2009 Nisan Anneleri

günaydın kızlar ben bi doktorumuzu arayıp ona göre hareket edicem ishali devam ediyomu bilmiyorum ecemin henüz kakasını yapmadı sultanada randevu alayım

Dün akşam esra aradı konuştuk gerçekten de ne çok ortak noktalarımız olmuş baya baya sohbet edebiliyoruz kk gerçektende çok iyi oldu bir de mesafeler olmasa ne kadar güzel olacak,yazın inş.buluşabiliriz bize gelirsiniz bizden de viaporta gezmeye gideriz ne güzel tam çocuklar için herşey var ileride ata bindiririz lunapark,gölet,ördekler,kuşlar,go kart varda var ne ararsanız..

TuğbaCım kusmayı bilmiyorum ama bizde de günde 7 kere yapıyordu nerdeyse yatağı üstü başı hep kakaydı muhtemelen diştendir genede sor patates ve muzu arttır ben öyle yaptım bol ekmek yedir şimdi normale döndük biz...

arkadasım doğumdan sonra mezdekeyle göbek atarak 35 kilo vermiştii..
gulfemim ve rosebery iyi dilekleriniz icin tesekkurler evet simdilik kalacak gibiyiz hayırlısı
evvet kızlar
bugun benım dogum gunum
hem mutluyum hem yaslıyım
23.yas gunumde
gelecekten umutluyum
doğum günü kutlu olsun canım.

günaydın kızlar....eysan doğum günün kutlu olsun canım....güzel evletlarınla ve eşinle nice güzel yaşlara....tabiki zor geceydi....idili ayaklarımdan bıraktığımda saat 4 tü ve 7 de kalktık zaten iş için....mutlu muyum? mutluyum:)).....geçmiş olsun hasta bebişlere eceminde bişeyi yoktur inşallah daha geçen hafta doktordaydı muhtemelen diştir sıkıntısı.......mezdeke ile 35 kilo muzemuszemus bende isityorum ya 30 kalsın 5 versem çok güzel olur....

gel cnm nolcak bizim c.tesi pazarımız mı var
hatta eşinde gelsin bnm eşim burda olduğu sürece hep evde
evet haklısın havalar bi öyle bi böyle dün ne güzeldi
bugün fırtına kopuyo neyse evde buluşuruz olmazsa
siz bodruma indiğiniz bigün telefonlaşırız gelirsiniz yazıyorum özelden tel i

sultan kocişine geçmiş olsun
eyşan yeni yaşın sana sağlık mutluluk getisin
bebişinle nice senelere

bizde bu sabah 7.30 da uyandık
gece boyuncada demirden her ses geldiğinde odasına gidip baktığımda ayaktaydı
sanırım bi diş daha geliyo yoksa çocuğum mışıl mışıl uyuyo

etceksin tabiki bu devirde böyle romantik koca nerdeeeeeeeeee
zemuszemus

Hepınıze tesekkurler bu sızınle 2.yas gunum
hepbırlıkte nıce yıllara

demir uyanınca temizlik yapıcam gözümde çok büyüyooooo
bu evden sıkıldım düz ayak istiyorum in çık in çık ööffffff

tamam denzcm bekliyorum
şu eşim bi ameliyat olsunda mutlaka gelin eşinde gelsin
hep beraber kaynaşalım :))))

Son düzenleme:
yaa ben bu alt kattaki komşuya kahveye gelmek istiyoruz dedim bu kadın öğleden sonra beklemez di mi bizi saat falan konuşmadık çünkü biz 11-12 arası gidicez :)

aay demirle ela yanyana gelse naparlar acaba kesin dokunmazlar bile birbirlerine şaşırırlar..ela bebek de gördü kendinden 1 yaş büyükte gördü ama kendiyle aynı boylarda birini ilk kez görecek :)

aay demirle ela yanyana gelse naparlar acaba kesin dokunmazlar bile birbirlerine şaşırırlar..ela bebek de gördü kendinden 1 yaş büyükte gördü ama kendiyle aynı boylarda birini ilk kez görecek :)

demir kendinden 2 ay küçük bi erkek bebekle
yanyana geldi ve çığlıklar attılar
birbirlerinin ellerine dokundular
sevdiler birbirlerini
bakalım elaya napıcak :))))
öperse babası kızmaz dimiiiiohaoldumsmile

doktoru aradım kızlar korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum dedi düşmekten olsa keyfide olmaz dedi ama ecemin keyfi yerinde maşallah bi kaç gün bekle bakalım dedi allahım inşallah diştendir ya ama üst damak olduğu gibi kabardı üstten 4 tane falan gelicek sanıyorum yerleri belli olmuş allahım ınsallah hepsi biran önce çıkarırda patır patır kurtulur..

ben bu göbek için bişy daha duydum
şimdi onu yapıcam
göbeğe streçi bağlayıp ev işi yapıca daha kolay yağlar eriyomuş hihihi
deniceeeeeeeeeeeeeeeem

tuğbacım bencede dişten
bizim dr.da aynısını söylemişti
eğer düştüğünden dolayı bişeyi varsa keyfi yerinde ollmaz demişti bizimki yerden kaldırınca kıkırdamaya başladı bende ondan korkmuştum
bide bizimki yüksekten düştü sizinki yataktan düşmüş bişey olmaz bence içini ferah tut
dişleri çıkınca geçer kuzucuğun derdi kimbilir ne acılar çekiyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…