gecmiş olsun........c.tesi günü baranı dr.götürdüğümde bende kulağımı gösterdim..
çenemi oynattığımda hış hış ses ediyodu..
kirlenmiş... ne pesaklı karıyım dimi..:kedi:
kirde taa kulak zarına yapışmış..dr. alamadı..
gliserin verdi bunu damlat yumuşasın dedi.. haftaya yeniden gel
eve geldim kullandım ..aman allahımoda ne...
kullağımda bir basınç hiç bir şry duymuyorum...
hemen dr. aradım normal dedi..günde 3kez 3 damla kullanılacakmış..
allahtan tek kulak...
şuan tek kulakduymuyorum..
allahın ne kadar kötü bir şeymiş.
allahım herşeyi nasılda düşünerek yaratmış.. birşeyin eksik olsa nasılda etkileniyorsun.
afıyet olsun.......deniz..yaptım lapayıı..
3 çay bardağı ölçtüm..3 öğün yüycem..aralardada elma yerimm..bakalım benden ne kadar gidecek..ama koca bi tava lapa olduuuu..
ohh ne güsel yaabizimkide 4 dişi 1 hafta içinde patlattı 7,5 aylıkken geçen arkadaşımla kouştum kızı 11 aylık daha yeni patlamış dişleri oda hepsini bir anda patlatmış.
bizim üstten çıkan 2 dişin yanındakiler çok kabarmış çıktı çıkacak biraz huzursuzlanıyo.
ooyy çok kötü olmşşş zilli anneye iş çıkarttıgünaydın biz pztsi ye çok dinamik başladık şöyleki..
ela hem pijamalarını hem yatağı ıslatmış nasıl becerdiyse ..aldım kucağıma doğru banyoya eşim yıkayacak ben tutucam ama eşim tutupben suyun sıcaklığına bakarken ela hooopp eşimin üzerinede işedi :)) sonra sırayla yıkandık mecburiyetten sabahın 7 sinde..sabah yanımıza almıştık bizim yorganıda ıslatmış oof şimdi kurutemizlemeye götürmem gerek ..
ecrının dişlerı hayırlı olsun tuğbacım
nagıha aynısını benım kaynanama yapmışlardı bende 8 aylık hammıleyım korkmuyayım dıye söylememişti tam 500 kontor yuklemiş parasıı kalmayınca benden ıstedı neden deyınce ış ortaya çıkmışı dedım allah senı sen söyle ben nıye panık yapayım
denızcım ela sultan sana ıyı temızlık çıkarmış canım bezden o kadar nasıl çıktıkı acaba[/QUOTE
kaynanan açısından kötü olmşş keşke önce size söleseydi
saol canmm yapıyım bakalım inş işe yarrrNAGİHAN
kara turp alıyosun. .birinin tepesini kes içini bıçakla oy.sonra bi çay kaşığı bal koy.sabaha kadar beklet.sulanıyo.sonra da o sudan sabah akşam birer çay kaşığı ver.3 gün devam et.
canım bize iyi geldi sanki.bi dene.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3şinanmıyorum ya.arkadaşına gülersen böyle olur işte.
gülfem bi kaka yapmış nerdeyse omuzlarına kadar.iç badisi badisi kilotluçorabı herşeyi kirlenmiş.alt bezi değiştirme falan hepsi gitti.
deniiiz bak sana güldüm noldum.
ooy maşallh baranaaecrimin üst dişleri hayırlı uğurlu olsun..
bizimki de bugün yarın gelir herhalde..
bu arada c.tesi dr gittik..
baran paşa - 9720 gr // 72 cm olmuş....
çok geçmiş olsnnngünaydın kızlar yaseminin de sadece burnu tıkalıydı ya kaç gündür pazar dayanamadım artık doktora gittik biraz boğazın da da iltihaplanma varmış ilaç falan verdi. inş. hemencicik iyileşir
güle güle kullansn kuzunherkese günaydınn
nasılsınız bayanlar?? kuzucuklarınız nasıl?? haftasonu hiç bakamadım. söylemiştim ya kardeşim geldi bana cheesecake yaptı, puzzle aldı anlayacağınız puzzle yapıyordum sositososito
name hanım'a kanguru da aldı dayısı. kraft aldık. pek memnun oldun kızım.. elleri kolları serbest her yere yetişiyor yaa bayıldıı :)))
yorgunum çoookk uykum var. geçmişi okuyamayacağım.
