2009 Nisan Anneleri

iyi akşamlar kızlar
bugün demir delirdiiiii
gezmeye gittik ve demir sadece yarım saat uyudu
daha sonraki zmnlarında temiz havadan olsa gerek
pusetinin önüne vantuz gibi yapışıp her yeri izlediiii :))))
akşamda 9 da bayıldı

eşim bu hafta içinde ameliyat olacak
kollarında yağ bezesi var onları alacaklar

demir büyüdükçe ben daha çok yoruluyorum hep küçükmü kalsaydı :)))

slm kızlar nasılsınız az önce annemden geldim kafayı yemek üzereyim ecem çok kötü ishal kusma iştahsızlık bugün pişman oldum evden çıktığıma az sonrada yatıcam gözüm kanlandı dedımya hala geçmedi neden oluyor anlamadım sanıyorum yorgunluktan

buluşma için siz planı yapın bana uyar öpüyorum hepinizi eğer yarında aynı olursa doktora götürücem ecemi inşallah geçer bugün ağzına bir lokma bişey girmedi allahım şifa ver ya((

kızlar selam bizim net bi geliyo bi gidiyo baktım gelmiş bi selam vereyim dedim....
inş. herkes iyiidr hasta bebeklerimiz varsa geçmiş olsun ve annelerimiz tabi...
elifcim sorma o proğram olaylarını hiç....
sultan annen nasıl oldu canım? gülercim gülfem e geçmiş olsun ciddi bişiy yoktur inş.
biz iyiyiz yaramazlık yok yakınd 10 aylık olcaz biz de:)
okul ev ve pınar üçgeninde battım:):):)
hepinize iyi geceler ben kaçar pın pın beni çağırıyo eme eme diyerek... cadı baba diyo ama bana eme:)
bayyyyyyyyyyy

iyi akşamlar .............

ben geldim kendim geldim bu kelimeler 4 yaşındaki yeğenimin 2 yaşındayken yarım yamalak kelimeleri.......

bugün sevgi,gülşen,şirvanla görüştüm misafirliğe gittim güzel birgün geçirdim geniş aileyi izliyorum yusuf volume açtı bişeyler mırıldanıyor..........

biz bebekken saat 20-00 de yatıp sabaha kadar uyurmuşuz şimdikiler 12-1 arası yatıyor uykum geliyor ama kuzumun enerjisi bitmiyor........

selam kızlarr nasılsınız?? kötü bir gün sonunda bitmek üzere sıkıcı ve bol tartışmalı bir gündü... anlatacak dermanım bile yok...

sizler nasılsınız?? açar açmaz ecemi gördüm hastaymış ( çok üüzldüm umarım en kısa zamanda düzelir... dilerim başka hastamız da yoktur...

name de kudurmuştu bugün... daha yeni sızdı. gündüz de uyumadı. dişleri iyice azıttı sanırım ikincinin hazırlığındayız. sanki ilki tamamen çıktı da !!! akannehir

saolun kızlar esra anlamadım ya dişlerdenmi neden ama bugün ne birşey yedi ne uyudu bugün kaçkere altını açtım bilmiyorum ya çok korkuyorum dişlerdenmi düşmektenmi anlamadım yarında devam ederse doktora götürücem(((

ishal kusma falansa bi doktora götür istersen tuğbacım geçmiş olsun
elife cumartesi uyarmış
ama ecem hastaysa daha sonraya da errteleyebilirz

ii gecelerrr güzellerrrr..

bende annemden geldimm..diyetimm fosss.annem ve teyzemler döktürmüşler gıcıklarrr..çok yedimmm..

yarın staj varr..yakarım artıkkk..(

akşam bereketi sanırım maşallah...eceme çok çok geçmiş olsun diştendir inşallah bu sıkıntıları.....ne oldu banucum kimlen tartıştın canım benim...idilde inanmıcaksınız ama saat 10 da uyudu ne yapacağımı bilemiyorum sudan çıkmış balık misali:)) çamaşrılarım var makinede çıksın serip yatıcam napim fırsat bu fırsat...aslında çok oturmak istiyorum sizlerle konuşmak için ama düzene girsin kızım söz veriyorum...böyle Allahın bana bahşettiği günleri harcamak olmaz:))

eceme çok geçmiş olsun tuğbacım..hasta olmasın yarular yaa..içim acıyor vallaa..

tuğba ecem nerden düştü? (((

bizim yataktan düştü canım ya((

ishal kusma falansa bi doktora götür istersen tuğbacım geçmiş olsun
elife cumartesi uyarmış
ama ecem hastaysa daha sonraya da errteleyebilirz

canım bir kaç gün bekleyelim ona göre konuşuruz ama yarın doktora götürücem sanıyorum(((

tuğba bu hafta sonu için pazar gününe doktordan randevu alabilirmiisin bizim için

tamam canım ararım sana haber veririm yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…