2009 Nisan Anneleri

tuğbacım doktor genel kontrol falan da yaptı çok ağladı bizimki. biz artık Murat beye gitmeyiz bursa da sağol herşey için.

herkese günaydınn
nasılsınız bayanlar?? kuzucuklarınız nasıl?? haftasonu hiç bakamadım. söylemiştim ya kardeşim geldi bana cheesecake yaptı, puzzle aldı anlayacağınız puzzle yapıyordum sositososito

name hanım'a kanguru da aldı dayısı. kraft aldık. pek memnun oldun kızım.. elleri kolları serbest her yere yetişiyor yaa bayıldıı :)))

yorgunum çoookk uykum var. geçmişi okuyamayacağım.

herkese iyi haftalarr opuyorumnanaktan

günaydın kızlar yaseminin de sadece burnu tıkalıydı ya kaç gündür pazar dayanamadım artık doktora gittik biraz boğazın da da iltihaplanma varmış ilaç falan verdi. inş. hemencicik iyileşir

gemiş olsun canım umarum çabucak iyileşir.

Meriç hafta sonu çok yordu beni...
cuma gecesi 2 de kalkı nasıl ağlıyo 4,30 a kadar çarşafta salladık uyuttuk..
onun dışında da vız vızzz...
ctesi gecesi 4 te kalktı 6,30 a kadar aynı yine salladık..

oda da bırakıyorum mutfaga gidiyorum koşa koşa .. hemencik kapıya geliyo vuruyo..
babaaa diyo bana....

günaydın kızlar yaseminin de sadece burnu tıkalıydı ya kaç gündür pazar dayanamadım artık doktora gittik biraz boğazın da da iltihaplanma varmış ilaç falan verdi. inş. hemencicik iyileşir

tuğbacım doktor genel kontrol falan da yaptı çok ağladı bizimki. biz artık Murat beye gitmeyiz bursa da sağol herşey için.

canım geçmiş olsun....
ssen pazar günü hangi dr. gittin...
bu arada kontrollere bursayamı gidiyordun...

gündüz neysede gece insan çileden çıkıyor.....

herkese selam....bir gece uykusuzuda benim....aslında gecelerin uykusuzu....idil sabah ateşliydi yine düşürüp işe geldim dedesi ve nineside bize geldiler...doktoru aradım antibiyotik bitti idil yine hastalandı dedim bu kadar sık hastalanması güzel değil dedi...kan ve idrar tahlili istedi uyanınca götürecekler....ufff ufff lütfen ya hastalanmasınlar artık...nasıl dua edeceğimi şaşırdım (

bugün annemde 2 torun var....

kardeşimn kayınvalidesinin hastane işleri varmış (kardeşi ameliyat olacakmış)

bu yüzden yiğenimi anneme getirdiler..

biri 9 aylık diğeri 26 aylık, 2 çoçuk evde...
bizimkinin zararı yok genede ,,diğerininde zararı yok aslında ama yemek hiç yemiyor... o sadece problem..

allah yardımcısı olsun...kardeşim işten biraz erken çıkacakmış o zamana kadar idare edecek artıkın...
allahtan babam öğlene kadar evde...

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun...inş. tahlillerde bişeycik çıkmaz...

geçmiş olsun canım ..havalar tam hasta olma havası yaa..
geçmiş olsun canım..
Allah yardımcısı olsun umarım çok yormazlar...

Son düzenleme:
ayyy maşallah ,, direk banyoya sok.. poklu kuzuyu

soktum canım dün de ne güzel bıcı bıcı yapmıştı.

ah canım inan ben 4 5 kere kalkmasına razıyım.benim kız saat başı kalkmayı huy edindi malesef.

geçmiş olsun canım.

güle güle kullanın canım.

niye uyumazlar yaaaa.
bizimki de babaya anneeee diyo.kaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun.inşallah bişey çıkmaz gülşen.ama tüm bebişer hasta.mevsimsel bi durum bence.gülfem de öksürüyo yine sabahları.boğazında da hırıltı var.korkuyorum ben de yine ilerleyecek diye.

