çokçok geçmiş olsun canım..şükür atlattınız bu günleri de..ii akşamlarrrrrrrrrrrrr...bizzzzzzzz geldikkkkkkk..
çok çok şükür evimizdeyizz..kağanımm yavruşum iyileşiyooo..kaka sayısı gitgide azalıyoo...
ne pisss bi hastalıkmış bu rota..700 gr kaybetti..2 gün içinde..yavaş yavaş toparlanıyor yavrumm..
saat 4 gibi çıktık hastaneden ancak girebildim..hastane ortamı mikrop..hepimizz banyo yaptıkk..kağan paşada temizlendii..
çok sıkıldı kuzucuk hastanedee..kolunda sürekli serum takılıydııı..oyalamak için neler yaptık nelerr..
şimdi kuzucuk kablosuzz serumsuz olmanın tadını çıkatıyor..içerde babasıyla oynuyoo..eme çok yormamaya çalışıyoruzz..çok zayıfladıı..tekrar kilo alması için çabalıyoruzz..
iştah sıfırdıııı..açılıyor çok şükürrr..
hepinize çok çokk teşekkür ederizz teyzeleriiiii..bu sayfayıı okuyabildim geçmişe gece bakarım artıkk..
hepiniziiii çokkkkkk sefffffiyommmm yaaaaa...
çokk çokkk mtluyummmm..oğlummm kuzumm canımınn içi ii yaa daha ne isterimm..kahroldukkk çünküü..benim oğlum gitmişş sanki başka bi çocuk gelmiştiiii..şimdii oğluşumm gerrii geldiiiii..
fıkırdıooooo ama hala biraz yorgunnn..
neyseee .çenem düştüüü..kaçıoommm bennn..kuzumaa bakimm..malumm günde 10 defa filan altını açıozzz...:)))
bende ikisi de var canım...kullanıyoruz..ilk zamanlar yaramaz toplara daha bir bayılıyordu..şimdi hevesi çabuk geçiyor..araba da güzel....ben topları tavsiye ederim..butonuna basıyorsun topları havaya fırlatıyor..yere düşen topları alıp yuvasına koyuyorsun..müzik ve üfleme bitince yine butonuna basıyor bebiş..bu böle sürüp gidiyor..kızım onla oynarken eğleniyor..başka ne diyebilirm bilemiyorum:)
ayy maşallah.. baranla aynı gün doğdular ,, ama selen hızlı çıktı ..bizimkisi poposunu kaldıramıyor daha...kızlar selen yuruyo anıden başladı babasıyla oynuyodu kalktı yurudu şok oldum
canım geçmişler olsun...günaydınn..
elif iyiki gitmişsin valla.yoksa yanmıştın gerçekten demek gideyim mi gitmeyeyim mi diye sen burda sorarken onlar seni bekliyormuş hehehe..ela iyileşmedi daha hatta geceleride başladı ishal kaç kere uyandı kaka yaptı gece ..allahım ela 10 aylık ve 10 ayda hangi ishal salgını varsa yakaladı çocuk 3 kere ishal oldu ..hayır bitmekte bilmiyo çok uzun sürüyo
bugün 10 aylık olduukkk....
Şırvan navrıs ne kızım?
şirvan daha iyiydi be.
ismimin tersden okunusu :)))bu arada ela da bu hastalık başladığından beri istediğini yapamadımı bağırıyo deli gibi..iyice hırçınlaştı hiç böyle i çocuk değildi sakindi hep şok geçiriyoruz babasıyla ,dönemsel bişey mi yoksa hastalıktan mı anlamadım
şirvan yeni nickin hayırlı olsun cnm..bende merak ettim anlamını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?