bu arada yusufa maşallahh annesiii..
platesçiler bu işi uzmanından öğrenerek yazıyorum.
önce yürüyüş sonra hareketlermişşş.
bende platesçiyim :)ama mekik özl.yan mekik çekiyorum ama heryerim ağrıyor yaa
göbek eritmek istiyosan aç mezdekeyi geç aynanın karşısına salla dur isterse erimesin:))ayşecim bende eskiden sinir oluyodum
ama şimdi sadece göbeğime odaklandığım için
pek takmıyorum
zaten ben artık hareketleri ezberledim
kendim yapıyorum
tuğba doktoru çok övdü hem yaşı varmış tecrübelidirde kısmetse pazar ona götürücemTuğba,sizin dr. muayeneleriniz nasıl geçiyor ,biraz açıklar mısın canım,uzun sürüyor demiştin ya,ben de değişik bir dr. a götürmek istiyorum Miray ı.Bizim dr.umuza güveniyorum aslında ben,ama oyunlar ,yemekler ..konulraında rahat biraz,ortalama cümleler söylüyor:-(
inş.sonuç iyi olur:)her yerinin ağrımasıı ii bişey aysuncum sanırımm..demekki bi çok kasını çalıştırıyosunn..alışıoo zamanla vücutt.
pilateste yürüyüşmü varmış ilk defa duydum o nasıl oluyo
çeeekk çeeeeeeeeeeeeeeeekkk ağrıyı hissedeceksiinnnn
acıdan zevk alacaksınaklinialirimsmile
Müge ,sen de atla düt dütüne,bir sürpriz yap Deniz ve Ela'ya!!
ohh bee..esraa..aramızda küslük filan yok demii..hakkını helal et lütfennn..ama kendimi tutammadımmm..sen cevap vermesen bu gece uyuyamazdım sıkıntımdaann vallaaa..:))
bende pilatesle çok uğraşıyorum ama toplarınla kaydirigubbakcemile3 eşim ftr merkezi açıcaktı bir ara bir sürü boy boy toplarımız var şişirip oynuyoz yusufla....sırnaşık şey
naaannnnn iki dakka başka yana bakıyorum 36 sayfa konuşuyorsunuz yetişemiyoorum sizeee... genci var yaşlısı var kızlar biraz az konuşun :roflol:
size yaramış toplar desene:)))))
bende sıkıldım toptan verdim egeye oynuyor :)))
ben daha çok mekik çekiyorum sorun göbek!!!
ama plates zayıflatırken aynı zamanda vücudu sıkılaştırıyor:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?