Sevgililer Günü için neler yapıyorsunuz bayanlar,hediye falan aldınız mı?
Ben hiçbirşey almadım,ay bu sene nedense hiçbir özel gün için hevesim yok.
Sultan annene çok geçmiş olsun,ben de orta 1 deyken zatürre başlangıcı olmuştum ,hastaneye de yatmıştım hatta,zordu.Annene bakacak biri var mı yanında?
yok ya kimsesi yok abim var bekar o da işe gidiyor vardiyalı çalışıyorSevgililer Günü için neler yapıyorsunuz bayanlar,hediye falan aldınız mı?
Ben hiçbirşey almadım,ay bu sene nedense hiçbir özel gün için hevesim yok.
Sultan annene çok geçmiş olsun,ben de orta 1 deyken zatürre başlangıcı olmuştum ,hastaneye de yatmıştım hatta,zordu.Annene bakacak biri var mı yanında?
afiyet olsun cnm bitti kek valla bende yedimay ecem çok şükür uyudu sultancım bende senin kekinden yiyeyim bari canım istedi ya(sultan saolsun baktı benim doycağım yok yanımada koyduda):))
canım saol zaten ecem yetti sana bugün keremde bi başlarsa ağzını burnunu kırarsın :valla sultancım sanada dedimya ecemin duracağını bilsem ben bakarım diycem
yok ya kimsesi yok abim var bekar o da işe gidiyor vardiyalı çalışıyor
kayganamada bırakamam tirip falan yaparsa yüzüne bakmam onun
aynen elif özel güne falan benimde hiç hevesim yok
eşim sağolsun kendisi pek değer vermezde böyle şeylere ..
her seferinde umutla bekleyip yıkıldığım için artık düşünmüyorum
afiyet olsun cnm bitti kek valla bende yedim
canım saol zaten ecem yetti sana bugün keremde bi başlarsa ağzını burnunu kırarsın :P:roflol::roflol::roflol:
yiyin gari...:)) eee hergün rejim yapanlar özendirecek değil ya birazda ben özendireyim sizi....canım cornflakes istedi azıcık yapıyım dedim ama sade vardı evde...sonra bana bu kadar kalori yetmez diyen kardeşiniz ne yaptı evdeki bitter çikolatadan doğradı( güzel oldu hatta çok güzel...kendimden nefret ediyorum:))
Ben Avatar tarzı filmeleri pek sevmiyorum,eşim de Avatara gitmek istiyordu,sen yalnız git demişti.2 haftadır gidiyor,bilet bulamamıştı,son zamanda gittiği için.Şimdi aklıma geldi,Pazar günü için bilet alayım bari,hediyem olsun heheheheee
Tuğba kardeş derken Gülşen kendinden bahsediyor,bizim kardeşimiz ya ,o bakımdan)
çkyorum kızlar iyi geceler herkse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?