2009 Nisan Anneleri

sen nasıl yapıyosunki tek tek yapmak zor olur albüm oluştur de sonra fotoğraflar ekle de ve aşağıda yazar basit yükleyiciyi kullan diye ona tıkla 4-5 kuucuk açılıyo fotoları seçiyosun o hemen yklüyo

Sağol Sultancım,sağ salim dönsün bütün askerler.

Tşk Tuğba,senin dr. baya iyiymiş,baksana bu saatte geri bile dönüyor.Ben de eşime şimdi söyledim,bizim dr. a onun bir arkadaşı da bebeğini götürüyordu,onlar da değiştireceklermiş,memnun değillermiş.Çok sallamıyor gibi,detaya girmiyordu.Bir de Doruk ta en çok para alan dr.lardan biri o.

face türkçe elif..ama sanırım bizm net çok yavaş..her işlemi yapıoz yüklenio dio bi türlü yüklemioo..en son eşimin facene kağanın fotosunu attık..gece başladıkk sabahh atmıştı 1 fotoyuu..

Ayşe,basit yüklemeyi seçtiğinizden emin misiniz,o Sultanın anlattıklarını yaptıktan sonra altta yazıyor,küçük puntolarla.

Kızlar ben çıkıyorum Miray mızmız,onunla ilgileneyim,babası başedemiyor:-((
Cuma bana uyar.

adam kaç yaşına gelmiş her hafta sonu istanbul bursa yolculuk yapıyo paraya ihtiyacı olduğunu hiç sanmıyorum mesleğini çok seviyor

evet sen onu ara ulaşamazsan hemen geri döner gecenin kaçı olursa olsun ya bu arada varya adamın amba reklamını yaptım he görende prim alıyorum sanacak:))

dorukta Atilla Güraymı canım? ben bi ara ona götürmüştüm en pahalısı oydu ama en ilgisizide oydu sanıyorum hiç memnun kalmadım

ya pazar günü kayınvalidedeydik siz içki mi içiyorsunuz bilmem ne muhabbeti yaptı internette gördümresimleri yılbaşı resimlerini görmüş masada votka falan vardı da yok hakkımı helal etmem bilmem ne
eşimi halalarının kızı var kesin onlar ispiyonladı ve ya görsün diye keremin resimlerini gösterir gibi yaptıılar onlara yazdım ve çok sinirlendim

kızlar akşam saat 7 gibi biz akşam yemeğimizi yiyorduk..kapı çaldı üst komşum oğlunun ödevi varmış ç,izgili kağıt varsa verirmisniz dedi..bende bakıiim dedimm..o sırada kağanda sürünerek dış kapının önüne gelmiş..neyse komşu kağanı kucağına aldı..be yokmuş kağıt bulamadım dedim..yukarı çıkıo kağan kucağında yemek yiyoduk dedim ii rahat rahat yiyin siz yeemeğinizi b en getiririm kağanı dedi aldıı gittiii..ben mal gibii baka kaldım arkasından..tabii içeriye girdim eşim kağan nerde dedii ben götürdüü dedim..nasılll sinirlendi..nasıl verirsin dioo..haklı ama kadın takıntılı yaa..alıp çıkarcak..asılıp alamadım da eelinde öylee kaldımm..eşim hemen git all dedii..neyse giyindim tam çıkacaktım kağan apartmanı inletioo eşini görünce korkmuşş..

bu kadına uygun bi dille anlatmalıyım ama nasıll..bende istemiom eşimde..vee kesinlşikle kırmakta istemiomm..çünkü gerçekten ii kalpli yardımsever biriii..????

adam kaç yaşına gelmiş her hafta sonu istanbul bursa yolculuk yapıyo paraya ihtiyacı olduğunu hiç sanmıyorum mesleğini çok seviyor

bencede birde eşi rahatsız onun hemde baya ciddi bir rahatsızlığı var ona rağmen nelerden fedakarlık gösteriyor ya eşi istanbulda o hafta sonu burada

ay sinir oluyorum böyle insanlara ya onlara ne oluyorki hayret bişey ya ne yazdın

canım bana sorarsan ortada korkulacak bişey yok ama yinede bu devirde kimseye güven kalmadı
madem istemıyorsunuz eşinin üstüne at topu başka birini anlatıyormuş gibi ona anlat ya işte eşim kimseye vermeme izin vermıyo kağanı falan de sanıyorum anlar

sen bizim yıbaşı resimlerimizi görmedinmi ayşe arkadaşlar vardı içkide vardı içildi hesap mı vercez yani ona buna sizin için demiyorum eşimin tarafı için diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…