2009 Nisan Anneleri

ii geceler..
bende kağanı uyuttum geldimm...çok yorgunummmmm...neden bilmiom çok halsizim..bende e dr a gidp kan sayımı yaptıracam..sanırım demir eksikliği kansızlık..heppp uykum varrrrrrrr...

bende aynıyım ayşe ya hep halsizim valla bende gidip kan sayımı yaptırıcam

geçmişe baktımda evet flor çok önemliymiş gerçekten..bzim dr erikli nin suyunu kullan en fazla flor onda demişti..bursalılar rahat ulaşabilirler erikliye..hem tadı da hoş ..

mantar ben vermedim ama daha vermeyi düşünmüyorum u arada şu floru
sütlü gıdalardan yarım saat önce veya sonra verilmesi gerekiyormuş

1 yaştan önce direkt ağzına değil ya meyve suyu yada suyun içinde eritip verilmesi gerekmiş doktor öyle dedi kızlar
elifçim günü sen söyle tatlım biz nasılsa geliriz

doktoru ben çok beğendim hiç aceleeci değil tam işstediğim gibi detaylı konuşuyor herşeye mantıklı bir açıklama getiriyor bizden 80 lira aldı ama benden tam not

Tmm Tuğbacım,acelesi yok,yarın müsait olduğunda ararsın canım.
Buluşma için de bu haftaiçi benim için hangi gün olursa farketmez,hergün aynı saatte çıkıyorum ne de olsa.
Melekçim tşk ederim güzel dileğin için.

melekcim koycam vallaa..vakit yok inan..geçen gün eşimle denedik ç.ok uzun sürdüü..eşimde sıkıldı olmyoo dedii..tekrar deniycezz..

tugbacım..odanın ışığı sönükmü??tv yi kapat..ve kısık bi sesle ninni sölee..işe yarar belki..valla sen öyle yazınca içim daralıoo..eskiden yani bundan 1 hafta kadar önce 12 lere kadar dayanan benmiydim diom..

mantar bende hiç vermedim..zaten bende hiççç yemem..bi kez zehirlendim..ondan sonra fobi oldu midem bulanıoo yiyemiomm..

ciğerde yiyemiom demişim ya..annem geçen gün kağana yapıp yedirmiş..artık her çarşamba ben yokken ciğer yiycekmiş kuzumm..ama çok ağır olmasın diye biraz kıyma biraz ciğer yapıyomuş annem..çok sevmiş paşammm..

keremde hala ayakta 20:20da yattı yarım saat sonra kalktı şu an evimi bir görseniz pazar yeri gibi bütün oyuncaklra dökülü

kapattık canım ya off valla (

o zaman çarşamba günü teyzemler burdalar bende ama kalıp kalmıycaklarını bilmıyorum en garanti cuma uyarmı kızlar size??
bu arada allah kavuştursun cnm

duyuyomm..artık duymamak eldemiiiiii..taşlarınız kafamı yardııı ehehehee..

biriniz bi zahmet kısa ve yalın bir halde face nasıl resim eklenir yazabiler mi??

tek ciğer dokunur dio annem sultancım..bide daha ilk defa yediği için ufak ufak alıştırcak sanırım..sonuçta sakatatt riskliii...

elifçim doktor döndü canım pazar günü saat 2 ye randevu verdı
cuma günü geliceksiniz ya kısmetse ben sana hem numarasını veririm hemde adresi tamam canım

keremde hala ayakta 20:20da yattı yarım saat sonra kalktı şu an evimi bir görseniz pazar yeri gibi bütün oyuncaklra dökülü
benım evde öyle.. ege yenı uyudu

duymuyoo duymuyooo:))
duymuş:):):):
ii geceler..
bende kağanı uyuttum geldimm...çok yorgunummmmm...neden bilmiom çok halsizim..bende e dr a gidp kan sayımı yaptıracam..sanırım demir eksikliği kansızlık..heppp uykum varrrrrrrr...
bende öyleyım kolarım tutmuyooo

bişi degilalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

bizim tv kapandı ışlıkta sönük salonda oturuyozzzzzz

kağana dün saat 3 gibi muzlu süt içirdim..ufaktan süte alışalım diee..çok gaz yapıoo ne yapıcam yaa..sanırım 1 yaşından sonrada ne idüğü belirsiz mamaya devam edicemm..ben lıkır lıkır saf süt içsin istiyordummm..(

ingilizce mi kullanıyorsun.
Altta try the simpler uploader yazan yer var küçük bir şekilde ,oradan yap,ben öyle yapıyorum.
Tabi bunun için fotoğraf ekleye falan gireceksin,face açık değil ,aklımda dayok tam.

biliom korusu yuu..korusuuuuuu diee geçerdi hep kumladaaaa..her sabah o bizi o ses uyandırıyorduuu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…