2009 Nisan Anneleri

gecmiş olsun azraya sevdacım valla aynı şıkayetler 3 ettı topıkte doktorun dediği gibi salgın herhalde aman allah başka kımseye göstermesın hastalık yaoff offf çok zor

deniyolar ama ümitleri kalmamış sanırım

valla selende aynı oldu canım meleğın egede 3 ettı yanı bırden ates kusma oksuru gercı besınsız kalma gıbı bı sorun yok ama baksana belırtılere aynı gıbı

valla allah bebeklerımıze hastalık vermesın bıze versın yavrumya mınnacıklar cok fena oluyolar hastalanıncada mınıklerım

canım çok üzülsdüm..
çabucak toplar kendini inşallah.

valla allah bebeklerımıze hastalık vermesın bıze versın yavrumya mınnacıklar cok fena oluyolar hastalanıncada mınıklerım

evet amin.

bende gece sadece anne sütü veriyorum..
aptamil dısında baska bişi yemedi yemiyor da..
pilav yiyebiliyorr..
köfte et tavuk balık da yiyebiliyor..

aptamili nasıl veriyon . biberonlamı ??

canım öncelikle geçmş olsun..
ben işten çıkacağım diyordum ya bir ara...
oazaman eşim iş kanununda aramalar yaparken..
eşin çoçuğun hastayken rapor alınırsa sende işe gitmeme hakkın oluyormuş.
onlara bakmak zorundayım diye..
böyle bir durumda işe gelmeyebilrisin ...
bir bak istersen..hem böylelikle aklın evde kalmamış olur..

anam nasıl acıkmışım az önce karşıdan mevlüt tabağı geldi 3 parça pide 1 tane küçük kanepe 1 tanede rumeli tatlısı yedim 1 kutuda ayrannn:) yuh yani bana

Afiyet olsun cnm bende bugün fena atıştırdım ekmek arası yaptım oğlişin balığından otlandım bir paket biskrem götürdüm üzerinede 1 koca tabak yeşil mercimek daha akşamada baya var :-((

Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
KK Pro Üye bursasu, bigudi54, denizela+, Esennn, gulshenidil, huzur84, NAVRIS+, roseberry, sev_rey, KK Pro Üyessengun+, KK Pro Üyetugbiş123+, yaSelin, zeyno5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…