2009 Nisan Anneleri

Yalnız var ya,Miray ın acayip huyu değişti,kalabalıktan mı bilmiyorum,bu tatilde baya kalabalıkla karşılaştı çocuk,özellikle dayımın kızıyla baya haşır neşir oldular,çok huysuz bir çocuk haline geldi,bir isteği olmayınca kendini nasıl geri atıyor,sanki boğazlıyorlarmış gibi(Allah korusun) çığrınıyor..ınşallah bunları unutur,ve kalıcı olmaz.
Bugün mesela sabah kahvaltı etti,uyumadan yoğurdun birazını yedi,taaaaaaaaaa gece 10 a kadar birşey yemedi,türlü oyunlarla 1 yoğurt daha,ve 3-4 bebe kaşığı çorba yedi.Eve gelince de resmen burnunu tıkayıp ağzını öyle açtım ve az birşey kaşık maması yedirdim,o kadar.Mamayı da mecburen öyle yedirdim,bu sefer de çok acıktığı için bir şey yemiyor ve ağlıyor açlıktan..

off uyuyamadım biri yanımda sanki sigara içiyor boğuluyorum.hasta olucam kesin hasta olmadan önce öyle nefessiz kalır boğulacak gibi olurum ben

elif ben o oyuncak sandığını mağzada gördüm bugün çoook hoşuma gitti.ama girdiğimizde kasaların oraya bakmıştık kalabalıkmı diye kuyruk vardı resmen.ama ben ilk kez gittiğim için eşim gezelim bari dedi.ecrin ağlamasa yine alırdım kuyruk falan dinlemezdim ama bebek arabasında durmadı hep eşim taşıdı kıyamadım ya çok ağır zaten sıpa.

ordan forum ist a geçtik bişeyler yemek için yer yoktu çoğu yerde valla millet kenarda beklio sen kalk ben oturcam diye insan yediğinden anlamıyo valla.ondan sonra kriz var diyolar su gibi para harcıyo millet nasıl kriz anlamadım.

ıstanbul da alışveriş merkezleri kaçta kapanıyor ya?Bursa da 22:00 da kapanıyor ,dün ben de Miray için birşey alacaktım,sonra vazgeçtik,ama ben tam çıkacağımız vakit dayanamadım ve almaya karar verdik.Arkadaşlarımız da vardı yanımızda,tam kasaya gittim,önümde 5-6 kişi vardı,o arada kepenkleri falan kapatmaya başladılar,ben de arkadaşalr da bekliyor diye,bırakıp çıktım,ama içimde kaldı alamadım diye:-((Aslında arkadaşlar olmasaydı,bekleridm ben de,ama onlar olunca bekletmeyeyim insanları dedim.

acayip yağmır var burada,akşamdan beri.şakır şakırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydınnn
kağana çok geçmiş olsun çok sevindim iyi olmasına ayşecim o kaybettiğinin 2 katını alır şimdi canım benim zor günler geçirdi

günaydın.....

kağandan haber var ,, bir geçmişe bakınım....

bu arada ismin değişmiş.

günaydınn..
elif iyiki gitmişsin valla.yoksa yanmıştın gerçekten demek gideyim mi gitmeyeyim mi diye sen burda sorarken onlar seni bekliyormuş hehehe..ela iyileşmedi daha hatta geceleride başladı ishal kaç kere uyandı kaka yaptı gece ..allahım ela 10 aylık ve 10 ayda hangi ishal salgını varsa yakaladı çocuk 3 kere ishal oldu ..hayır bitmekte bilmiyo çok uzun sürüyo
bugün 10 aylık olduukkk....

bu arada ela da bu hastalık başladığından beri istediğini yapamadımı bağırıyo deli gibi..iyice hırçınlaştı hiç böyle i çocuk değildi sakindi hep şok geçiriyoruz babasıyla ,dönemsel bişey mi yoksa hastalıktan mı anlamadım
şirvan yeni nickin hayırlı olsun cnm..bende merak ettim anlamını..

gunaydın kızlar normal bişey selende öyle elıf sana geldığimden beri istediğini yapma bağrıyo snirlenip yada ıstediğini verme savurup atıyo

çokçok geçmiş olsun canım..şükür atlattınız bu günleri de..

saol canım bende onda karar kılmıştım.. çünkü baran topları elimizle yukarı attığımızda çok gülüyor, hoşuna gidiyor...

kızlar selen yuruyo anıden başladı babasıyla oynuyodu kalktı yurudu şok oldum
ayy maşallah.. baranla aynı gün doğdular ,, ama selen hızlı çıktı ..bizimkisi poposunu kaldıramıyor daha...

canım geçmişler olsun...
10 ayınız hayırlı olsun..zaman ne çabuk geçiyor...
Şırvan navrıs ne kızım?
şirvan daha iyiydi be.

ismimin tersden okunusu :)))

ayşecim çok geçmiş olsun.....
allah bir daha göstermesin...

ben barana aşı yapılırken ağlıyordum.. tutamıyordum..hep babamız tuttu.. serumu hiç düşünemiyorum...
anne olunca herşeye katlanıyosun demekki...

peki bu roto ishali..aşı olduğu halde neden olmuş..dr.lar ne dedi...

navris olmamışmı şimdi...

SIILBA - nasıl peki....şirvan - ilyas - baran ilk harflerin birleşimi

Günaydın!
Ela nın 10. ayı hayılrı olsun,nice 10 aylar yıllar seizinle bilikte olsun!

Şirvan senin nickin de hayırlı olsun.

Belki dönemsel olabilir o zaman hırçınlıkları,çünkü Miray da bu kadar değildi.Ya da Koç burcunun özelliği)

dün birşey dikkatimi çekti..
çiçeği diğer konularda gördüm.. fakat buraya girip bir selam bile vermemiş...
entresan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…