Allah kavuştursun:)ay bnm kocam yine gidiypo yaaaa
ne gzl alışmıştım böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
ALLAH KAVUŞTURSUN:):):):)::)ay bnm kocam yine gidiypo yaaaa
ne gzl alışmıştım böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
BENDE KÜS kalamamewet yaaa nasl dayanıyosunuz
biz çok önemli bi kavga olmadığıı sürece
hayatta küs kalamayz
ya ogüler dayanamaz yada ben gerçi ben lafımı sokarm :))
ama uzatmam
hoş kocayı pekte gördüğümz yoooooooooooooook
iy şimdi ama yarın doktoruna götürcez tekrardan ateşi neden gecmiyor 1 hafta oldu ya öksürüyorda offfffffgünaydın hanımlarrr...
mükemmel bir hafta sonuna başlamışızdır umarım.
melek geçmiş olsun canımm. şimdi nasıl oldu kuzucuk??
sgol cnGünaydııın!
Çok geçmiş olsun Ege'ye.
Ben de bir bakıp çıkacağım.Anneme götüreceğim Miray'ı,sonra eve gelip temizlikl yapacağım.Ne zaman yapacaksam,saat kaç oldu!!
gecmiş olsun güler
ne zamana kadar burdasın...
ay kuzucukkar ii olsaydıda şöyle sesen sen ben buluşma yapsaydık
Seher,çok geçmiş olsun.Allah şifa versin!
Güler babaannene de çok geçmiş olsun!
gecmisler olsun arkadasim rabbim sifa versin
aman zor artik yaslilarda bebek sayilir canim ilgilenmek gerek cok gecmis olsun canim
sende atlasaydin miray gibi boununa adam gariplemezdi en azindan kiz kollari bos kalmis adamcazin
mart annesinin yontamine gelince inanmiyacaksiniz ama ben buyuk oglumu 2 ay kadar ole yikamistim rehaya gerek yokta allahtan
benim icin yeni sayilmaz yani
gülercim geçmiş olsun..ne yazıkki insanın yaşı ilerledikçe hastalıklar kaçınılmaz oluyor..herşeye bir sebep lazımmış ya..allah acil şifalar versin.
egenin ateşi39,8 gıttık hastaneyeeee fitil ve soguk su komlepksiyle 38,1 inip geldik şimdi uyudu bu cocuk ne zamna iyleşcek yaaaaaaaaaaaa
canım suan iii ama hiç belli olmuyorhemen ateşi cıkıyor...nasıl melek ege biraz daha iyimi ??
kolay gelsin.... sagol...günaydınlar olsun herkese.....benimde kocam bugün mesaide idlle çok uzun zaman olmuştu haftasonu yalnız kalmayalı.....o gelene kadar biraz ev işi yapsam çok güzel olacak...şöle idil 2 saat uyusa yeter bana....şimdi uyuttum şansımı deniyim bari....egeye çok çok geçmiş olsun bu arada....
egede üzerimdeki cekıştırıyor mmk istedimiiitşkler kızlar
demir yakamı çekiştirip memelerimi açıyo
sonrada emiyoo çok sıpa oldu yaaaaa
sagol cnmegeye çok geçmiş olsun
evet iyi olsunlar inşallah havalar düzelirde buluşuruz benım kocaaaaaaaaaa izin verırsemartın 10 una kadar izmirdeyim inşallah.keşke ne güzel olurdu melekcim ama baksana ege hasta gülfem hasta.iyleşsin kuzcuklarımız ya.
sağolun arkadaşlar.
canım kıyamam ya.melek antibiyotiğe başladınız di mi?
saol cnmBENDE ANCA MERHABA KIZLAR
egeye gecmiş olsun melekçim valla selen ıyıleştı sayılır bı burnu akıyo sumuklumun
banucum barısırsınız canım bende pek ksu kalamayanlardanım
muge eşin gırdıyomus gene allah kavuştursun
kımseler yok herkes ıs yapıyo sanırım vbende selen uyurken bakayım dedim malum uyanıkken pek bilgisayara yaklaşma şansınm olmuyo peşinden koşmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?