oyy Allah yardımcın olsun canım yarın tüm işlerin rast gitsin inşallah
sağol canım inşallah.
Miray dünden beri emerken çok komik birşey yapıyor,ağzından memeyi çıkarıyor,işaret parmağını sokuyor,sonra yine mm,1 dk falan emiyor,yine parmak,ama parmağını emmiyor,yalıayıp çıkarıyor.Dün akşam uyurken yaptı ilk kez,ben dedim,herhalde düş çıktı da,onu elliyor,ama sabah baktım yok birşey:-((Çok komik oluyor ama:-D
Güler inş işlerin rast gider.
Sultan ben mikrofiber bezlerle siliyorum camları,5 dakikada beşiktaş oluyor,ne kurulama ne birşey.
Ama çok kirliyse,önden az çamaşır sulu bezle kirini alıyorum.Sonra mikrofiber bez.Şiddetle tavsiye ediyorum,o bezlerle TV,sehpa masa.. siliyorum,hiç hav bırakmıyor.Hatta onalrın banyo için olanalrı da var,bataryaları nasıl parlatıyor,hiç deterjansız.Tabi banyo WC deterjansız pek içe sinmez,ama acil durumlarda,ya da günlük temizlikte işe yarıyor.
sağol canım.
bend de silvanın bezleri var ama ben çok memnun kalmadım ya.
Ben de bugün müdürle konuştum,dedi herkes memnun görünüyor,yani 1 kişi için olmaz gibi dedi.Ben de diğerlerini örgütledim,müdürün başına saldım,haftaya değişecek programAma çok da umutlanmıyorum,okuldaki müdür yardımcıları o kadar beceriksiz ki,düzgün biriş çıkaracaklarını sanmıyorum.
inşallah değişir ve senin istediğin gibi olur.
GülfemCiğe geçmiş olsun, yarın inş.işlerin rast gider cnm, elif seninde inş.istediğin gibi değişir program
sağol canım .
iyi akşamlar kızlar
bugün demir delirdiiiii
gezmeye gittik ve demir sadece yarım saat uyudu
daha sonraki zmnlarında temiz havadan olsa gerek
pusetinin önüne vantuz gibi yapışıp her yeri izlediiii :))))
akşamda 9 da bayıldı
eşim bu hafta içinde ameliyat olacak
kollarında yağ bezesi var onları alacaklar
demir büyüdükçe ben daha çok yoruluyorum hep küçükmü kalsaydı :)))
eşine geçmiş olsun müge.ben de diyorum büyümese mi acaba.çünkü ilerde bu kadar çok öptürmez bunlar kendilerini.kaydirigubbakcemile3
slm kızlar nasılsınız az önce annemden geldim kafayı yemek üzereyim ecem çok kötü ishal kusma iştahsızlık bugün pişman oldum evden çıktığıma az sonrada yatıcam gözüm kanlandı dedımya hala geçmedi neden oluyor anlamadım sanıyorum yorgunluktan
buluşma için siz planı yapın bana uyar öpüyorum hepinizi eğer yarında aynı olursa doktora götürücem ecemi inşallah geçer bugün ağzına bir lokma bişey girmedi allahım şifa ver ya((
çok geçmiş olsun.tuğba anladığım kadarıyla size idrar kültürü değil tahlili yapılıyo.çünkü külütr 3-4 günde çıkıyo.eğer öyleyse bi de kültür yaptırın.inşallah hiçbişeyi yoktur.
kızlar selam bizim net bi geliyo bi gidiyo baktım gelmiş bi selam vereyim dedim....
inş. herkes iyiidr hasta bebeklerimiz varsa geçmiş olsun ve annelerimiz tabi...
elifcim sorma o proğram olaylarını hiç....
sultan annen nasıl oldu canım? gülercim gülfem e geçmiş olsun ciddi bişiy yoktur inş.
biz iyiyiz yaramazlık yok yakınd 10 aylık olcaz biz de:)
okul ev ve pınar üçgeninde battım:):):)
hepinize iyi geceler ben kaçar pın pın beni çağırıyo eme eme diyerek... cadı baba diyo ama bana eme:)
bayyyyyyyyyyy
hoşgeldin emel.sağolasın canım.
