günaydın kızlar yaseminin de sadece burnu tıkalıydı ya kaç gündür pazar dayanamadım artık doktora gittik biraz boğazın da da iltihaplanma varmış ilaç falan verdi. inş. hemencicik iyileşir
günaydın kızlar yaseminin de sadece burnu tıkalıydı ya kaç gündür pazar dayanamadım artık doktora gittik biraz boğazın da da iltihaplanma varmış ilaç falan verdi. inş. hemencicik iyileşir
tuğbacım doktor genel kontrol falan da yaptı çok ağladı bizimki. biz artık Murat beye gitmeyiz bursa da sağol herşey için.
Meriç hafta sonu çok yordu beni...
cuma gecesi 2 de kalkı nasıl ağlıyo 4,30 a kadar çarşafta salladık uyuttuk..
onun dışında da vız vızzz...
ctesi gecesi 4 te kalktı 6,30 a kadar aynı yine salladık..
oda da bırakıyorum mutfaga gidiyorum koşa koşa .. hemencik kapıya geliyo vuruyo..
babaaa diyobana....
herkese selam....bir gece uykusuzuda benim....aslında gecelerin uykusuzu....idil sabah ateşliydi yine düşürüp işe geldim dedesi ve nineside bize geldiler...doktoru aradım antibiyotik bitti idil yine hastalandı dedim bu kadar sık hastalanması güzel değil dedi...kan ve idrar tahlili istedi uyanınca götürecekler....ufff ufff lütfen ya hastalanmasınlar artık...nasıl dua edeceğimi şaşırdım(
geçmiş olsun canım ..havalar tam hasta olma havası yaa..günaydın kızlar yaseminin de sadece burnu tıkalıydı ya kaç gündür pazar dayanamadım artık doktora gittik biraz boğazın da da iltihaplanma varmış ilaç falan verdi. inş. hemencicik iyileşir
geçmiş olsun canım..herkese selam....bir gece uykusuzuda benim....aslında gecelerin uykusuzu....idil sabah ateşliydi yine düşürüp işe geldim dedesi ve nineside bize geldiler...doktoru aradım antibiyotik bitti idil yine hastalandı dedim bu kadar sık hastalanması güzel değil dedi...kan ve idrar tahlili istedi uyanınca götürecekler....ufff ufff lütfen ya hastalanmasınlar artık...nasıl dua edeceğimi şaşırdım(
Allah yardımcısı olsun umarım çok yormazlar...bugün annemde 2 torun var....
kardeşimn kayınvalidesinin hastane işleri varmış (kardeşi ameliyat olacakmış)
bu yüzden yiğenimi anneme getirdiler..
biri 9 aylık diğeri 26 aylık çoçuk evde...
bizimkinin zararı yok genede ,,diğerininde zararı yok aslında ama yemek hiç yemiyor... o sadece problem..
allah yardımcısı olsun...kardeşim işten biraz erken çıkacakmış o zamana kadar idare edecek artıkın...
allahtan babam öğlene kadar evde...
ayyy maşallah ,, direk banyoya sok.. poklu kuzuyu
günaydııııııııııın nisanın en güzel anneleri.maşallah diyen teyzoşlarını öpüyor ecrin
biz bugün pek keyifliyiz kızımla yerde oturmuş bütün oyuncaklarını tek tek sepetten çıkarıyor
gece 4 5 defa uyandı yine dişim çıktı ooh şöyle yayıla yayıla uyurum demedi valla :) varsın olsun.alıştık
dişlerine bakmak istiyorum göstermiyor.
herkese günaydınn
nasılsınız bayanlar?? kuzucuklarınız nasıl?? haftasonu hiç bakamadım. söylemiştim ya kardeşim geldi bana cheesecake yaptı, puzzle aldı anlayacağınız puzzle yapıyordum sositososito
name hanım'a kanguru da aldı dayısı. kraft aldık. pek memnun oldun kızım.. elleri kolları serbest her yere yetişiyor yaa bayıldıı :)))
yorgunum çoookk uykum var. geçmişi okuyamayacağım.
herkese iyi haftalarr opuyorumnanaktan
Meriç hafta sonu çok yordu beni...
cuma gecesi 2 de kalkı nasıl ağlıyo 4,30 a kadar çarşafta salladık uyuttuk..
onun dışında da vız vızzz...
ctesi gecesi 4 te kalktı 6,30 a kadar aynı yine salladık..
oda da bırakıyorum mutfaga gidiyorum koşa koşa .. hemencik kapıya geliyo vuruyo..
babaaa diyobana....
herkese selam....bir gece uykusuzuda benim....aslında gecelerin uykusuzu....idil sabah ateşliydi yine düşürüp işe geldim dedesi ve nineside bize geldiler...doktoru aradım antibiyotik bitti idil yine hastalandı dedim bu kadar sık hastalanması güzel değil dedi...kan ve idrar tahlili istedi uyanınca götürecekler....ufff ufff lütfen ya hastalanmasınlar artık...nasıl dua edeceğimi şaşırdım(
ÇOK GEÇMİŞ OLSUNNgünaydın kızlar yaseminin de sadece burnu tıkalıydı ya kaç gündür pazar dayanamadım artık doktora gittik biraz boğazın da da iltihaplanma varmış ilaç falan verdi. inş. hemencicik iyileşir
güle güle kulansın namecimm..herkese günaydınn
nasılsınız bayanlar?? kuzucuklarınız nasıl?? haftasonu hiç bakamadım. söylemiştim ya kardeşim geldi bana cheesecake yaptı, puzzle aldı anlayacağınız puzzle yapıyordum sositososito
name hanım'a kanguru da aldı dayısı. kraft aldık. pek memnun oldun kızım.. elleri kolları serbest her yere yetişiyor yaa bayıldıı :)))
yorgunum çoookk uykum var. geçmişi okuyamayacağım.
