2009 Nisan Anneleri

tühhh banucum 3 saat farkla kaçırmışım seni canım benim....:) umarım name hanımda güzel güzel uyuyordur sende tabi:)

günaydın...
egenin gece ateşi cıkmadı inşallah üzelir artık ama bugun doktora gideegiz bakalım.....

hep birlikte güzel bir hafta sonu gecırırz inşallah............

Son düzenleme:
oh uyuyormusunuz neee be daha ayakttayım uyusada yatıcam ama nıyeti yok.........

melekcim akşam ateşim çıkmamasına çok sevindim..
bizde 7 den beri ayaktaydık.. burda olduğunu bilseydim gelirdim..

sabah yeniden test yaptım. sonuç negatif
belim çok kötü ağrıyor... hastalansam iyi olacak artık

günaydın bizde 7de kalktık ben ge ce 3te yatınca şaftım kaydı mama yedirdim yeniden uyudu ve 9da kalktık kahvaltı etti oyuncaklarıyla oynuyo kerem de
uykusu gelsin direkt yatırcam sonra bende uyucam karnım acıkmadan uyusa bari:)

günaydınlaarrrr
küs yattık ama gece 3 te gelip sarıldı öyle uyuduk
demircikte biz güzel güzel uyuyalım diye sağolsun uyanmadı
dişi çıktı ya rahatladı kuzuucuğum

bizim enişte vefat etmiş ya sabah sabah çok kötü bir haber Allah ım 3 tane kızı vardı adamın karısıda genç çok kötü

mugecım duzelırsınız canım hemen inşallah herkeste oluyo öyle ufak atışmalar
idil kuzusu erkencı maşallah sabah 5 lerde gulşenım ayakta
sultancım başınız sağolsun canım allah arkadakalanlara sabırlar versın
egede ateslenmemiş ne guzel duzelır kuzucuk ınşallah artık çıkmaz ateşi

ben bu gun ttemızlık yapıcam sultancım canım haber versenız geleceğinizi tam net bişi denmedi ama tuba ok elıfte sanırım uygun sende cenazenınz var ama musaıtsen beklerım canım

günaydın kızlar

melek çok sevindim canım egenın ateşinin çıkmamasına

sultancım başınız saolsun arkada kalanlara allah sabırlar versin inşallah

sehercim yok cnm ya salı kısmetse bende toplanıcaz :))

kızımın doğum günüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüükaydirigubbakcemile2
rabbim uzun omurler versin nice yillara
oh uyuyormusunuz neee be daha ayakttayım uyusada yatıcam ama nıyeti yok.........
cok gecmis olsun canim yaaa bi taramadan gecirsen niye devamli hstalaniyo diye
günaydınlaarrrr
aman iyi iyi kus gonderme bencede siz istanbula gitmeyi dusunuyodunuz noldu canim o is benim gibi oyaliyomular senide
bizim enişte vefat etmiş ya sabah sabah çok kötü bir haber Allah ım 3 tane kızı vardı adamın karısıda genç çok kötü
basiniz sagolsun canim ALLAH RAHMET EYLESIN

BENDE DUN CARSIYI FETH ETTIM KARSIN CARSISI FETHI KOLAY BIYERDE
YKM DE INDIRIM VARDI BUYUK OGLLUMAAA BAYAGI BISEYLER ALDIM
kizlar bunlar buyudu artik yataga sigmiyoruz biz yaaa valla 50cm kalmiyo bana sagligimdan olcm bu gidisle ranza yaptirmaya karar verdim markalarinki hem pahali hem istedigim gibi yok ben ole yaptircamki icine bazada sigsin bide dolapla sifonyer vercem sizce ne renk olsunlar karar veremedimde

gittikleri okuldaki öğretmenlerle akşam yemekte yemişler.. bayanlarda vardı..
bunlar olabilir tabii şekerim.. ama daha ilerisi tepemin tasını attırır...

selenin ve baranın 10. ayları hayırlı olsun.
saol canım ...
gülfemin de malesef bugün öksürüğü başladı.bu gece nasıl sabah olur bize bilmiyorum.daha geçen ay bronşitti yavrum.şimdi yeniden mi geliyor o pis hastalık ya.çok korkuyorum.
aman canım dikkat et,, gelmesin o hastalıklar.. canım yeniden geçmiş olsun

canım maddi durumunuzu bilemiyeceğim ama.. istanbulda da küçük bir ev kiralasınız..
iş burdaysa niye bodrumda oturuyorsunuz ki .. ailerle ordaysa yazın gidersiniz.. hem tatil gibi olurç..
böyle ayrı olunca gerçekten kötü oluyor... çekmeyen bilemez...
dün akşam eşimde beni arıyor, neyin var diye,, niye kızdın... yarım saat konuştuk..
ama gene kırgınlığım geçmedi.. ama biliyorum.. gelsin.yüzünü görüm bişeyşiğim kalmaz..
özlediğimden kapris yapıyorum.
bide pazartesi gelecekti.. araba bozulunca ..salı yada çarşamba dedi.. daha çok moralim bozuldu...

günaydınlaarrrr
bak işte bu yüzden kavga etseniz bile yataklarınızı ayırmayın diye boşuna demiyorlar...

canım allah rahmet eğlesin. mekanı cennet olsun. sizlerinde başı sağolsun...

canım tayin işiniz vardı bence o netleşsin ondan sonra mobilya yaptır..
mobilyayı sök tak mahvoluyor..

baranın kahvaltısıı yaptırdım. yatırdım .. arkasından bende banyo ya girdimm..
ohh be dünya varmış...
rahatladım azcık..

havadagüzel olsaydı. oğlumu alır sahile gider yürürdüm biraz.
eşimde yokken süper olurdu.. o yürümeyi hiç sevmezde..koca gööbeği erir diye korkuyor herhal :)))

canım tayin işiniz vardı bence o netleşsin ondan sonra mobilya yaptır..
mobilyayı sök tak mahvoluyor..
yaaa aslinda net sayilir buradayiz bu senede yaaa aslinda benim sabrim kalmadi hep ben eziliyom yatakta deli oluyom vallaha ya ustum aciliyo yaaa kolum uyusuyo zaten hep bi tarafimin ustune uyumak zorunda kaliyorum heee kocamla ayri dusmekte cabasi rahat uyuyamadigimdan uyandigimda dayak yemise donuyom daha bi yoruluyom vallaha

iyi pazarlar

yusufa kahvaltısını yaptırdım başım çok ağrıyor migrenim tuttu sanırım daha biz kahvaltı yapmadık....

bızde daha yapmadık ecem uyumadı eşimde uyuyo hala ben sabahın körunden beri ayaktayım(
nasılda başım ağrıyor benimde ecem uyusa bende yatıcam

tamma tuğbacım kısmetse o zaman salı sendeyız
valla sabah selen kaçta kalkarsa kalsın eşim kalkıyo benım ben yatıyorum :) tam tersı o ılgılenıyo sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…