2009 Nisan Anneleri

sana da geçmiş olsun şirvan..

sağolun bayanlar...bu hafta sol kulak iptal olarak dolanıcam ne yapalım..
su kaçınca birbasınç olurya aynı öyle şuan...

canım geçmiş olsun....
ssen pazar günü hangi dr. gittin...
bu arada kontrollere bursayamı gidiyordun...

gündüz neysede gece insan çileden çıkıyor.....

ben karışık gidiyordum sabit yoktu bir bursadakini deneyim demiştim. ama yasoş rahatsızlanınca bizim orda üsküdarda bi adama gittik hemen fena değil.

bızımde bır tane bıle çıkmadı şeker,bende geç çıkarmışım bana çekmış kızım geç çürüyecek ve sağlam olacak merak etme,bıde hepsı ardarda çıkarmış geç çıktığında allah kolaylık versın bıze,bızde huysuzluk huzursuzluk felan yok çoook şükür hıç olmadı yanı

hayrolsun..

ve ben hala adet olmadım..eşim gelince dr a gidecez..12 de gelir..kahvaltı hazırliycimm..kağan beyde oyun istiooo..sıkıldıı..kaçıommm by byyeee...

bir kız çıkıyor demişsin ya..rüyanı anlatırken..
dr.iri yarılı adamolsun... içerden de kız çıksın..
kağana kız kardeş.. alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

şaka şaka daha erken .. inş. bişeycik çıkmaz...
bu arada evde test yaptın mı hemen dr. gidiyon.. kan testi yaptırabilirsin..

bılınçaltı anacım bılınçaltı,ınşallah ıstedığın sonucu alacaksın,güzel haberle dön

ben karışık gidiyordum sabit yoktu bir bursadakini deneyim demiştim. ama yasoş rahatsızlanınca bizim orda üsküdarda bi adama gittik hemen fena değil.

üsk. hangi hastanede..
bende bu sefer medicalparkta hasan diye bir dr. gittim..
hep doç gidiyodum.. standar bakıp gönderiyodu.. bir de o kadar para veriyodum..

bu sanki daha ilgili geldi.. ona gştcem bundan sonra hemde yarı yarıya fiyatları ...

ama bişey kafama takıldı..eski dok. demire damlasına ihtiycaç yok demişti..
bu da niye kullanmıyorsun dedi.... dedim önceki dr. (hatta odalrıda yan yana) gerek görmedi dedim..
yok dedi kullanıcaz.. bu aralar demir ihtiyac duyarlar..

dedim bu çoçuık kabızlık problemi var.. onuda içersek ne olur.. biriçsin ona göre bir yol bulacaz dedi..
tatını beğnemzse mevye suyuyla içirdedi..

1 yaşına kadar da yumurtanın beyazı , patlıcan , bakla, inek sütü vermiceksin deid..

ben sahanda yumurta yapıp veriyorum beyazda oluyor deidm.. yok dedii.
ne verirsen yer... lahmancnda versen ver dedi..ama vermiyeceiz..

tamam başkan dedim... :jeyyar:

şirvan burdayım bacım işler yoğun hergün selma verip kaçıyorum.
geçmişiz zaten okuyamıyorum çok üzgünüm

deniz eloşa karpuzmu yidirdin sen:)göl yapmış orayı..
müge kocan geliyormuş gözünaydın..
şirvan bacımm ne ettin kulağına.babamdada oldu yıkattı geçti.ama alışırmış kulak yıkatmaya.

prinç lapasıyla 1 kg gitti 2 günde bilginize:)

kızlar ben yemeğe gidiyorum

iğrenç bir menü varmış..uyumsuzluğa bakarmısınız...

ıspanak çorbası , ciğer ,biber dolması , ayran....

ben 3 sene önce temizletmiştim.. yıkamamıştı ama ,
herhlade bu sefer yıkayacaklar...

bazılarıda kulakları temizletmek gerekirmiş belli aralarda diyorlar..
aman nebilim bacım..

yaşlanıyoruz işte yavaştan başlıyor sağlık sorunları...
zaten bugün kafamda bir beyaz saç da gördüm..
aha dedim başladık ta beyazlamaya....

