Mc in sitesinde var telefon Şirvan.
çok hoş olmş güle güle kullansın miraycıkoldu mu?
çok geçmiş olsn melekcim dün gecede zeynep ateşlendi gece gece banyo yaptrdm ateş düşürücü verdm düştü çok şüküregenin ateşi39,8 gıttık hastaneyeeee fitil ve soguk su komlepksiyle 38,1 inip geldik şimdi uyudu bu cocuk ne zamna iyleşcek yaaaaaaaaaaaa
melekcm egede orta kulak iltihabı mı oldu zeynepte de var öle kullagıyla oynuyoorta kulak zor atlatılan ateş yapan i hastalıkmış
kulagıda agrıormuş zaten arada tutuyor kulagını
u küçücük beden neler cekiyorr içim sızlıyorrr
çok hoş olmş güle güle kullansın miraycık
çok geçmiş olsn melekcim dün gecede zeynep ateşlendi gece gece banyo yaptrdm ateş düşürücü verdm düştü çok şükür
melekcm egede orta kulak iltihabı mı oldu zeynepte de var öle kullagıyla oynuyo
eheheheh başlıyor dogum günleri kutlanmayaaseninmi kızınmı?????????aaaaaaaaaaaaa hakketten melek iyice saflaştım bu ara ben kafamı vurup vurup duruyom biryerlere ondanı aceppppppppppppkaydirigubbakcemile3
bu arada haftaya pazar doğumgünümü kutluycaz 9 mart salıya denk geliyor diyeeeeeeeee çok heyecan yaptımmmmmmmmmmmmm
benim annemmmmmmmmmmmm babamda yanında olur tabi emekliler evde ohhhhevime geldim.. bu gece evimdeyiim .. tabii babam gelip rahat bırakırsa...
adam üstümüze çok düşkün .sizinkilerde öylemi..
hergün arıyor ne yapıyosun diye..
zaten hafta içi onlarda kalıyorum...
bazen sıkıyor valla
kocam o kadar aramıyor ne yalan söyliyim.
ohh miler gibii güle güle pislennnsELAMMMMMMMMM
Temizlik yaptım öldüm bittim,sanki 10 gün dayak yemişim gibi:-(
Şirvan senin baban ,benim annem)
maşalllhhhhhhhAaa bİzde bugÜn bİzde 10 ay olduk
ben uykuya hasrettttttttttttttttttttttttttselam kıslar...
baran ve selen 10 ayınız kutlu olsun
bizim daha tek dişimiz var hehe:)
elif ne güsel sen temizlik derdinden kurtulmuşun ben yarın yapıciim galibaertesi gün de okul... bugün çamaşır ve balkonlarla uğraştım.... şimdi de yemek yapıyom..
tabi bi de pın pınla yanyana güzellik uykumuz vardı öğleyin ana kız ohhhhh:)
iyi akşamlar herkese...
oyyyy olur kızzz ben bile anneme gittimmi carsıya cıkıom 1-2 saatlık özlüyom sesi gelıyor sankii....Şimdi kardeşim Miray ı getirdi,eşim söylendi durdu,neden gönderdin kızımı diye,şimdi de oynuyorlar baba kız.
Ama ne zormuş valla,iş yaparken kulağımda hep sesi vardı,sanki içerdeymiş gibi.
o yanındakii bayan arkadaş olmasın o güldürmesin adamı:lepi::sm_cool::sm_cool:bende dün geceden beri eşime kızgınım..
seyahata iş yerinden arkadaşıyla gittiler..
adamın arayıp sorduğu yok.. yanlızken devamlı arar ben şuraya gittim. buraya gittim diye
otele yerleştim. yatıyorum diye...
arıyorum gülüyorşar hayatından çok memnun ..
biz burda göcebe hayatı yaşayıp. çoçuk bakalım..
paşam da gezsin.. lafa gelince ben çalışıyorum diyor...
ehehhe istıyor insan ya yanlızda kalmkkkbabam aradı şimdi.. kayınvalidemlerdeyim zanneti, bende bozmadım. şimdi atlar gelir.. beni götürmeye ben gitmeyincede onlar burda kalır...
üff ne kadar kötüyüm..
ama ne yapım yanlız kalmak istiyorum....
otur şimdi gece vaktı ya lahmacunama benim canım çok istedi..
baranı alıp dışarımı çıksam
maşallahhhhhhhhbaran 2 saattir uyuyor,, bu gidişle akşam çok geç yatacak
keyif yapacam ya....
sagol cnm sizede gecmiş olsunçok hoş olmş güle güle kullansın miraycık
çok geçmiş olsn melekcim dün gecede zeynep ateşlendi gece gece banyo yaptrdm ateş düşürücü verdm düştü çok şükür
melekcm egede orta kulak iltihabı mı oldu zeynepte de var öle kullagıyla oynuyo
ehehhe delü bunlar be hani tugbaya gıdecektinizzzzzzz:lepi::lepi:sağolun kızllar
beklerım sultan ama tam kesın olarak deyınde hazırlıkta ona göre yapayım :))
sagol inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhgeçmiş olsun canım.orta kulak iltihabı çok sıkıntılı oluyomuş yaa.hemencicik iyileşirler inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?