi bekliyorum yasak koydum en son 12 de kalkılacak bilg başındann yoksaa sana aklinialirimsmile dok dedim

kızlarrrr..tüm geçmişii okumam imkansızzz..

ama vallahi hızlıı hızlııı gözattımm....biziii çokk çokkk merak etmişsiniz..duaa bile etmişsinizzz inanın çok duygulandımm..sizi habersiz bırakmak istemezdim ama çok telaşlıydıkk..o serum takılırken ve sonrasındaa neler çektik nelerrr..

eşime söyledimm..o bile duygulandıı..ciddimisinn dio..hatta eve gelince eşim hemen haberr verr daha fazla merakk etmesinlerrr dediii..

DAHAA YAZACAKTIMMM KAĞANN UYANDIIIII..

babasıı yanınaa gittiii.inşallahhh uyutabilirrr..azcık kafamı dinlemek istiyorummmm...

kızlar buluşma fotolarıı nerdeee..topikinn ismi nee..bulamadımm..görmezssemm çatlarımmm....

kız nagihannn..

bebelerin pasaklı hallerinee baktımm daa..ayy harbidenn ne erken açmışzınn öylee..haziranmışş hehee..:)))

artık eşlerimizde alıştı burdaki dostluğa.ben de eşime bahsetmiştim kağanın hastalığından geçen sordu bana habere var mı hasta bebişten diye.dilimizde hep şifa dilekleri duaları vardı ayşecim çokk merak ettik gerçekten.şimdi annesi paşalar gibi bakar çabucak toparlar kağan.zor bi hastalık yendi küçük adam.Rabbim başka sıkıntı vermesin.

bende gidip yatayım bari şöyle kalabalık sohbeti özlemiştim kısmet yarına artık.

herkese bol uykulu huzurlu geceler.

benim eşim başlarda çok garipsemiştii..samimi gelmiyodu onaa..ama bugün inan o bana hatırlattıı hemen haber ver diee..

allah hepinizdeenn razıı olsunn..gerçekten çok zor bi hastalıktı..hem ishal hem kusma hem çok fecii pişikk..kanayacak dercedeydi..kuzumun ateşi içine vurmuşş ve pişik yapmışş..:gitme: her çişini yaptıkça nasıll canı yandıı..pamukla suyla sildiğim haldee çok ağladıı..hele o kusması ne yedinde bu kadar kusuyoo diyoduk artıkk..resmen fışkırırı gibi kusuyorduu..o halleri geldii gözümün önüne..kuzucumm yaa nasıl dayandı bilmiomm..halada biraz yorgunluk varr..alllahım kuzucuklarımıza hastalık vermesinn..çok zor çokk..

ahh canım saoll..nisan annelerindemi bu topikk..ben niee tek tek baktımm yokk..yada gözümün önündekini göremiomm..bazen oluyoo bana öylee..

BENDEE HERKESııı ÇOKKK SEVıOMMM ıYıKı VARSINIZZZ YAA..HER FIRSATTA BURAYA KAÇIOMM..BAĞIMLII OLDUMMMM.

resimleree baktımm..süperr yaaa..lütfennn heppp böylee kalınnn..yakındaaa bendee bursaya gelcemm pokluuu kağanlaaa..yazık kerem yalnızz kalmışş kızların içindee..gerçi pekde şikayetçi değil durumdan amaa...

hem keremin gönlüüü tuğbanın kızındaaa bizdee artıkkk birineee yanaşırızz ufak ufakkkk:))

yakında diomm ama artık ne zamansaa..bende bi atansamm hayırlısıylaa..

Offff,daha tam geçmedi dimi Deniz hastalığı,çabucak iyileşsin kuzucum,hiç yakışmıyor onların gmelek yüzlerine hastalık..

Giremediğim zamanlarda da hep aklımdaydınız valla,gecenin bir saatinde,acaba ne yapıyorlardır diye,çok şükür ki çıkmışsınız,kilosunu da dert etme,hemencecik toparlar Kağancık kendini,çok çok geçmiş olsun.

kızlar selen yuruyo anıden başladı babasıyla oynuyodu kalktı yurudu şok oldum

AAAA,Süper bir haber,gözünüz aydın!!

Allahtan Kerem ağlamış yani,daha ne zaman kalakcaktınız kızzzzz,saat 10 a kadar oradaymışsınız))

Tuğba sepet çok güzelmiş,siz bir mağazada mı gördünüz,yoksa netten mi??

Ayşe,inşallah,hayırlısıyla ataman olur istediğnizi yere,anaokulu öğretmenleri daha kolay atanıyor bildiğim kadarıyla.

Ben de bugün yoğun ısrarlarınıza dayanamayıp gittim annemin arkasından,ben güya sürpriz yapacaktım,meğer onlar beni gidecem diye biliyorlarmış zaten,hiç şaşırmadılar.Hatta annemin gözlüğü bizde kalmıştı,ben çıkmadan beni aramışlar,onu da getir diye,ben aceleden telefona bakamamıştım.Yani gitmeseymişim,asıl kıyamet o zaman kopacakmış,annemin dilinden kurtulamazdım artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…