2009 Nisan Anneleri

oyy Allah yardımcın olsun canım yarın tüm işlerin rast gitsin inşallah

sağol canım inşallah.

sağol canım.
bend de silvanın bezleri var ama ben çok memnun kalmadım ya.

inşallah değişir ve senin istediğin gibi olur.

GülfemCiğe geçmiş olsun, yarın inş.işlerin rast gider cnm, elif seninde inş.istediğin gibi değişir program

sağol canım .

eşine geçmiş olsun müge.ben de diyorum büyümese mi acaba.çünkü ilerde bu kadar çok öptürmez bunlar kendilerini.kaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun.tuğba anladığım kadarıyla size idrar kültürü değil tahlili yapılıyo.çünkü külütr 3-4 günde çıkıyo.eğer öyleyse bi de kültür yaptırın.inşallah hiçbişeyi yoktur.

hoşgeldin emel.sağolasın canım.

çıldırmama az kaldı dr um nerde :))
günaydın kızlar yaa bi formulü yok di mi bu çocuğun 7 de kalkmasının valla güne 6 da başlamak çok koyuyo artık yaa bi dün akşam geç yattım yoksa tam bi tavuk oldum benn..her yolu denedim ama en sevdiiğiii sayıı 66666666666 :)))))))))))))

evet aysuncum ama geldi millet yavaş yavaş.
gülfem de nasıl ağlıyo bilgisayara ellicem diye.

canım yapacak bişey yok.gece uyuyosa şükür diyeceksin.gülfem hem 7 de kalkıyo hem de gece en az 7 kere kalkıyo.bu kalkmaların çoğunda o ağlıyo ben uykulu uykulu ayağımda sallıyorum.sabır sabır sabır diyorum.

ben kahvaltı hazırlayayım.sonra diyorum 12 ye doğru okulu arayıp durumumu anlatayım.vicdanı varsa gelme der.böylece de yeni müdürümü azıcık da olsa tanımış olurum.

gulfemim ve rosebery iyi dilekleriniz icin tesekkurler evet simdilik kalacak gibiyiz HAYIRLISI
EVVET KIZLAR
BUGUN BENIM DOGUM GUNUM
HEM MUTLUYUM HEM YASLIYIM
23.YAS GUNUMDE
GELECEKTEN UMUTLUYUM

eyşancım doğum günün kutlu yaşın hayırlı olsun.maşallah gencecik yaşta 2 evlat sahibisin.asıl güzel günler daha gelmedi bile.genç yaşta evlenir evlenmez anne olmayı çok istemiştim.ama rabbimin vardır bi bildiği yeni nasip etti.siz ne kadar şanslısınız bi bilseniz.

günaydın kızlatr bizde fix 7:30da ayaktayız

eysan eline sağlık adım kısa kalmış benim:)

sagol canım dedıgın gıbı vardır bı bıldıgı
ınsallah ıkıncı erken olur ıstıyosan tabııııııı

valla güler bazen çok kaldırıyo bazen az belli olmuyo ama eskiden hep çok kaldırırdı buna şükür ama sinirliyken uykusuzluk daha çok koyuyoo
gulfemim ve rosebery iyi dilekleriniz icin tesekkurler evet simdilik kalacak gibiyiz HAYIRLISI
EVVET KIZLAR
BUGUN BENIM DOGUM GUNUM
23.YAS GUNUMDE
GELECEKTEN UMUTLUYUM

evlatlarınla eşinle nice mutlu senelere cnm doğum günü kutlu olsun.. a.s.a.s.

geçmiş olsun canım..
geçmiş olsun canım..

eceme geçmiş olsun...

Kızlar ben sevgılıler gununde esıme guzelbı sıır yazdım ama adam ole gec geldıkı operasyondan gormedı bende o gorsun ıstedım neyse dun aksamda basım agrıyo dedı okumadı bende sınırlendım yırttım attım ama gercekten bası agrıyodu gozlerının altı cokmustu neyse kustum adamdan arkamdan seslendı donmedım sabah blg sayarı bı actım cok hosbı resım ve sıır onu okurken ekran koruyucu bı cıktı kocaman askım mutlu yıllar yazmıs yanarlı donerlı
gunun sorusu affetsemmı etmesemmı

ilk kereviz yemeğimi yapıyorum elayada vericem..sebze çorbalarına koymuştum ama tek yemeğini ilk yicek gerçi bu da sebze dolu oldu yaa :) inşallah yer..
bugün alt komşuma gidicez ilk ke kızı olmuş 2 aylık sanırım adı :miray kendisi ingilizce öğretmeni..birini hatırlatıyo ama... :)))
bana kendi ela olunca gelmemişti sonrada geç duyduk demişti ii de çocuk 10 aylık geç de duysan 9. ayda duymadın herhalde :) ama kendi doğurunce kimse gelmedi apartmandan demiş ..allahım yaa ...neyse bugün görücez nasıl biri :)

EVVET KIZLAR
BUGUN BENIM DOGUM GUNUM
23.YAS GUNUMDE
GELECEKTEN UMUTLUYUM
canım doğum günün kutlu olsun eşinle evlatlarınla nice mutlu yıllara :))

geçmiş olsun canım..

geçmiş olsun canım..

eceme geçmiş olsun...

saol canım

Son düzenleme:
Günaydın kızlar....
EyşanCım nice yaşlara daha çoook gençsin inş.hep mutlu olursun, karsta kalmaya karar vermişsiniz hayırlısı olsun sizler için
Sultan eşine geçmiş olsun cnm.
benim oğlişinde kıçında saat var sanırım saat 7 de ayakta ve kaka yapıyor bu kadarmı ayarlı olur yat 8 e kadar dimi nerdeeee babasını işe kaldırıyor garibim saati kurmuyoruz artık zaten )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…