herkese iyi haftalarr opuyorumnanaktan
inşş bişey çııkmaz çok geçmişolsnnherkese selam....bir gece uykusuzuda benim....aslında gecelerin uykusuzu....idil sabah ateşliydi yine düşürüp işe geldim dedesi ve nineside bize geldiler...doktoru aradım antibiyotik bitti idil yine hastalandı dedim bu kadar sık hastalanması güzel değil dedi...kan ve idrar tahlili istedi uyanınca götürecekler....ufff ufff lütfen ya hastalanmasınlar artık...nasıl dua edeceğimi şaşırdım(
bunlar aç yaa bizimkide öle eger ona vermeyimmm basbas bagırıyo ve bana vuruyooaay bizimkide baba diyo deli gibi hemde adamın suratına diyo ya da babası bakmazsa gidip kolundan çekip baba diyo sen tüm gün bak olacağı bu işte
bi de bana hiç bişey yedirmiyo anca her yediğimden ona da verirsem yememe izin vari.yo ve vermezsem mama diye bana vurarak bağırıyo yaa,ya önünde yemicez ya herşeyi yicek dün babası puding vermedi diye ağladı yaa
günaydın kızlar
3 günün sonunda demir dişleri patlataraktan bu gece uyudu oohhh maşallah
ecrinin dişleride hyırlı olsun demirinde dişleri birden patlamaya başladı
sultan bende eşim ist.a gidince annem bizde kalıyo gerçekten çok büyük rahatlık
sen şimdi kimbilir ne rahatlamışsındır
nagihancım sizede çok geçmiş olsun bunların bazılarıda organ mafyası oluyo
banada bi msj gelmiş pepsi çekilişinden 10 bin tl kazandızınız 1.500 kişi arasında çekiliş yapılmış
bnm no 9. çıkmış iide ben hiç pepsi içmemki içmediğim gibi çekiliş için bişeyde göndermedim
şimdi nerden çıktı bu 10 bin tl ya doğruysa hahahahahaha
canm onlarda aynısıı kontr isticekler para falan yok tanıdıgımzn başına gelmiştii
tuğbacım maşallah eceme
denizcim sizede geçmiş olsun kıza ne yedirdinde böyle sulak olmuş
demirinde bazen üstü ıslak uyanıyo neden olabilir acaba
aynen deniz demirde babasına hayran ama napsın çok özlüyo :)
denizcim irfanla güzel bi haftasonu geçirmenize sevindim bizim burası yağmurluydu hiçbi yere gidemedik
kızıyom amaa :umursamaz: daha ne istiyonn kuzunn 8 dişi varmşş biz 1 taneye razıyızzelifinde dişi geliyor sanırsam yaşına kaç dişle girecek acaba şu an 8 var ama
şaka bi yana çıkar daha annesi
kızlar şu misafir olayınıda açıklayım ne zamandır unutuyorum.nicki görünmesin diye giren varsa bilemem ama şöyle bir olay var
google siteleri belli aralıklarla gezip sitede yazılanları eklenen yeni bilgileri herrşeyi onaylar.mesela kk dan haberi bile olmayan biri diyelimki google a bebekle ilgili birşey yazdı ve sorguladı(örneğin:bebeklere kahvaltıda ne verilir).burda o yazdığı cümleyle ilgili bir şey yazdıysak google da çıkar ve o kişi çıkan linke tıkladımı hooop buraya gelir.misafir illede son yazdıklarımızı okuyor diye bişey söylenemez belki arattığı konudan biz 4. 5. sayfada bahsettik o orayı okuyor şuanda.
velhasıl buraya yazılan herşey google tarafından kaydedilip aramalarda çıkmakta.bir nevi amme hizmeti yapıyoruz
Sorabilirsin cnm kar yok ama hava soğuk....byurda cok yagmurrr var allahım korusun şimşek şimşekkk demniz aydın nasıll.................
istanbulu sormuyorum kar vardır diyee ehhehehehe
geçmiş olsun canım..c.tesi günü baranı dr.götürdüğümde bende kulağımı gösterdim..
çenemi oynattığımda hış hış ses ediyodu..
kirlenmiş... ne pesaklı karıyım dimi..:kedi:
kirde taa kulak zarına yapışmış..dr. alamadı..
gliserin verdi bunu damlat yumuşasın dedi.. haftaya yeniden gel
eve geldim kullandım ..aman allahımoda ne...
kullağımda bir basınç hiç bir şry duymuyorum...
hemen dr. aradım normal dedi..günde 3kez 3 damla kullanılacakmış..
allahtan tek kulak...
şuan tek kulakduymuyorum..
allahın ne kadar kötü bir şeymiş.
allahım herşeyi nasılda düşünerek yaratmış.. birşeyin eksik olsa nasılda etkileniyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?