sana da geçmiş olsun şirvan..
geçmişi okudumm..
edacımm geçmişşş olsun..bende depremden çok korkarımm..bizim evde 4. kat..dıştan cic,li bicili apartman ama çok sağlam değillll..
tugbacım ecrin hanımın dişleri hayırlıı olsunn..bundan sonra rahat rahat uyusun senide uyutsun inşallahhh..
şirvancım..sanada çok çok geçmiş olsunn..,
nagihann..ablan ne çok korkmuştur..böyle durumlarda hiçç korkmam..tlfnu yüzüne kapatır sinirden çatlatırımmmm..
eysann..hoşgeldin nerelerdeydinnnn???
geçmış olsun canım,ınşallah temız çıkacak tahlıller
akşam eve geçerken bır çıçek felan götürün bırde ağrı kesıcı bugün çoook yorulur gıbı geldı bana hehehe
darısı benım kocışıme bu hafta gelecek ınşallah,mersın ıst arası mekık dokuyor valla
bana ööööğgeldı baceden zıra tanımadığım bır sürü ınsan bır sürü şekıller bıde hıçbırşeyını bılmıyorumılgılenmıyorum o oyunla,kaan saolsun doldurdu benım sayfayı,nefret edıoyorum oyundan desem yerı yenı açacam yakında başkada kımseyı almayacam
benım ısım hafızam zayıf zaten kımseyı tutamam aklımda dahada ıçınden çıkılmaz olmasın ya,kusura bakmayın başka ısım yazarsam tamammı
alışmak mı galıba öyle oluyor,ben doğumdan bu yana toplasan 2 ay anca gördüm zor be arkadaşlar benım sınırler hışş hışş
geçmış olsun canım,kızlar artıkkımseye güvenılmez lütfen hıçbırşeye kımseye ınanmayalım,bende anneme söylüyorum sıksık,açar kapıları hemen,ne hale geldık ya,eskıden malaydı kastları şımdı canını onlar vermış gıbı alıyorlar acımadan,rabbım korusun hepımızıeyvahedigeldismile,banucum güle güle kullanın kanguruyu,sefası olsun namenın
canım geçmiş olsun....
ssen pazar günü hangi dr. gittin...
bu arada kontrollere bursayamı gidiyordun...
gündüz neysede gece insan çileden çıkıyor.....
selin geçmiş olsun hayatımm..
gülşen idil'e de geçmiş olsun.
size de çok geçmiş olsun eda. deprem kötü bir şey ama onunla yaşamak zorundayız daha sakin olmaya çalış. gerildikçe daha çok panik yaparsın..
ecrin hanım'a sorar mısın tuğba'cığım bu işin bir sırrı varmıymış hayır biz daha birini çıkaramadık o dördünü birden çıkartıyor :roflol:
şaka bir yana da maaşallahh kuzucuğaa. bütün huzursuzluğu da geçer inşallah..
hayrolsun..bende garip bi rüya gördüm gün gecee.
sabah eşimi işe yolluomm..eşimkapıyı kapamadan gitmişş..sonra bi ara bi ses duyup uyanıyorum ki kapıda iri yarı bi adam içeri girecek.hopp noluyo diomm..kapıyı kapatıomm..
acaba içerde başka biri varmıdır die düşünürken içerden bi kız çıkıoo.eski mahalleden bi tanıdığın kızı..pek sevmezdim..geliyoo benden kötü bşeyler istiyoo..çok korkuomm..onu dışarı atıp kapıyı kapatıomm...sonra bi ağlama sesiiii kağannn ağlıyooo...uyanıomm..[/B]
ve ben hala adet olmadım..eşim gelince dr a gidecez..12 de gelir..kahvaltı hazırliycimm..kağan beyde oyun istiooo..sıkıldıı..kaçıommm by byyeee...
bende garip bi rüya gördüm gün gecee.
sabah eşimi işe yolluomm..eşimkapıyı kapamadan gitmişş..sonra bi ara bi ses duyup uyanıyorum ki kapıda iri yarı bi adam içeri girecek.hopp noluyo diomm..kapıyı kapatıomm..
acaba içerde başka biri varmıdır die düşünürken içerden bi kız çıkıoo.eski mahalleden bi tanıdığın kızı..pek sevmezdim..geliyoo benden kötü bşeyler istiyoo..çok korkuomm..onu dışarı atıp kapıyı kapatıomm...sonra bi ağlama sesiiii kağannn ağlıyooo...uyanıomm..[/B]
ben karışık gidiyordum sabit yoktu bir bursadakini deneyim demiştim. ama yasoş rahatsızlanınca bizim orda üsküdarda bi adama gittik hemen fena değil.
