2009 Nisan Anneleri

sıkıfıkılıkta ii degıl b........ cıkar bi zaman sonra her zaman mesafe olucak tabiki....

benımkiinin bi huyu var ben bilirim

o beyaz diyorsa sıyah dersen cıngar cıkar ben sesiz kalırım hep heee der gecerim sallarım

bence kendin ol canim bosver onlari benimde iki tane bitanesiyle iyim ama otekibenden 18yas buyuk olmasina regmen kiskaniyo ne yaptiysam yaranamadim bosverdim
Atkı yöntemini de bizim karşı komşu Eşarpla yapmıştı Miray'a)
kiz o nekine

valla canım ne dıyeyım onların hareketlerıne davranuşlarına göre davrann...

hersey karşılıklı benceee

ilk önce gözlemle sonra harekete gecççç
bencede
ay canim yaaa ne kadar sukretsek az valla RABBIM SIFASINI VERSIN TEZ ZAMAN DA

koltukaltlarından eşarpı geçiriyorsun çocuğun,öyle yürütüyorsun,düşse de eşarpla sen tuttuğun için düşemiyor.

yarın ayarlamıştık..herkes saat 10:30 da otelde olacaktık..eşimin veli toplantısı varmış.1 buçuga kadar bekliycem.bide herlkesi ben organize ettim..kahvaltıyı orda yaparız die..şimdi millet gidecek ben yokumm..öfff..bu kadar olurrr..

kızlar kayranın elinde örneğin kaşığı yada kovası olduğunda sinirli sinirli bakıp kendini sıkıyor sizinkilerdede varmı öyle birşey

ii geceler hatunlar nasılsnz
sultan valla kerem çok masumlaşmş gibi maşşllh çok da tatlı
elifcm mirayın şapkası çok güsel görünüyo resmini bi göndersen sanırım el örgüsü

eVET nAGıHANCIM,annem örmüştü,ilk şapka denemesiydi)

Göndereyim ama nasıl nereye göndereceğim?

Bunda kulak kısmı daha belli.

Eklentiler

• $miray 10 aylık 038.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 45
ii gecellerr..oğluşşuu aldık geldikk..şimdi sallıyıorumm..hemen uyusa ne ii olurr..

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, huzur84

egenin ateşi39,8 gıttık hastaneyeeee fitil ve soguk su komlepksiyle 38,1 inip geldik şimdi uyudu bu cocuk ne zamna iyleşcek yaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…