2009 Nisan Anneleri

Kaşıklık var ya,oraya koyuyorum,suyu da süzülüyor...

Yok yok şaka yaptım,can sıkıntısı işte)

Amaaaaaaaannn,kimleri görüyorum,maşallah!!
Kerem ne kadar kibar bakmış öyleeee
Ecem de maşallah,herdaim gülüyor,şeker kız,Allah bozmasın!!!

yaa çiçek aynı şeyi yazacaktım ela da 4 saat ayakta durabiliyodu uyumadan gündüz iki uyku yapar yoksa çıldırırdı bugün bi kere uyudu ve yedi saattir ayakta ok can hiç uyumamış ama ela iki gün öncesine kadar 4 saatte bi uyumak istiyodu birden basamak atladı bende şoktayım ve 4 aylıktan veri 8.30 da uyuyan çocuk 11 lere kalıyo hiç alışkın da değilim hep oyun oynasın ..anca uykusuzluktan bayılırsa uyuyoo..

bu keremle ecem işi iyice ilerletti hee anneleri böyle buluşmaya devam ederse ilk aşklar belli oldu :)))) ama çoook tatlılar allah nazarlardan korusun

Çiçek,gece uykuları iyiymiş Can'ın,maşallah!
Bizde de uykualr iyice azaldı,önceden öğlene kadar 2 ,öğleden sonra 2 saat uyuyordu,şimdi toplam 2 saat ancak uyuor.

çiçekcim bu aylarda zaten 12 saat uyuyolarmış ortalama..ela 3 gecedir 8 saat uyuyoo..aştı kendini

valla bizde uykusuzlardan olduğumuzdan 1 saat bile uyusa oh be diyorum....ama allahtan gece 7-8 kere kalksamda temelli kalkmıyor su,emzik,mama şeklinde içip devam ediyor bunada şükür

yaa sevgi bizde uyanmasın temelli diye senin gibi emzik,mama,su üçlemesi saywsinde aşırı yüklemeden göl şeklinde yattı çocuk bez yetmemiş hihi suyu kestik artık gece..napalım o da uyanıp durmasın di mi hihi

Bizimki gece suya kanmıyor,varsa yoksa meme.-))
emzirmeyibırkmak zor olacak o yüzden bizim için,bıraktıktan sonrası da tabii

ecemle kerem çok tatlılarr maşallah kuzulara.ecrin mama yemedi süt içirdim emerken uyudu yatağına götürdüm açtı gözleri cin gibi oynuyo şimdiakşam 8 sabah 8 uyusa daha ne isterin maşallah cancana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…