erikli falan değil ben en çok korusu ya güveniyorum hep ondan alıyorum:):lepi:
Sağol Sultancım,sağ salim dönsün bütün askerler.
Tşk Tuğba,senin dr. baya iyiymiş,baksana bu saatte geri bile dönüyor.Ben de eşime şimdi söyledim,bizim dr. a onun bir arkadaşı da bebeğini götürüyordu,onlar da değiştireceklermiş,memnun değillermiş.Çok sallamıyor gibi,detaya girmiyordu.Bir de Doruk ta en çok para alan dr.lardan biri o.
bedelsiz su gelir belki bize korusudan bellimi olurkaydirigubbakcemile5
adam kaç yaşına gelmiş her hafta sonu istanbul bursa yolculuk yapıyo paraya ihtiyacı olduğunu hiç sanmıyorum mesleğini çok seviyor
ya pazar günü kayınvalidedeydik siz içki mi içiyorsunuz bilmem ne muhabbeti yaptı internette gördümresimleri yılbaşı resimlerini görmüş masada votka falan vardı da yok hakkımı helal etmem bilmem ne
eşimi halalarının kızı var kesin onlar ispiyonladı ve ya görsün diye keremin resimlerini gösterir gibi yaptıılar onlara yazdım ve çok sinirlendim
kızlar akşam saat 7 gibi biz akşam yemeğimizi yiyorduk..kapı çaldı üst komşum oğlunun ödevi varmış ç,izgili kağıt varsa verirmisniz dedi..bende bakıiim dedimm..o sırada kağanda sürünerek dış kapının önüne gelmiş..neyse komşu kağanı kucağına aldı..be yokmuş kağıt bulamadım dedim..yukarı çıkıo kağan kucağında yemek yiyoduk dedim ii rahat rahat yiyin siz yeemeğinizi b en getiririm kağanı dedi aldıı gittiii..ben mal gibii baka kaldım arkasından..tabii içeriye girdim eşim kağan nerde dedii ben götürdüü dedim..nasılll sinirlendi..nasıl verirsin dioo..haklı ama kadın takıntılı yaa..alıp çıkarcak..asılıp alamadım da eelinde öylee kaldımm..eşim hemen git all dedii..neyse giyindim tam çıkacaktım kağan apartmanı inletioo eşini görünce korkmuşş..
bu kadına uygun bi dille anlatmalıyım ama nasıll..bende istemiom eşimde..vee kesinlşikle kırmakta istemiomm..çünkü gerçekten ii kalpli yardımsever biriii..????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?