2009 Nisan Anneleri

eline koluna sağlık canım
Sende sagol canim mihtarim
ahhh benim istikrar abidesi kızım....annesine sürpriz yapmayı sevmeyen yavrum...tabiki idil uyandı size yazdıktan 10 dakika sonra...mama verip ayaklarıma aldım inşallah yarım saate kadar uyur
ALLAHsabr versin ZOR VALLAHA BEN MEMEYI VERDIM AGZINA UYUDU
kizlar bu arada bu yilda size karstan yazacagim sanirim kalmaya kararverdik HAKKIMIZDA HAYIRLISI

ilahi eysaneline sağlık,ama yanlış yere eklemişsin,kim kimdir topiğine eklesene.
hadıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
ask olsun cahıl dedıysek orayada ekledım ama orada kımse olmadıgından sızede sunayım dedım hata mı ettım

Neden ki,olabilir insanlık hali,yanlışlıkla buraya da eklenebilir yani,no problem..

heey tamam yeter kapatın tükkanı yatın artık sabaha bi sürü iş çıkarmayın bana :) herkese bol uykulu geceler..sabahta 8 den önce kalkan bebek olmasın.. :))))

kızanı uyuyanlar hemen yatsınn Allah rahatlık versin.....ben beklerim topiğimafoldumben...bi ıssız adam mı yapsam gece gece...aman sararsam yatamam şimdi 2-3 saat

Ben de yatayım bari.ıyi Geceler.
Gece gece çiftlik çiftlik dolaştım yoruldum)

maşallah,maşallah maşallah.........

ahhh benim istikrar abidesi kızım....annesine sürpriz yapmayı sevmeyen yavrum...tabiki idil uyandı size yazdıktan 10 dakika sonra...mama verip ayaklarıma aldım inşallah yarım saate kadar uyur

ay okuyunca sevindim inşallah uyur yine..........

esteğfuruulah, eline sağlık iyi etmişsin............karsta kalıyorsun sanırım hakkınızda hayırlısı olsun...............

kars deyince aklıma ilk erkek arkadaşım geldi tanıştığımızda avukatlık yapıyordu ilerleyen zaman içerisinde savcılık sınavlarını kazanmıştı ve tayini karsa çıkmıştı sırf karsta yaşayamam diye evlenmedim ben istanbula aşıkmışım meğer.............

Yarın da saçımı kestirmek istiyorum,zaten çok uzun değil de,biraz uçlardan aldırıp şekişl verdiririm.Aslında boya da istiyorum ama 2 senedir,kuaförlerden korkumdan boyatamadım ,hiç istediğim renk olmayacak diye.

hepinize iyi geceler iyi uykular ..............

tuğba online gözüküyor ama burda değil annesiyle hasret gideriyor herhalde

Aslında tam ne renk istediğimi bulsam,ve de onu kuaföre anlatabilsem.ıstediğim rengi biliyorum da,o renk kafası olan birini de bulup,onu da yanımda götürmem lazım)

çıkıyorum kızlar benim adam homurdandı... içeri gideyim onlar dizi izlerken ben de onları izleyeyim klava:

size iyi geceler....

kızlar nasılsınız. oğluşum 5 ve 6. dişlerinide patlattı ilk 4 ü gibi kolay olmadı ama patladılar çok şükür. vay be 9,5 aylık olduk bizde bugün çorabını aldı ayağına kouyor çok hoşuma gitti. onun ayağa giyileceğini öğrenmiş tatlım yaaa ...

günaydın.....
ege 06:30 da kalktı ,zorla kahvaltı etti, işlerimizi bitirdik ,babamızı yolladık geldik
önüne oyuncaklarını koydum ama onlarla hiiiçççç ilgisi yokk....
ilgi alanlarımız;kabloları çekmek,pc yi farkedince tuşlara basmak,tv.ye yapışmak,koltuk arkalarına girmek ve anlamsız bağırmakkkk..

okuyan aysunege,gulfemim:)))))
canım ikimiz varız:)))
bebişler iyi uyudu sanırım anneler gelmemiş daha:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…