ÇOK GEÇMİŞ OLSUNN
güle güle kulansın namecimm..
oof geçmiş olsun gülşen yaa inşallah bişeyde çıkmaz hemen de düzelir..
aay cnm yaa ben hiç kötü bişey de geçirmedim aklımdan :) olacağı varmış sanada kolay gelsin :))
ecrimin üst dişleri hayırlı uğurlu olsun..

bizimki de bugün yarın gelir herhalde..

bu arada c.tesi dr gittik..

baran paşa - 9720 gr // 72 cm olmuş....

maşallah baran a

aay bizimkide baba diyo deli gibi hemde adamın suratına diyo ya da babası bakmazsa gidip kolundan çekip baba diyo sen tüm gün bak olacağı bu işte
bi de bana hiç bişey yedirmiyo anca her yediğimden ona da verirsem yememe izin vari.yo ve vermezsem mama diye bana vurarak bağırıyo yaa,ya önünde yemicez ya herşeyi yicek dün babası puding vermedi diye ağladı yaa

günaydın herkeze.dün burda deprem oldu .alışmak lazım deprem ülkesiyiz ama gene elim ayağıma dolşatı.öncümüdür nedir ne değildir derken öyle kaldık.oğuzla evde yanlızken yakalanmak en büyük korkum.gene bi çanta hazırlamalıyım .meşhur deprem çantası.hala stresliyim

günaydın kızlar
3 günün sonunda demir dişleri patlataraktan bu gece uyudu oohhh maşallah
ecrinin dişleride hyırlı olsun demirinde dişleri birden patlamaya başladı
sultan bende eşim ist.a gidince annem bizde kalıyo gerçekten çok büyük rahatlık
sen şimdi kimbilir ne rahatlamışsındır

nagihancım sizede çok geçmiş olsun bunların bazılarıda organ mafyası oluyo
banada bi msj gelmiş pepsi çekilişinden 10 bin tl kazandızınız 1.500 kişi arasında çekiliş yapılmış
bnm no 9. çıkmış iide ben hiç pepsi içmemki içmediğim gibi çekiliş için bişeyde göndermedim
şimdi nerden çıktı bu 10 bin tl ya doğruysa hahahahahaha

tuğbacım maşallah eceme
denizcim sizede geçmiş olsun kıza ne yedirdinde böyle sulak olmuş
demirinde bazen üstü ıslak uyanıyo neden olabilir acaba
aynen deniz demirde babasına hayran ama napsın çok özlüyo :)
denizcim irfanla güzel bi haftasonu geçirmenize sevindim bizim burası yağmurluydu hiçbi yere gidemedik

eda geçmiş olsun bende çok korkuyorum allahtan bizim burdaki evler en fazla 3 katlı
siz nerde oturuyosunuz?

sağolasın.yüksek binalarla aynı hizada 7 katlı nın 5.katındayım.yazın mğstakil eve çıkamyı düşünüyorduk zaten hızlandırmak farz oldu.

ay ben bugün yine çoooooooooooooook mutluyum kociş geliyo
havalarda güzel gitsede dışarı çıkıp dolaşsak

hoşgeldin.................
bu arada ecem bugün 10 aylık oldu ya şaka gibi:)))
maşallah ecem'e

maşallahhhhhh egede üstte 4 altta 2 eeh cok tatlı oluorlarrr yaaaa

ayy allah korumuş yaaaa

dün akşam eltimin tel caldı melek abla var burda yan komuşumuz ooo konuşuyorr
kapısına bi adam gelmiş zili calmış kimo demiş acmamış camı acmış kadın adamı görmüş...
buyur abi demiş...

eşimi yarıyorum demiş... 2 cami arasında 3 katlı evvde demişeler

yuh dedik hatta 2cami arasında bula bula onun evimi buldu kocasıda yokmuş
ne ileyım demiş git polise kapattmış kapıyı acsa belki içeri atlıcak adam neler oluor ya bu insanlaraaaaaaaaaa

ege ishal oldugunda günde 5 ker degıştıryorum camaşır makinesi hiç durmuodu...

ecrimin üst dişleri hayırlı uğurlu olsun..

bizimki de bugün yarın gelir herhalde..

bu arada c.tesi dr gittik..

baran paşa - 9720 gr // 72 cm olmuş....
maşallahhhhhhhhhhhhhhh

gecmiş olsunnn
gecmiş olsun umarım kötü bişi yokturrr

bizim hafta sonumuz evdeydi yagmur yagmurr coktu yan tarata eltimm....
kızının dççgünü vardı bitek oraya gıttık..........

iyi saglıklı haftalar bizlerin olsun ben cıktım evi toplamam lazım.. yemek yapıcam ege uyuyorken byeeeeeee

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, demirim, EDAAAA, huzur84, NAVRIS+, SEAASIA, TugbaEcrin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…