herkese iyi haftalarr opuyorumnanaktan
oof geçmiş olsun gülşen yaa inşallah bişeyde çıkmaz hemen de düzelir..herkese selam....bir gece uykusuzuda benim....aslında gecelerin uykusuzu....idil sabah ateşliydi yine düşürüp işe geldim dedesi ve nineside bize geldiler...doktoru aradım antibiyotik bitti idil yine hastalandı dedim bu kadar sık hastalanması güzel değil dedi...kan ve idrar tahlili istedi uyanınca götürecekler....ufff ufff lütfen ya hastalanmasınlar artık...nasıl dua edeceğimi şaşırdım(
aay cnm yaa ben hiç kötü bişey de geçirmedim aklımdan :) olacağı varmış sanada kolay gelsin :))şinanmıyorum ya.arkadaşına gülersen böyle olur işte.
gülfem bi kaka yapmış nerdeyse omuzlarına kadar.iç badisi badisi kilotluçorabı herşeyi kirlenmiş.alt bezi değiştirme falan hepsi gitti.
deniiiz bak sana güldüm noldum.
ecrimin üst dişleri hayırlı uğurlu olsun..
bizimki de bugün yarın gelir herhalde..
bu arada c.tesi dr gittik..
baran paşa - 9720 gr // 72 cm olmuş....
hoşgeldin.................selam kıslar...
tati,l bitti nihayet döndüm aranıza.. inş. herkes iyidir. pın pın da ben de iyiyiz. artık çok büyüdü hiç durmuyo:):) hala tek dişli canavarız.. köy havası iyi geldi uykumuza.. şimdilik bu kadar.. herkese iyi akşamlar.
maşallah ecem'ebu arada ecem bugün 10 aylık oldu ya şaka gibi:)))
maşallahhhhhh egede üstte 4 altta 2 eeh cok tatlı oluorlarrr yaaaaselamlar.
ecrinin üst dişlerinden 4 tane birden patlamış bu gün fark ettik.tam 4 tane ya şaka gibi hepsinin ucu çıkmmış hepsi aynı boyda üstte 4 altta 2 bir anda tam 6 dişimiz oldu Maşallah kızımaa
demek bütün huysuzluğu bundanmış yavrumun.inşallah biraz olsun rahatlar.
ayy allah korumuş yaaaaii akşamalr kızlarr nasılsnz
bugn başımıza çok kötü bişey geldii gezmeye gitmiştik ya ablamla falan oturuyorz neyse ablamn tel çaldı bi adam emniyetten arıyorum senn tel bir şahıs üzerine geçirmiş yasal olmayan işlemler yapmş bize nerde oldugunu söle gelip seni alıcaz eger yardmcı olmazsan hakkında soruşturma açıçaz dedi ve sonu hapis dedi ablam 5 aylık hamile eli ayaga titredi adam diyo ki en yakında market büfe ne varsa oraya gel biz seni alıcz ablam diyo gelmm yalnzm eşimle geliyim diyo adam eşin emniyette zaten dedi o ara ben hemn eniştemi aradım nerdesin evdeyim dedi böle böle çabuk gel dedim ablama diyorum ki kapat tel konşma adam ordan yanınadakine söle başına gelecekleri bilse sana öle sölemz git der diyo ve diyo ki ablama bu sölediklerimi kimseye anlatma direk çık gel yanındakilerinede bişey anlatma diyo ablmda tel kapattı
ben hemn eşimi aradım numarayı verdim kime ait oldugunu bul ve ara konş dedim eşim ardı böle numara kullanılmamaktadr diyo isim ögrenmeye çalştık baş harfini ögrendk gizli tuttukları için
neyse geri emniyeti aradık böle böle diyee hemn numarayı alın gelin dedi o ara eşim ark polis ark sordu dolandırıcılarmş insanları böle arayıp tehtit ediyolarmş bize şu kadr kontr yükle seni kurtaralm diyolarmş tuzak yani ya ablm gitseydi alıp götrselerdi nolcktı
kızlar aklınzda bulunsn çok dikkatetinn diye anlatımm polis te olsaa kesinlikle inanmyınn
ege ishal oldugunda günde 5 ker degıştıryorum camaşır makinesi hiç durmuodu...şinanmıyorum ya.arkadaşına gülersen böyle olur işte.
gülfem bi kaka yapmış nerdeyse omuzlarına kadar.iç badisi badisi kilotluçorabı herşeyi kirlenmiş.alt bezi değiştirme falan hepsi gitti.
deniiiz bak sana güldüm noldum.
maşallahhhhhhhhhhhhhhhecrimin üst dişleri hayırlı uğurlu olsun..
bizimki de bugün yarın gelir herhalde..
bu arada c.tesi dr gittik..
baran paşa - 9720 gr // 72 cm olmuş....
gecmiş olsunnngünaydın kızlar yaseminin de sadece burnu tıkalıydı ya kaç gündür pazar dayanamadım artık doktora gittik biraz boğazın da da iltihaplanma varmış ilaç falan verdi. inş. hemencicik iyileşir
gecmiş olsun umarım kötü bişi yokturrrherkese selam....bir gece uykusuzuda benim....aslında gecelerin uykusuzu....idil sabah ateşliydi yine düşürüp işe geldim dedesi ve nineside bize geldiler...doktoru aradım antibiyotik bitti idil yine hastalandı dedim bu kadar sık hastalanması güzel değil dedi...kan ve idrar tahlili istedi uyanınca götürecekler....ufff ufff lütfen ya hastalanmasınlar artık...nasıl dua edeceğimi şaşırdım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?