2009 Nisan Anneleri

saol sehercim allah razı olsun

ya yorum yapmak istemezdim ama kendimi frenleyemedim kusura bakma esra ama bana kelimelerin çok tutarsız geldi dayak yiyen bir bebek nasıl bir sevgi ortamnda büyüyor merak ettim??????

teşekkürler bacılar hepinizi seviyom ben küçük tefecik bir bayanım ama..
kalbim kocamannnn
hepinize yer var...

eyvah seher sakın sen 2 bardak döktün çok mu geldi üzüldüm valla ben içine çektiği kadar döküyorum dedim..eşim çok seviyo diye aman siz 1,5 bardağı geçmeyin çok ıslak seviyosanız o da :) ama tadını beğenmene sevindim
bu arada tuğba çook sevindim cnm tahliller temiz çıkmış bi daha hastalanmasın inşallah ecem..

evet denızcım ıslak sevdiğim için 2 föktüm bıde ben ıçıne ekstradan 1 çay bardağı iri kıyılmış cevız koydum

melekk benim irmik tatlısının aynısını yapıyon hee ama ben daha az irmik koyuyom bisküviye kadar aynı :) eşim tatlı cnm istiyo dediği an yaptığım bişey benimde
birde tatlı krizi olanlara anında yapılacak bişey ..allahım hem rejimdeyim hala tarif veriyom :)
1 paket krem şanti çırpılır 1 bardak sütle içine 1 paket eti kakaolu bisküvi ufacık kırılır ve 2 muz rendelenip borcama yayılır donunca ya da sertleşince buzdolabında üzerine çukulata rendelerseniz süper tat

eşim geldi yemek yicez yusuf babasıyla evin içinde yürüyüş yapıyor bayılıyor gezmeye yürümeye bütün yürüt gık demez birde kendi kendine yürümeye başladıklarında hiç durmaz bende böylelikle spora başlarım yürüyüş

saol sehercim allah razı olsun

ya yorum yapmak istemezdim ama kendimi frenleyemedim kusura bakma esra ama bana kelimelerin çok tutarsız geldi dayak yiyen bir bebek nasıl bir sevgi ortamnda büyüyor merak ettim??????

bende senin bu yazına yorum yapmıyorum dayak ne kelime işkence ediyorum

ben hafta sonu su pastayı bi yapayım
adı melek pasta olsun bacımmm:::))))
afiyet olsun

slm kızlar nasılsınız ben sultandayım hamarat hatun kek yaptı çok güzel oldu yedik afiyetle akşamada eşler gelicek ben bi geçmişe bakayım
bu arada ecemin tahlilleri temiz çıktı şükürler olsun
oo kocalardamı tanışıyorrr

bende buu deneyim bakayım bi gün......

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, Ayshe, roseberry, ssengun+, TugbaEcrin, tugbiş123

selam nasılsınız,
yine tarif verilmiş browni en kısa zamanda deneyeceğim güzel bir kek tarifi olan varsa paylaşsında yapayım bari havuçlu olabilir kek kalıbında yapılanlardan canım çektiiii

Esra uğramış sevindim bence çok fazlada uzatmaya gerek yok oda pişman olmuştur hangi anne dayanırki evladına , hepimiz hata yapıyoruz önemli olan telafi etmemiz diye düşünüyorum ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…