2009 Nisan Anneleri

ewet yaaa nasl dayanıyosunuz
biz çok önemli bi kavga olmadığıı sürece
hayatta küs kalamayz
ya ogüler dayanamaz yada ben gerçi ben lafımı sokarm :))
ama uzatmam
hoş kocayı pekte gördüğümz yoooooooooooooook

yaaa gider gelirde bnm cnm çok sıkılıyo böyle
bazen ağlayasm geliyo
keşke memurla evlenseydm diyorm bazen :))

ay bnm kocam yine gidiypo yaaaa
ne gzl alışmıştım böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
ALLAH KAVUŞTURSUN:):):):)::)

BENDE KÜS kalamam
günaydın hanımlarrr...
mükemmel bir hafta sonuna başlamışızdır umarım.

melek geçmiş olsun canımm. şimdi nasıl oldu kuzucuk??
iy şimdi ama yarın doktoruna götürcez tekrardan ateşi neden gecmiyor 1 hafta oldu ya öksürüyorda offfffff
Günaydııın!
Çok geçmiş olsun Ege'ye.

Ben de bir bakıp çıkacağım.Anneme götüreceğim Miray'ı,sonra eve gelip temizlikl yapacağım.Ne zaman yapacaksam,saat kaç oldu!!
sgol cn
kolay gelsinnnn

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, ebalperen, tugbiş123, zeyno5
mb

günaydınlar olsun herkese.....benimde kocam bugün mesaide idlle çok uzun zaman olmuştu haftasonu yalnız kalmayalı.....o gelene kadar biraz ev işi yapsam çok güzel olacak...şöle idil 2 saat uyusa yeter bana....şimdi uyuttum şansımı deniyim bari....egeye çok çok geçmiş olsun bu arada....

gecmiş olsun güler

ne zamana kadar burdasın...

ay kuzucukkar ii olsaydıda şöyle sesen sen ben buluşma yapsaydık

martın 10 una kadar izmirdeyim inşallah.keşke ne güzel olurdu melekcim ama baksana ege hasta gülfem hasta.iyleşsin kuzcuklarımız ya.

Seher,çok geçmiş olsun.Allah şifa versin!

Güler babaannene de çok geçmiş olsun!

gülercim geçmiş olsun..ne yazıkki insanın yaşı ilerledikçe hastalıklar kaçınılmaz oluyor..herşeye bir sebep lazımmış ya..allah acil şifalar versin.

sağolun arkadaşlar.

egenin ateşi39,8 gıttık hastaneyeeee fitil ve soguk su komlepksiyle 38,1 inip geldik şimdi uyudu bu cocuk ne zamna iyleşcek yaaaaaaaaaaaa

canım kıyamam ya.melek antibiyotiğe başladınız di mi?

2 gecedir gülfem annemin gözünü feci korkuttu.hele dün gece 2 de başlayan ağlama nöbetimizden sonra annem psikolojimin neden bu kadar bozulduğunu anladı.kadıncağız herşeyi deniyo uyutmak için ama nafile.ben diyo sizi böyle büyütseydim ölmüştüm.kafamçokkarıştı

tşkler kızlar
demir yakamı çekiştirip memelerimi açıyo
sonrada emiyoo çok sıpa oldu yaaaaa

kızlar ne kadar emiyor kuzucuklarınız??
benim sıpa ancak gece emiyor ve bir de sabah ilk kalktığında o da uyku sersemi olursa...

BENDE ANCA MERHABA KIZLAR
egeye gecmiş olsun melekçim valla selen ıyıleştı sayılır bı burnu akıyo sumuklumun
banucum barısırsınız canım bende pek ksu kalamayanlardanım
muge eşin gırdıyomus gene allah kavuştursun
kımseler yok herkes ıs yapıyo sanırım vbende selen uyurken bakayım dedim malum uyanıkken pek bilgisayara yaklaşma şansınm olmuyo peşinden koşmaktan

banu gülfem gece kalktığı sürece emmek istiyo.bu da saat başı emmesi demek ama bunların sadece 3 ü süt gelen emme.
sabah 9 da emiyo.bi de 3 te emziriyorum.11 de emiyo ve ,işte gece boyu.

nasıl melek ege biraz daha iyimi ??
canım suan iii ama hiç belli olmuyorhemen ateşi cıkıyor...

kolay gelsin.... sagol...
tşkler kızlar
demir yakamı çekiştirip memelerimi açıyo
sonrada emiyoo çok sıpa oldu yaaaaa
egede üzerimdeki cekıştırıyor mmk istedimiii
egeye çok geçmiş olsun
sagol cnm

evet iyi olsunlar inşallah havalar düzelirde buluşuruz benım kocaaaaaaaaaa izin verırse
cocuk hasta diye hiç bir yere acma temızlık yapma cocukla ilgilen gezmk yok kafamı yıyorrr

saol cnm
ya egenın tam 1 haftadır gecmedi neden acaba diye düşüncedyızzz
ateşi bi iniyor i yükselıorrr
burnu zaten akıyor bide öksürüyorrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…