demir sabahları uyanınca allah allah diyo hahahha
çok komik oluyoooo[/QUOTE
maşallah demire.gülfem de allaaa diyo ama tam değil daha.
akşam bereketi sanırım maşallah...eceme çok çok geçmiş olsun diştendir inşallah bu sıkıntıları.....ne oldu banucum kimlen tartıştın canım benim...idilde inanmıcaksınız ama saat 10 da uyudu ne yapacağımı bilemiyorum sudan çıkmış balık misali:)) çamaşrılarım var makinede çıksın serip yatıcam napim fırsat bu fırsat...aslında çok oturmak istiyorum sizlerle konuşmak için ama düzene girsin kızım söz veriyorum...böyle Allahın bana bahşettiği günleri harcamak olmaz:))
maşallah canım ya.inşallah sabaha kadar uyur sen de dinlenirsin.
ben 1 haftadır sabahları ballı limonlu ılık su içiyorum
göbüşüm eridiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tabii pilatesinde faydası varrrrr
siz eriyosunuz ben şişiyorum malesef.ohaoldumsmile
boşverr uzun hikayeee. hizmet sektöründe IQ!su yüksek adamlar çalıştıracaksın ki sorun olmasın....
onu boşver geçti gitti de yoksa benim taktik mi işe yaradı... ayy işee yararsa çok mutlu olurum gülşenn!! :1hug:
kız o taktik ne.ölüyom ben uykusuzluktan.insan bana da söyler di mi?lmaz:
hehe var var :))sallamaya devam hehe
eski kilona dönmeden atmaya başlaki işe yarasın
yok kız tvye dalmşım
hadi bende kaçar eşim hasta orta kulak ilthabı olmuşilgi istiyoo püff
iyi geceler canlarım
eşine geçmiş olsun sultan.
ahhh benim istikrar abidesi kızım....annesine sürpriz yapmayı sevmeyen yavrum...tabiki idil uyandı size yazdıktan 10 dakika sonra...mama verip ayaklarıma aldım inşallah yarım saate kadar uyur
hadi ya.inşallah hemen geri uyur zilli.
evet canım sultanında anlattığı gibi murat bey rentıpın başhekimiydi oradan istanbul anadolu hastanesine başhekimliğe geçti altıparmakta muaynanasi var ama inanılmaz bir doktor hem tecrübeli hemde çok ilgili muaynesi tam 1 saat sürüyor dışarıda ne kadar müşteri olursa olsun umrunda olmaz herkonuda anlatıyor yani senin soru sormana bile gerek kalmaz ben bi ara bana biraz ecemi salladım diye serr çıkışmıştı 2 ay götürmedim bursada denemediğim dr kalmadı ama o beni 2ay boyunca aradı sonunda açtım ve özür diledi ama yine ona döndüm yani anlıycağın dalında 1 numara bu pazar sultana randevü alıcam istersen sanada alırım
kızlar ben yatıyorum elifçim sen yaz ben ona göre yarın senin içinde görüşürüm öpüyorum
canım ya bu doktor istanbulda nerde ne zaman çalışıyodu.ben de gülfemi götürmek istiyorum.
Sende sagol canim mihtarim
ALLAHsabr versin ZOR VALLAHA BEN MEMEYI VERDIM AGZINA UYUDU
kizlar bu arada bu yilda size karstan yazacagim sanirim kalmaya kararverdik HAKKIMIZDA HAYIRLISI
hayırlısı olsun canım.
kızlar nasılsınız. oğluşum 5 ve 6. dişlerinide patlattı ilk 4 ü gibi kolay olmadı ama patladılar çok şükür. vay be 9,5 aylık olduk bizde bugün çorabını aldı ayağına kouyor çok hoşuma gitti. onun ayağa giyileceğini öğrenmiş tatlım yaaa ...
maşallah.çok az giriyosun artık eda.