valla allah bebeklerımıze hastalık vermesın bıze versın yavrumya mınnacıklar cok fena oluyolar hastalanıncada mınıklerım
evet onlara bişeycikler olmasın dertlerinide anlatamıyorlar insanın içi parçalanıyor
valla yemek düzeni şöyle :
sabah 180 cc aptamil
10,30 gibi mama,peynir,ceviz,pekmez,bebek ekmeği falan
öğlen muhakkak çorba ama ya etsuyuyla tarhanaiya sebzeli mercimek ya yayla falan,meyvesini günlük yer yoğurdunu yer meyve suyu makinada çekeriz onu içer yer yanii ama nasıl besinsiz bunlara rağmen bilmiyorum.akşamları sofrada bizle yer.ama gaga guga hamurişi vermem.keçi sütünede başladım,
şükür sevındımtesti yaptımmmmm
negatifff..
içim rahatladı..
aynen canımya keremde 2 aydır cinsel organıyla oynuyo.
altını her açtığımda eli direk oraya gidiyo.
tutuyooo çekiyooo.
normal bi süreç sanırım.
hepsi aynı.........:lepi::lepi:evet özellikle altı açılınca bacaklarıı açıp kapıyor açıp kapıyor sonrda gülüyo eşşek:))
şöyle bir baktığımda hepimzin şikayetleri aynı
yaramazlık annenin arkasından ağlama yanlız bırakılmama isteği karıştırmak yemeği ağzında tutmak geç yatmak gündüz uykularının kısalması istediği şeyi elde etmek için bas bas bağrınmak....elinden birşey alınca ağlamak değilmi?
ege 21 numarayagiyiyor tombik ayaklım benımmmmmmmtuğba biz dün koruparktaydık keremin ayakkabılarnı 1 numara küçük aldık 19 numara yani ecemin o pembe ayakakkabısı gibi önü kırılıyodu bir baktıım kocaman ayakkabı
o hırkayı da almaya gittim s beden kalmamış yaw ksmetim değilmiş demekki
amin benim agbımlerın 10 sendır olmuyor her isteyene nasip etsin tatdırsın bu güzel duyguyuuallah kimseye aratmasın isteyen herkeze nasip etsin valla çok zor benim teyzemn kızınında 7 yıl olmadı çok üzülüyordu ondan biliyorum.((
kıyamam gemiş olsunkıslar valla hiç geçimişi okuyamadım canım çok sıkkın.azra cumartesi gecesi ateşlendi ağla ağla sabah etttik annemdeydik de zaten neyse dün doktora götürdük alerjik bronşit dedi besinsiz kalmış dedi yıkıldım yaa.çalışmama reğmen çok dikkat ediyorum ama uff nebilim akşam olsada eve gitsemm geçmio zaman durdu sanki.sabahdan beri 2 kere yemiş onlarıda kusmuş feci öksürüyo bitkin halsiz yavrum çok fenayım yavrumun yanına bile gidemiorum işlerdenn çok fenayımm
sehrıye corrbası balık salataaaaaaaabende az önce sucuklu yumurta yedim
akşama menünüz ne kızlar benim kurufasulye pişiyor şu an yanına pilav ve salata
valla yemek düzeni şöyle :
sabah 180 cc aptamil
10,30 gibi mama,peynir,ceviz,pekmez,bebek ekmeği falan
öğlen muhakkak çorba ama ya etsuyuyla tarhanaiya sebzeli mercimek ya yayla falan,meyvesini günlük yer yoğurdunu yer meyve suyu makinada çekeriz onu içer yer yanii ama nasıl besinsiz bunlara rağmen bilmiyorum.akşamları sofrada bizle yer.ama gaga guga hamurişi vermem.keçi sütünede başladım,
annem mammografi çektirmiş çooooooook şükür temiz çıkmış geçmişte parça almışlardı benim için çok önemli çok sevindim adak admıştım yarın yapıcam adağımı.........
annem mammografi çektirmiş çooooooook şükür temiz çıkmış geçmişte parça almışlardı benim için çok önemli çok sevindim adak admıştım yarın yapıcam adağımı.........
bizim menü
fırında pat bezelyeli tavuk baget
şehriyeli pilav
salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?