2009 Nisan Anneleri

sultan flor nedir?? cahil deme yani madde olarak biliorum da çiğneme tableti falan mıı

bizim bu akşam yemeklerimiz hep sebze ...........

yayla çorbası

ıspanak
karnabahar
spagetti
salata

ben sebze yemeği hastasıyım eşimde et geçen hafta hep et,tavuk vardı bu hafta benim haftam ıspanak ve karnabaharı yusufta seviyor eşimde çorbayla makarnayı yer

gözünüzaydın esracım
bızde erişteli yeşil mercimek
salata
fırında tavuk
elma kompostosu
bide erişte yaparım
kızlar selen bu gun 2 saatte bır uyuyo sabahtan beri1s aat kadar (

ben bu çocuk doktorlarını anlıyamıyorum hiçbirinin dediği diğerine uymuyor bizim doktorumuz florür önermiyorum demişti

ben bu çocuk doktorlarını anlıyamıyorum hiçbirinin dediği diğerine uymuyor bizim doktorumuz florür önermiyorum demişti

he bde kzlar doktor bize keremin dişleri için flor verdi
türkiye de sularda flor yokmuş bir tek ısparta da varmış ve flor çok öenmliymiş

ben kendi diş doktoruma sormuştum floru.flor oranına bakılmadan verilmesi yanlış dedi.

yani fazla flor da dişlerin rengini falan saratıyomuş.hatta benim doktorumd ısparta örneğini vermişti.ıspartada flor fazla olduğundan oranın halkının dişleri yeşilimsi gibiymiş.

yani flor dişleri sağlamlaştırıyomuş çok zor çürüyomuş dişler ama öyle kafadan vermemek lazımmış.

her doktorun yorumu farklı yaaa.benim görümcemin oğluda kullanıyo flor.bende kararsızım

sevdacım çook geçmiş olsun
Bende baktım ben yapmazsam bu işler kendiliğinden olmuyoo..yemek yaptım..tavuk,pilav,salsta..temizlik yaptım..geçmişi okudum..elanın yemeğini yedirdim uyuttum..şimdi o kalkar
Bursalılar yemekteyizde kadın etli pidemi köfteli pidemi ne yapıyo orda meşhurmuş...

azraya çok çok geçmiş olsun....inşallah tez zamanda sağlığına kavuşucak....kendini suçlamayıda bırak evde olsanda hastalanacaktır biz çalışan annelerin en büyük yarasıdır bu bilirim ama rahat olmaya çalış

gülşene katlıyorum çocuklarımız hasta olacaklarsa eğer oluyorlar evde olmakla çalışmakla alakası yok yusufu o kadar korumama rağmen boğaz enfeksiyonu olmuş antbiyotik kullanıyoruz allah başka bişey vermesin........

esra gözünaydın canım güzel haberi almışsın rahatlamışsındır....flor 1 yaşından sonra dedi doktor derhal bu soruyu sormam lazım kadir tuğcuya..belkide sormuşlardır okurum artık:))

annem mammografi çektirmiş çooooooook şükür temiz çıkmış geçmişte parça almışlardı benim için çok önemli çok sevindim adak admıştım yarın yapıcam adağımı.........
gözün aydın................

gözünüzaydın esracım
bızde erişteli yeşil mercimek
salata
fırında tavuk
elma kompostosu
bide erişte yaparım
kızlar selen bu gun 2 saatte bır uyuyo sabahtan beri1s aat kadar (
maşallah ege sabahın köründe kalktı öglen 15 dk uyudu şuan ortalık dagıtıyorrrrrrrrr

hımm bende ıspanagı cok sverım yogurtlu offfffffffffffffffffff

"Esasında çok önemli bir ilaçtır, diş çürümesini önler. 2 yaşına kadar hergün bir tane verin. Büyük çocuklar şeker gibi çiğneyerek veya ağızda eriterek alabilirler. Sütlü gıdalardan yarım saat evvel veya sonra verin. 2-4yaş arası, 2 tablet, 4-yaş sonrası 4 tablet. (Muntazam diş fırçalayanlar 3 alabilir. ) " demiş kendisi

he bde kzlar doktor bize keremin dişleri için flor verdi
türkiye de sularda flor yokmuş bir tek ısparta da varmış ve flor çok öenmliymiş

evet canım eceme ben 6.ayından bu yana kullanıyorum

sağolun kızlar allah razı olsun bugün beni sevindiren bir haber ...........

gözün aydın esra sevindim senin adına

sultan flor nedir?? cahil deme yani madde olarak biliorum da çiğneme tableti falan mıı
canım küçük bir tabelt çok küçük suyun içine veya meyve suyuna koyuyorsun sıcak suda eriyo o şekilde içiriyosun doktor bana kesinlikle ihmal etme dedi.

evet canım bursanın pideli köftesi meşhurdur:))ay canım istedi valla

ben bugün aliyeyi aradım sınavı nasıl geçti diye..
olmamış..

90 kelime yazılacakmış,, bizimki 85 yazmış..
kız dedim bir 5 tane daha yazsaydın ya...
sağlık olsun...o kadar da emek vermişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…