herkese günaydın geçmişe bakamadım hasta bebeklerimiz varsa çok geçmiş olsunnn bugünde misafir varr bu arada adet oldum hemde ne olmak ohhhhhhhhhh rahatladımmm

amin canım hepimize allah kolaylık versin. ben de biliyorum çıkacak ama çıkmadıkça daha çok sancısı ağrısı olacak diye endişeleniyorum. benim dişlerim 5,5 - 6 aylıkken çıkmış. eşiminkini bilmiyorum. çünkü 40 günlükten sonra anneannesi bakmış annesi almanyadaymış. bilmiyorda ne zaman çıktığını. neysee nasılsa çıkacak...
dertsiz tasasız çıksın da geç olması önemli değil...
bu arada maaşallahhh nisan hep böyle olsun sessiz sedasız

çok yaşa emi şirvan iyi güldürdün beni :)))
hayırlısıyla hastalanırsın sen de...

denız ben değıştıremıyorum yazı rengımı,bır ara yazarmısın lütfen nasıl yaptığını
kolay hayatım. yazını yazıp tamamını seçiyorsun. sonrasında yukarıda A harfi var ya oradan istediğin rengi seçiyorsun tamamdır :))

çok geçmiş olsn pamuk idilimize inşallah birşeyi çıkmaz.güzel haberler getir bize inşallah gülşencim

ayyy bu ecrinle elanın herşeyi aynı yahuu bizimkide baba delisi uykudan uyanıp ilk babaaa diyo ya benim kucağımda sıkılıyo babasının gözüne bakıp baba diyorrr.vee her yediğimize içtiğimize ortak babası çay içerken delleniyo içirmiyor diye üstüne tırmanıyo yaa
Allah beterinden korusun.depremi ben adapazarında yaşadm korkusunu çok iyi bilirim edacım.benim de en büyük korkum yalnız yakalanmak hatta ben mutfaktayken bile bazen içim ürperir hemen içeri gelmek isterim.depremde benim yatağımın ayak ucundaki yerden tavana kadar geniş bi gömme dolap gibi bişey vardı o üstüme devrildi annem babam falan toplaşmış ben çıkamadım sarsıntı çok güçlüydü zaten durana kadar o dolabın altında bekledim çok korkmuştum tabi sokağa çıkıp manzarayı görünce halime şükrettim.
ay ben bugün yine çoooooooooooooook mutluyum kociş geliyo
havalarda güzel gitsede dışarı çıkıp dolaşsak
hadi gözün aydın mügecim.demirin de dişleri çıkmış maşallah ilk dişleride ecrinle aynı gün çıkmıştı face de aynı gün yazmıştık :)
ben hep tek dişi çıkmış canavarım diye seviyordum çocuk hırs yapmış önce alttan 2. dişi patlattı o yarısına kadar uzayıncada üstler geldi :)

şirvan ne yaşlanmasııı kızzz..daha çokkk gencizzzz...:)

gebelik testi 2 defa yaptım negatifti..ama bazen kasette çıkmayabiliomuşş..(bknz[örnek..eliffff:)) kanda baktırcazz.eşim hala gelmedii..ek dersi çekmiş..faturaları hallededip gelcekmişş..

rüyaa yorumuna bakkk bakkk..tövebe dee şirvann yaaa..hiç hiçç istemiyorummm...olmayanların olsun benim hali hazırda mevcutt varrr..ona yetemezken bi tane daha çok yıpranırımm..yazık zavallı eşim benden çok korkuoo..oda şimdilik hiç istemioo..

Tünaydın arkadaşlar benim oğlumda sabah bir kalktı yatıramadım daha yeni yattı gecede saat başı şaşmadan kalktı sağolsun, hasta anne ve bebişlere geçmiş olsun, deniz bizde 1 hftdır aynı sorun var çişi bırak kakası hep dışarı çıkıyor bir numara büyük bez aldırıcam gece en azından onu bağlarım heryerimiz kaka oluyor hep, bizde de kıyafet kalmadı valla dişten sanırım günde 6-7 kez yapıyor valla....
benim oğlumda baba delisi almayınca kucağına kıyameti koparıyor ve babadan bana kesinlikle gelmiyor boğazına yapışıyor ben alıcam diye ) besle kargayı....

saol banucum teşekkürler deneyecem şımdı,evet ya huysuz olmasın da ben çok kınadım kuzenlerın çocuklarını o yüzden tırsıyodum ama zorluk çıkarmadı çok şükür böylede devam etsın ınşallah,çokta sessız sedasız değül canım huysuz bır bebek değıl sadece,öpüldünüz azıcık kaçtım kızım uyandıııııııı,yoğurt zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…