2009 Nisan Anneleri

tugbacım o depremde eşimde kumladaymışş..onlarda çok fazla hissetmişlerr..şoktaydık diyoo..herkes kendi başını kurtarma derdindeymişş..eşimdee bekarmış.ben hemen kaçtım kimseye bakamadım dio..şimdi siz varsınız kağanı kucağıma alırım seninde elinden tutar çıkarız dioo..

geçen gün burdaki köpekler çoşunca aklımıza gelmiştidee..hemen senaryo yazmıştıkkk..

deniz..yaptım lapayıı..

3 çay bardağı ölçtüm..3 öğün yüycem..aralardada elma yerimm..bakalım benden ne kadar gidecek..ama koca bi tava lapa olduuuu..

gecmiş olsun........

deniz..yaptım lapayıı..

3 çay bardağı ölçtüm..3 öğün yüycem..aralardada elma yerimm..bakalım benden ne kadar gidecek..ama koca bi tava lapa olduuuu..
afıyet olsun.......

köpek falan hikaye o büyük depremde hiç köpek sesi duymadık.deprem sabahı sokaklarda bile görmedk.hissedip kaçıyolarmı ne..tek belirti o gün çoooooooook sıcaktı.insan nefes alamıyordu rutubetli gibiydi hava.bizim sokakta 8 apt yıkıldı.bitek bizim apt ve hemen yanımızdaki cami ayaktaydı.bizler caminin bahçesine sığındık.açık alan orası vardı bitek.sabahsı enkazdan çıkan meftaları hep oraya getirdiler.millet ne bilsin...o kargaşada cenaze töreni mi yapılır millet camiye bile giremiyo.neler neler gördüm ya 4 gün içinde rabbimin kusursuz yarattığı şu insan bedeni ne hale geliyor...boyumuzla posumuzla endamımızla övünrüz ya ruh çıkınca o övündüğümüz şey herkesin yüz çevirdiği tahmin edilemicek kadar kötü kokan bişey haline geliyor.

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, Ayshe, ekim.29, oslem1907, poseidon80+, sev_rey, TugbaEcrin

misafir yine var...

ohh ne güsel yaa
zaten ben bu zamna kadr zeynebin yemesinde sorun yaşamdım ama bu aralar yemek istemiyo iştahı azaldı

ooyy çok kötü olmşşş zilli anneye iş çıkarttı

harnesı olanlar 2 tane harnes gönderın ahırımtamamlansın ya bu arad kac tane at alıyor içi........

nagihanım bana kalsa dişmiş istemiyorum :) huysuzmu huysuz oluyor çünküüü sadece 1 ayda patlatırmı diye merak ettimmm

kızlar şu misafir olayınıda açıklayım ne zamandır unutuyorum.nicki görünmesin diye giren varsa bilemem ama şöyle bir olay var

google siteleri belli aralıklarla gezip sitede yazılanları eklenen yeni bilgileri herrşeyi onaylar.mesela kk dan haberi bile olmayan biri diyelimki google a bebekle ilgili birşey yazdı ve sorguladı(örneğin:bebeklere kahvaltıda ne verilir).burda o yazdığı cümleyle ilgili bir şey yazdıysak google da çıkar ve o kişi çıkan linke tıkladımı hooop buraya gelir.misafir illede son yazdıklarımızı okuyor diye bişey söylenemez belki arattığı konudan biz 4. 5. sayfada bahsettik o orayı okuyor şuanda.

velhasıl buraya yazılan herşey google tarafından kaydedilip aramalarda çıkmakta.bir nevi amme hizmeti yapıyoruz

ege eltime dün akşam yengeee yenge dedi herkes cok eltım eşim babanemiz...

eltım ayaktaydı ona arkası dönüktü ona bakarak yenge yenge dedi kart sesli oglum biz şoktaaaaaaa
sonra yengesi efendim kuzummm dedi hemen babanesinin kucagında ona atladı.... ne kadar mutlu oldum uyaaa yiyom bitirıom sıpayı

dün hiç uyumadı paxar günleri babası evde ılunca bişiler oluor cocuga uyumuyor saah 07,00 uyanömıştı dün saba akşam üzeri 4,30 uyudu oda 1 saat gecede 11,00de 15-16 saat uyumadı yani hep öyle oluyor ama şimdi maşallah 10,30 civarı yattı uyanmadı daha maşallah dünün acısı cıkartıyorrrrr

bende burayı ölelikle bulmuştum iyiki bulmuşum sizlerle tanıştım cok seyler paylaştık...

iyikivarsınız sizleri sevıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
urla, denizela, ekim.29, huzur84, poseidon80+, sev_rey, TugbaEcrin

byurda cok yagmurrr var allahım korusun şimşek şimşekkk demniz aydın nasıll.................

istanbulu sormuyorum kar vardır diyee ehhehehehe

ben cıktım evi süpürcem ege uyanınca uyanır şimdi yagmur dolya cevırdı camlara patır patır atııyor...

saolun geçmiş olsun dilekleri için Allah razıolsun hepinizden....kan tahlilinde bişey çıkmamış idrarı yapmamış tabi hanımefendi....eve dönüyorlarmış babam yapınca götürcek.....Allah hastalık vermesin kimseye....tuğba ne kötü şeyler görmüşsündür hakikaten çok zor zamanlardı Rabbim bizleri afetlerden korusun...doğa dengesi ama ne yazık ki kulları çok çalışıp önlem almıyor...(

geçmiş olsun canım..
düzelir..
eşimin de öyle olmuştu..
yıkanınca rahatlarsın..

merhaba kızlar,
güzel bir hafta geçsin inşallah
şirvan geçmiş olsun canım
Aysun da değişim zincirine katılmış hayırlı olsun yeni isminiz
Deprem den bahsedilmiş en korktuğum şeydir Allahım kimseye yaşatmasın
Ayşe bence hamile değilsin canım benimkide çok gecikiyor normalde 2 sinde olmam gerekiyordu ama bazen 15 -20 gün bile gecikiyor üzme kendini
Esen teşekkürler yeniden ama bir kaç tanesi eksik kalmış proğramı silmediysen onlarıda yaparmısın
Lapa mı yiyorsun zayıflamak için hadi bakalım faydası olursa belki bende denerim ama önce abur cuburu azaltmam lazım
Hasta olanlara geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…