:1hug:teşekkürler bacılar hepinizi seviyom ben küçük tefecik bir bayanım ama..
kalbim kocamannnn
hepinize yer var...
saol sehercim allah razı olsun
ya yorum yapmak istemezdim ama kendimi frenleyemedim kusura bakma esra ama bana kelimelerin çok tutarsız geldi dayak yiyen bir bebek nasıl bir sevgi ortamnda büyüyor merak ettim??????
afiyet olsunben hafta sonu su pastayı bi yapayım
adı melek pasta olsun bacımmm:::))))
oo kocalardamı tanışıyorrrslm kızlar nasılsınız ben sultandayım hamarat hatun kek yaptı çok güzel oldu yedik afiyetle akşamada eşler gelicek ben bi geçmişe bakayım
bu arada ecemin tahlilleri temiz çıktı şükürler olsun
bende buu deneyim bakayım bi gün......melekk benim irmik tatlısının aynısını yapıyon hee ama ben daha az irmik koyuyom bisküviye kadar aynı :) eşim tatlı cnm istiyo dediği an yaptığım bişey benimde
birde tatlı krizi olanlara anında yapılacak bişey ..allahım hem rejimdeyim hala tarif veriyom :)
1 paket krem şanti çırpılır 1 bardak sütle içine 1 paket eti kakaolu bisküvi ufacık kırılır ve 2 muz rendelenip borcama yayılır donunca ya da sertleşince buzdolabında üzerine çukulata rendelerseniz süper tat
selam kızlar.
anca gelebildim yusufa pançodan mont almıştım onu değiştirmeye gittim migros avm ye yusuf bugün benden dayak yedi şimdi annenesinin ayaklarında sallanıyor ilk uykusunu uyuyacak inşallah beni deli ediyor oğlum sabahtan beri bir kaşık bişey yemedi ve inatla yemiycem diye direniyor ağzında tutmayı öğrendi uykusunda bile olsa yutmuyor delimidir nedir..
seven seas balık yağı kullanan var mı? bugün aldım kardeşim derdi olan deli olurmuş diyo ne duysam alıyorum ama nafile vardır bundada bir hayır[/QUOT
sanıyorum bunun üstüne bişey söylememe gerek yok !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?