2009 Nisan Anneleri

bu arada benim can 6 aylıktan beri yumurtanın beyazını da beraber yiyo ve sabah kahvaltısına da inek sütü kullanıorum ben uyuz oluorum bu konuya yasak olması da umrumda değil. hiçbir zararını görmedim turp gibi oğlum maşallah

Bakalım kızlar sevınsem mı , ÜzÜlsem mı bılmıyorum...

HerŞeyde vardır bır hayır ....

En azından Şu tazmınatımı kapabılsem ıyı olacak....
ıŞten Çıkarsalar ıŞkurdan parada alırım...

Amannnn ne bılım...
Hayırlısı

maşallah canım ....
bende yumurtayı rafadan yapınca vermiyorum ama,, sahanda yapınca veriyorum
tuzluda yiyor...

selam kızlarrr
pzt yine geldik işe
oğluşum kaldııı evde şimdiden özledimmmm

geçmişi okuyamadımmmm::(((((

bencede su yasak işi bebekten bebeğe değişirrrr

onlar ne yemek istiyorlarsa zaten isteyerek yediklerinde şifaaaa olurrrr

saol şirvancım senin içinde hayırlı ne ise o olsun...Mevlam neylerse güzel eyler......bazen bunun neresinde hayır deyip göremediğimiz şeylere uzun zaman sonra hak veriyoruz....O'nun zaman kavramı yoktur......idilde haftasonundan beri deli olduğu ışıklara ismiyle hitap ediyor artık....isık diyor....opuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun canım.

geçmiş olsun şirvancım.

hayırlısı canım ya.benim maddi imkanım yeterli olsa çalışmam.boshayallersmile

bende zeynebe ALLAH 1 i ögrettim hemn işaret parmagını kaldryo ,ALLAH dedigmde bile hemn parmk havaya

walla çok zekiler..
geçen gün biryere gitmesin diye ayağımı uzattım geçmesin diye.

eğiliyo altından geçecek..
nerden biliyosun sen dimii..
walla hergün birşeye şaşırıyorum..

maşallah kuzucuklara.

bende zeynebe ALLAH 1 i ögrettim hemn işaret parmagını kaldryo ,ALLAH dedigmde bile hemn parmk havaya

walla çok zekiler..
geçen gün biryere gitmesin diye ayağımı uzattım geçmesin diye.

eğiliyo altından geçecek..
nerden biliyosun sen dimii..
walla hergün birşeye şaşırıyorum..

maşallah hepsinee ya........yerim ben onları

gülşen ışık dedınde aklıma geldi...
görümcemın oglu 21.aylık ışıgı yeni ögrendi daha konuşamıyor zaten....iç duymadık
dün ilk defa kendi adını poyraz demiş.. sevınmışlerr....
cocuktan cocugadegışıyor bu şımaruklar ege devamlı cene durmadan bişiler konuşuyor anlamadıgımız bir sürü şey
anladıgımız ege,dede,baba,anne, dünde yenge ddi...şoktayız yengesini cok sevıyor ama ondann.. herhalde diyoruzzz maşallah amaşalahh tütütütütdelikafaduldendelikafaduldenturkbayragiturkbayragi

hayırlısı şirvanCım zaten yol çok zamanını alıyordu en azından sen denedin baştan gitmeseydin aklında kalacaktı ama kalmayacak şimdi, keşke bende de öyle durum olsa gerçi benim patronlar tazminatın elinde ne zaman ayrılırsan veririz diyorlar çok olumlu davrandıkları için bende pek kötü olamıyorum bende senin gibi gidicem olmazsa ayrılıcam öyle konuştuk eğer yapamazsan tazminatını veririz demişlerdi inş.mişli geçmiş olmaz )
aferim bebişlere çok zekiler valla benim oğlan da araba manyağı ayaba del del deyip duruyor....

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, didem1981, Esennn+, gulfemim, SEAASIA, sev_rey, TugbaEcrin

şirvancım hayırlısı neyse o olsun.
ama seninkilerde istemiş artık ne o öyle hem servis ayarlayamıyorlar hem yürütüyorlar seni.

özellikle kız bebek annelerine bir sorum olucak...idile bugün idrar testi yapamadılar malum orda yapmamış çişini şimdide babaannesi altını açmış ama torbada yok çiş diyor bezi ıslakmış muhtemelen kaydı diyorum....eve giderken ben hastaneden torba alsam takabilir miyim...yada nasıl yapabilirz fikri olanlar?

kaymıştır büyük bir ihtimal ...
nasıl birşey olduğunu bilmiyorum..takılıp takılamayacağını yanii..

kızının kulaklarını deldiren varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…