şirvan burdayım bacım işler yoğun hergün selma verip kaçıyorum.
geçmişiz zaten okuyamıyorum çok üzgünüm
deniz eloşa karpuzmu yidirdin sen:)göl yapmış orayı..
müge kocan geliyormuş gözünaydın..
şirvan bacımm ne ettin kulağına.babamdada oldu yıkattı geçti.ama alışırmış kulak yıkatmaya.
prinç lapasıyla 1 kg gitti 2 günde bilginize:)
bızımde bır tane bıle çıkmadı şeker,bende geç çıkarmışım bana çekmış kızım geç çürüyecek ve sağlam olacak merak etme,bıde hepsı ardarda çıkarmış geç çıktığında allah kolaylık versın bıze,bızde huysuzluk huzursuzluk felan yok çoook şükür hıç olmadı yanı
çok yaşa emi şirvan iyi güldürdün beni :)))hayrolsun..
bir kız çıkıyor demişsin ya..rüyanı anlatırken..
dr.iri yarılı adamolsun... içerden de kız çıksın..
kağana kız kardeş.. alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
şaka şaka daha erken .. inş. bişeycik çıkmaz...
bu arada evde test yaptın mı hemen dr. gidiyon.. kan testi yaptırabilirsin..
kolay hayatım. yazını yazıp tamamını seçiyorsun. sonrasında yukarıda A harfi var ya oradan istediğin rengi seçiyorsun tamamdır :))denız ben değıştıremıyorum yazı rengımı,bır ara yazarmısın lütfen nasıl yaptığını
herkese selam....bir gece uykusuzuda benim....aslında gecelerin uykusuzu....idil sabah ateşliydi yine düşürüp işe geldim dedesi ve nineside bize geldiler...doktoru aradım antibiyotik bitti idil yine hastalandı dedim bu kadar sık hastalanması güzel değil dedi...kan ve idrar tahlili istedi uyanınca götürecekler....ufff ufff lütfen ya hastalanmasınlar artık...nasıl dua edeceğimi şaşırdım(
aay bizimkide baba diyo deli gibi hemde adamın suratına diyo ya da babası bakmazsa gidip kolundan çekip baba diyo sen tüm gün bak olacağı bu işte
bi de bana hiç bişey yedirmiyo anca her yediğimden ona da verirsem yememe izin vari.yo ve vermezsem mama diye bana vurarak bağırıyo yaa,ya önünde yemicez ya herşeyi yicek dün babası puding vermedi diye ağladı yaa
Allah beterinden korusun.depremi ben adapazarında yaşadm korkusunu çok iyi bilirim edacım.benim de en büyük korkum yalnız yakalanmak hatta ben mutfaktayken bile bazen içim ürperir hemen içeri gelmek isterim.depremde benim yatağımın ayak ucundaki yerden tavana kadar geniş bi gömme dolap gibi bişey vardı o üstüme devrildi annem babam falan toplaşmış ben çıkamadım sarsıntı çok güçlüydü zaten durana kadar o dolabın altında bekledim çok korkmuştum tabi sokağa çıkıp manzarayı görünce halime şükrettim.günaydın herkeze.dün burda deprem oldu .alışmak lazım deprem ülkesiyiz ama gene elim ayağıma dolşatı.öncümüdür nedir ne değildir derken öyle kaldık.oğuzla evde yanlızken yakalanmak en büyük korkum.gene bi çanta hazırlamalıyım .meşhur deprem çantası.hala stresliyim
hadi gözün aydın mügecim.demirin de dişleri çıkmış maşallah ilk dişleride ecrinle aynı gün çıkmıştı face de aynı gün yazmıştık :)ay ben bugün yine çoooooooooooooook mutluyum kociş geliyo
havalarda güzel gitsede dışarı çıkıp dolaşsak
ben hep tek dişi çıkmış canavarım diye seviyordum çocuk hırs yapmış önce alttan 2. dişi patlattı o yarısına kadar uzayıncada üstler geldi :)selin geçmiş olsun hayatımm..
gülşen idil'e de geçmiş olsun.
size de çok geçmiş olsun eda. deprem kötü bir şey ama onunla yaşamak zorundayız daha sakin olmaya çalış. gerildikçe daha çok panik yaparsın..
ecrin hanım'a sorar mısın tuğba'cığım bu işin bir sırrı varmıymış hayır biz daha birini çıkaramadık o dördünü birden çıkartıyor :roflol:
şaka bir yana da maaşallahh kuzucuğaa. bütün huzursuzluğu da geçer inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?