Ben de 2 paket cipsi yedim,antidepresan yerine geçti hihihihiiii
hahaha elif alemsin...
Aynen tuğba yaa elaya uykusu gelince mama veriyorum ki ööle uyuyodu şimdi şişenin dibinin sesi geliyo sonrada parmaklıklara tutunup hehe diye psikopat gibi gülerek kalkıyo..uykum geldi diye bağıran çocuk..mama değil doping veriyoz sanki..
afiyet olsun
oo kocalardamı tanışıyorrr
bende buu deneyim bakayım bi gün......
Ne güzel olurdu gelebilseydim ama,Cuma günleri sabah erken dersim var ve 6 saat ders.Çok yorgun oluyorum.Miray uyusa da ben de uyusam diye gözünün içine baktım çocuğun valla.
Amaaaaaaaannn,kimleri görüyorum,maşallah!!
Kerem ne kadar kibar bakmış öyleeee
Ecem de maşallah,herdaim gülüyor,şeker kız,Allah bozmasın!!!
bu keremle ecem işi iyice ilerletti hee anneleri böyle buluşmaya devam ederse ilk aşklar belli oldu :)))) ama çoook tatlılar allah nazarlardan korusun
kuzular süperr gözüküyorlar :)))
ben de deniz'e katılıyorum... ilerisi belli şimdiden :))))
maşallah kuzulara çok tatlılar...
ege pazar günlari 7de uyanıp akşam üzeri 4-5 fark etmıyor uyuyor babasına garezi varyaa çiçek aynı şeyi yazacaktım ela da 4 saat ayakta durabiliyodu uyumadan gündüz iki uyku yapar yoksa çıldırırdı bugün bi kere uyudu ve yedi saattir ayakta ok can hiç uyumamış ama ela iki gün öncesine kadar 4 saatte bi uyumak istiyodu birden basamak atladı bende şoktayım ve 4 aylıktan veri 8.30 da uyuyan çocuk 11 lere kalıyo hiç alışkın da değilim hep oyun oynasın ..anca uykusuzluktan bayılırsa uyuyoo..
gülerimmmmmmmmmdelikafaduldendelikafaduldenEe,ben de ıspanakları bulaşık makinasında yıkıyorum nolcek???
valla bizde uykusuzlardan olduğumuzdan 1 saat bile uyusa oh be diyorum....ama allahtan gece 7-8 kere kalksamda temelli kalkmıyor su,emzik,mama şeklinde içip devam ediyor bunada şükür
ben geceleri hiç su vermedim hep meme ...yaa sevgi bizde uyanmasın temelli diye senin gibi emzik,mama,su üçlemesi saywsinde aşırı yüklemeden göl şeklinde yattı çocuk bez yetmemiş hihi suyu kestik artık gece..napalım o da uyanıp durmasın di mi hihi
egede aynı hep meme yemek yese bile gündüz o memeyi serbet nıyetıne içecek biz cok zorlanıca zmemeyle herhalde ..memeyi bıraktılarmı gece ne verıcezkii....Bizimki gece suya kanmıyor,varsa yoksa meme.-))
emzirmeyibırkmak zor olacak o yüzden bizim için,bıraktıktan sonrası da tabii
ooh keyıfler yerınde maşallah muhabbetonız ol ve daim olsun arkadaşlar...evet canım onlar geçenlerde bizde tanıstılar su anda balkonda sohpet ediyorlar.
valla sürpsiz yapmanı bekledik canım keşke gelseydin...
saol canım :))
saolun kızlar valla bizimkiler gerçekten iyi kanki oldular bugünde ecemin huysuzluğu üstünde ama kerem çok ii ev sahibi bizde hala sultanlardayz:))
hey maşallah kuzularaaaa yerım sizleri ben şirin küçük böcükler..........sırnaşık şeysırnaşık şeydelikafaduldendelikafadulden:sm_cool:
Beyaz Show u seyretmeyi planlıyorum,ama o zaman kadar dayanabilirsem..
Haneler i de hiç sevmiyorum,seyretmedim de zaten tam olarak,ama hiç sarmadı beni.
Çok Güzel Hareketler ,favorim benim..
ege mama içmior bebelacın gece si var ondan yapmıştımBen yatmadan önce muhallebiyi biraz katı kıvamda yapıyordum,daha tok tutsun diye,dün biraz suyu fazla kaçırmıştım,sulu olmuştu,dün gece Miray daha az uyandı ve daha huzurlu uyudu.Acaba ağır mı geliyordu katı olunca dedim.Bugün de dünkü gibi daha sulu kıvamda yaptım,bakalım,bu gece nasıl uyuyacak..
Ben 1 kere Pınarın 6-12 sütünü vermiştim ,denemek için,gece 1 kere veririm diye.O zaman içmemişti,ben de tadını hiç beğenmemiştim,bugün 1 daha aldım,öğlen uykuya yatmadan önce vereyim dedim,biberonu bile almadı ağzına.Sonra tadına baktım yine,ama bu seferki güzel.Sonradan baktım paketin üstüne,sade yazıyor,öbürü acaba vanilyalı mıydı ki,siz biliyor musunuz öyle 2 çeşidi var mı?
Bu gece 1 gibi Miray uyanmadan biberonla vermeyi planlıyorum tekrar bakalım,uyku arasında alacak mı biberonu??
bende bakıom hatta sultanda evini resimlrini eklemiş cokkkkkkk öncelerii görmüştümSitede arada,HomeSweetHome,bülümüne bakıyorum da,çok güzel evler var ya,kıskandımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?