benimkide aynı
dene diyonda şeker.. Benimki biberon almıyorki ..
Siz biberonu veriyosunuz.. Luk luk içiyor.. Bizimki ağzına koymuyor..
Uykuda ne yapcam ...akşam 9 dan sonra sırf meme emiyor..
Azaldı ama sütlerim. Gündüzde sağmıyorum ya ..
inş. Allah gönüllerine göre verir diyecem ama.. Deniyolarmı daha..
canım çok üzülsdüm..kıslar valla hiç geçimişi okuyamadım canım çok sıkkın.azra cumartesi gecesi ateşlendi ağla ağla sabah etttik annemdeydik de zaten neyse dün doktora götürdük alerjik bronşit dedi besinsiz kalmış dedi yıkıldım yaa.çalışmama reğmen çok dikkat ediyorum ama uff nebilim akşam olsada eve gitsemm geçmio zaman durdu sanki.sabahdan beri 2 kere yemiş onlarıda kusmuş feci öksürüyo bitkin halsiz yavrum çok fenayım yavrumun yanına bile gidemiorum işlerdenn çok fenayımm
valla allah bebeklerımıze hastalık vermesın bıze versın yavrumya mınnacıklar cok fena oluyolar hastalanıncada mınıklerım
bende gece sadece anne sütü veriyorum..
aptamil dısında baska bişi yemedi yemiyor da..
pilav yiyebiliyorr..
köfte et tavuk balık da yiyebiliyor..
canım öncelikle geçmş olsun..kıslar valla hiç geçimişi okuyamadım canım çok sıkkın.azra cumartesi gecesi ateşlendi ağla ağla sabah etttik annemdeydik de zaten neyse dün doktora götürdük alerjik bronşit dedi besinsiz kalmış dedi yıkıldım yaa.çalışmama reğmen çok dikkat ediyorum ama uff nebilim akşam olsada eve gitsemm geçmio zaman durdu sanki.sabahdan beri 2 kere yemiş onlarıda kusmuş feci öksürüyo bitkin halsiz yavrum çok fenayım yavrumun yanına bile gidemiorum işlerdenn çok fenayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?