2009 Nisan Anneleri

ay ecem çok şükür uyudu sultancım bende senin kekinden yiyeyim bari canım istedi ya(sultan saolsun baktı benim doycağım yok yanımada koyduda):))

ben güleceksin belki ama bu havada ne alaka diye güneş gözlüğü aldım cnm istiyordu ne zamandır

ben sevgililer gününü manasız buluyorum eşim alıyo hep ama bende almak mecburiyetinde kalıyorum.harici harddisc aldım istiyordu onu teknolojik ürünler mutlu eder bitek zaten

Biraz önce okudum:
Yenidoğan bebekler
.............. Yüzüst yatırıldığında başını otomatik olarak yana çevirir.Ağzına soktuğunuz herşeyi emer.Yanağına dokunsanız ,emeceği nesneyi ararcasına emme hareketi yapar.Ayaklarını yere değdirseniz adım atar gibi motor hareketler yapar.........Bu reflekslerden herhangi birini bile yapamıyorsa o bebekte mutlaka bir sorun vardır.
Spastik çocuk sahibi olan aileler biyürüyemeyen çocukları için ' Bu çocuk bebekken bile çivi gibi basrdı.Ne olduysa ...den sonra oldu' diyerek,doğum sonrası olumsuz bir olaya saplanırlar.Burada önemli olan yenidoğanın adımatma refleksinin çivi gibi olmaması gerektiğini bu aileye aktaramayan hekimin bilgisizliğidir......

Sabiha Paktuna nın kitabında okudum şimdi.Ben Miray ı 6 aylıkken bile öyle diktiğimde adım atma refleksi yapmıyordu.ama hep dediğimiz birşey var,1 aylıkken bile çivi gibi basıyordu.

Kafam karıştı yaaa,ne tuhaflık olabilir ki??

Bana da doğumgünleri,evlilik yıldönümleri saçma gelmiyor da,sevgililer günü saçma ve komik geliyor.Herkes için aynı anlamı olan bir günün benim için ne anlamı var ki??Ogün sokakta elinde çiçekle dolaşan kızlar da saçma bence...Haydi bugün Sevgililer Günü,tantanalarıyla elele tutuşan çiftler de ...

yok ya kimsesi yok abim var bekar o da işe gidiyor vardiyalı çalışıyor
kayganamada bırakamam tirip falan yaparsa yüzüne bakmam onun

aynen elif özel güne falan benimde hiç hevesim yok
eşim sağolsun kendisi pek değer vermezde böyle şeylere ..
her seferinde umutla bekleyip yıkıldığım için artık düşünmüyorum

ay ecem çok şükür uyudu sultancım bende senin kekinden yiyeyim bari canım istedi ya(sultan saolsun baktı benim doycağım yok yanımada koyduda):))
afiyet olsun cnm bitti kek valla bende yedim

valla sultancım sanada dedimya ecemin duracağını bilsem ben bakarım diycem
canım saol zaten ecem yetti sana bugün keremde bi başlarsa ağzını burnunu kırarsın :P:roflol::roflol::roflol:

yiyin gari...:)) eee hergün rejim yapanlar özendirecek değil ya birazda ben özendireyim sizi....canım cornflakes istedi azıcık yapıyım dedim ama sade vardı evde...sonra bana bu kadar kalori yetmez diyen kardeşiniz ne yaptı evdeki bitter çikolatadan doğradı( güzel oldu hatta çok güzel...kendimden nefret ediyorum:))

Ben Avatar tarzı filmeleri pek sevmiyorum,eşim de Avatara gitmek istiyordu,sen yalnız git demiştim.2 haftadır gidiyor,bilet bulamamıştı,son zamanda gittiği için.Şimdi aklıma geldi,Pazar günü için bilet alayım bari,hediyem olsun heheheheee

:enbuyukkk:

ohh afiyet olsun böyle kardeşe can kurban gülşencim sen onu bana göndersene bana lazımda böyle bi kardeş benim kafadanmış:))

ya avatarı bende çok merak ediyorum
giden arkadaşlar çok beğendiklerini söylüyorlar
sizede değişiklik olur işte

Tuğba kardeş derken Gülşen kendinden bahsediyor,bizim kardeşimiz ya ,o bakımdan)

bu beyazdaki mercan mıdır nedir geçen okanada çıkmıştı eşek sudan gelinceye kadar dövülesi bişi
gençlerin bu ahlakasızları örnek aldığını düşünmek bile istemiyorum.
okanın programında diyor ki almanyada barlarda dolaşmış herkes gay miş ama karar vermiş bi alman bedeni tanımadan türkiyye dönmem diye.tek gecelik ilişki zina onlar için ne kadar normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…