2009 Nisan Anneleri

Günaydııın!
Çok geçmiş olsun Ege'ye.

Ben de bir bakıp çıkacağım.Anneme götüreceğim Miray'ı,sonra eve gelip temizlikl yapacağım.Ne zaman yapacaksam,saat kaç oldu!!

günaydın hanımlarrr...
mükemmel bir hafta sonuna başlamışızdır umarım.

melek geçmiş olsun canımm. şimdi nasıl oldu kuzucuk??

inşallah fatoşçum bugün eşim evde biz ecemle çoktan kalktık
şöyle kalksada bugün doya doya gezsek ne güzel olur :)))

inşallah kalbine göre olur hayatım :))
ben konuşmuyorum eşimle.. iki gündür çok kızgınım. yarın evde bakalım ne olacak. ama benim konuşmama kararım katii :umursamaz:

aa ne olduki fatoşçum?

sorma sultan ya 7 de ayaktaydık şimdi ayaklarımda sallıyorum ama hiç uyumaya niyeti yok ya:))

günaydıınn
ya sizin hiçmi işiniz yoktu dün bi bıraktım kaç sayfayazmışsınız maşallah

ayşeee çenen düşmüş koca yok bebiş yok
yaz babam yaz hihihi
sen face de bende ekli diilsin niieeeee

günaydn tuğbacım

heee aklıma geldi zayıflamak isteyenler
aktardan alacağınız kekik suyunu içiyosunuz acayiiippp
kilo verdiriyomuş
dünkü ark. annesi yapmış o söyledi
ben emzirdiğim için içemiorum emzirmeyen annelere duyrulurrrrr

aman aslında hiçbir şey yok. tel sorun bir kaç gündür evde yapılacak işler var tamirat vs vs .. yeni tv aldık onun alınma stresi o bitti evde yer değişikliği derken kabloların saklanması vs vs gerildi paşam bana çattı ben de ona derken konuşmuyorum kırgınım. işi de ona bırakmıyorum çünkü elimden geliyor benim tamir ıvır zıvır hatta ondan daha becerikliyim. çünkü o sıkılır telaşlanır ben sakin telaşsız yaparım ama yok yaranılmıyor.... bir de kızın üstüne titremem de sorun oldu. aslında o kadar abartmıyorum. yani name her istediğini yapıyor ama bir şey bulacak ya çatmak için.
ammannnn çok bile anlattım akşama geçer. şimdi kızgınım ama bilmiyorumkismile

günaydınn müge :)))

aman bu erkekler benimkide ev işlerini hiç sevmez beceremezde önemli bişey yokmuş akşama geçer geçer oo 2 gün çok bile:)))

günaydın cnm
haklısın kendi işini kendn yapıcaksın
zaten onlara bırakırsan sana daha çok iş çıkıyo:umursamaz:

ay bnm kocam yine gidiypo yaaaa
ne gzl alışmıştım böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…