2009 Nisan Anneleri

azra ya acil şifalar bebeklerin hasta olması çok kötü malesef

çiçenk pilavı 1 kaşık 1 kaşık vermiyosun heralde dimi tanelerinde 2-3 tane en fazla

bende az önce sucuklu yumurta yedim

akşama menünüz ne kızlar benim kurufasulye pişiyor şu an yanına pilav ve salata

valla yemek düzeni şöyle :
sabah 180 cc aptamil
10,30 gibi mama,peynir,ceviz,pekmez,bebek ekmeği falan
öğlen muhakkak çorba ama ya etsuyuyla tarhanaiya sebzeli mercimek ya yayla falan,meyvesini günlük yer yoğurdunu yer meyve suyu makinada çekeriz onu içer yer yanii ama nasıl besinsiz bunlara rağmen bilmiyorum.akşamları sofrada bizle yer.ama gaga guga hamurişi vermem.keçi sütünede başladım,

ben köfte patates kızartması yapıcam biraz kayrada yer hem.eşim aradı az önce morali bozukmuş işle ilgili akşam geliyim biraz gezelim diyo sters atacakmış.

offff bir sürü alıntı yapmıştım ama sağolsun yusuf bi tuşa bastı gitttiiiii...........

azraya rabbim acil şifalar versin inşallah en kısa zamanda toplar annesi...........

kızlar sizede afiyet olsun............

gece maması; yusufum 6 aydır akşam 10 da muhallebisini yedikten sonra ertesi gün saat 12 ye kaar hiçbirşey yemiyor, muhallebisini nasıl yapıyorsam 14 saat tok tutuyor.........

bence yemesi gereken herşeyi yiyiyor başka bir doktoroda götür için rahatlar.........

testi yaptımmmmm
negatifff..
içim rahatladı..
şükür sevındım

ya keremde 2 aydır cinsel organıyla oynuyo.
altını her açtığımda eli direk oraya gidiyo.

tutuyooo çekiyooo.

normal bi süreç sanırım.
aynen canım

hepsi aynı.........:lepi::lepi:

ege 21 numarayagiyiyor tombik ayaklım benımmmmmmm

allah kimseye aratmasın isteyen herkeze nasip etsin valla çok zor benim teyzemn kızınında 7 yıl olmadı çok üzülüyordu ondan biliyorum.((
amin benim agbımlerın 10 sendır olmuyor her isteyene nasip etsin tatdırsın bu güzel duyguyuu

kıyamam gemiş olsun
bende az önce sucuklu yumurta yedim

akşama menünüz ne kızlar benim kurufasulye pişiyor şu an yanına pilav ve salata
sehrıye corrbası balık salataaaaaaaa

ege saatan beri 15 dk uyudu daha uyumadı niyetide yokkkkkkkk

bence alması gereken herseyi alıyo.
nasıl besinsiz kalmış anlamadım valla.başka bi sebebi vardır belki hastalığının.
doktoruna söyledin mi yeme düzenini canım.

annem mammografi çektirmiş çooooooook şükür temiz çıkmış geçmişte parça almışlardı benim için çok önemli çok sevindim adak admıştım yarın yapıcam adağımı.........

annem mammografi çektirmiş çooooooook şükür temiz çıkmış geçmişte parça almışlardı benim için çok önemli çok sevindim adak admıştım yarın yapıcam adağımı.........

gözün aydın canım.

ben çıkıyorum mesai bitti öptüm sizi..

gözünüzaydın canım...tabiki çok sevinmişsindir....sağlık çok önemli...o iyi olmayınca hiçbişey olmuyooo

he bde kzlar doktor bize keremin dişleri için flor verdi
türkiye de sularda flor yokmuş bir tek ısparta da varmış ve flor çok öenmliymiş

yarın kendi doktoruna götürcez bakalım o ne dicekk tahlillerinide götürcemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…