arkadasım doğumdan sonra mezdekeyle göbek atarak 35 kilo vermiştii..göbek eritmek istiyosan aç mezdekeyi geç aynanın karşısına salla dur isterse erimesin:))
kerem müziği çok seviyo bugün elime bi cd geçti bi çalalım dedik mezdeke çıktı bir döktürmüşüm sormayın hihi:)):roflol:
Ter içinde kaldım ve sonrasında karnım ağrıdı hergün yapsak fayda eder bence
:))
tuğba doktoru çok övdü hem yaşı varmış tecrübelidirde kısmetse pazar ona götürücem
haftasonları bursada muayanesinde hafta içi isatanblda bir hastanede çalışıyomuş malesef
gülşen senin adına çok mutmu oldum 41 kere maşallah bencede bu fırsatı değerlendir
doğum günü kutlu olsun canım.gulfemim ve rosebery iyi dilekleriniz icin tesekkurler evet simdilik kalacak gibiyiz hayırlısı
evvet kızlar
bugun benım dogum gunum
hem mutluyum hem yaslıyım
23.yas gunumde
gelecekten umutluyum
mügecim ben her zaman beklerim valla..ben gelmek istiyorum sana ama ya cmrtsi ya pazar gelebilirim eşim getirir olmadı oasiste de bukuşabiliriz sanada uygun olursa ama malum anca düzeliyo havalar hep yağmur vardı..olmazsa ben özelden tel yollayayım sana sende bana yolla...
Kızlar ben sevgılıler gununde esıme guzelbı sıır yazdım ama adam ole gec geldıkı operasyondan gormedı bende o gorsun ıstedım neyse dun aksamda basım agrıyo dedı okumadı bende sınırlendım yırttım attım ama gercekten bası agrıyodu gozlerının altı cokmustu neyse kustum adamdan arkamdan seslendı donmedım sabah blg sayarı bı actım cok hosbı resım ve sıır onu okurken ekran koruyucu bı cıktı kocaman askım mutlu yıllar yazmıs yanarlı donerlı
gunun sorusu affetsemmı etmesemmı
aay demirle ela yanyana gelse naparlar acaba kesin dokunmazlar bile birbirlerine şaşırırlar..ela bebek de gördü kendinden 1 yaş büyükte gördü ama kendiyle aynı boylarda birini ilk kez görecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?