2009 Nisan Anneleri

ugly canım ya ben gülfemle kafayı yemek üzereyim sen 3 çocukla nasıl başediyorsun.
.Allahım ya bende mi bi sorun var acaba.

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
gulfemim, ugly, şen_ay

güler şimdilik iii ate yok gece neler gösterır bize bilinmezzzzzzz
burnu akıyor öksürüyorrrr

gülfemin de malesef bugün öksürüğü başladı.bu gece nasıl sabah olur bize bilmiyorum.daha geçen ay bronşitti yavrum.şimdi yeniden mi geliyor o pis hastalık ya.çok korkuyorum.
canım ya gülfem cok sık hastalanıyor işine karışmak gibi olmasında urdda bi doktora götürsen
bonşit astımmı varrr

selam kızçeler kimseler yok eee tabi cumartesi herkesler geziyodur eh gezin bakalım biz evdeyiz üç çocukla zaten gittiğime pişman oluom en iiisi evim evim güzel evim

allah kolaylık versın 3 cocuklaa

iyi geceler herkese bugun doğum günündeydik arkadaşımın oğlu 1. yaşını kutladı heryer süslenmişti parti evinden almışlar benim almak istediklerimin çoğunu almıştı iyi oldu gerçeğini gördüm.ama çook kalabalıktı çocuklar bi süre sonra mızmızlandılar tabi kalabalıktan bunaldılar kayra da balonlarla resmen boğuştu çook eğlendi pasta 3 katlıydı ve palyaçoluydu beğendim ama çok kalabalık olunca çocuklar bunalıyo sanırım neyse bizede tecrube ve değişiklik oldu...

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, oslem1907, ugly

kızlar kayranın elinde örneğin kaşığı yada kovası olduğunda sinirli sinirli bakıp kendini sıkıyor sizinkilerdede varmı öyle birşey
tıtrıyor resmen dımı,bızımkıde yapıyor merak etme,normaldır dıye düşünüyorum
egenin ateşi39,8 gıttık hastaneyeeee fitil ve soguk su komlepksiyle 38,1 inip geldik şimdi uyudu bu cocuk ne zamna iyleşcek yaaaaaaaaaaaa
ınşallah daha ıyıolmuştur ben yazana kadar canım
inşallah kalbine göre olur hayatım :))
ben konuşmuyorum eşimle.. iki gündür çok kızgınım. yarın evde bakalım ne olacak. ama benim konuşmama kararım katii :umursamaz:
kesın haklısındır,ne kadar önyargılıyım demı
mahvetmezmı mıdeyı dıcem ama bende sabahları sırkelı su ıçıyorum,yalnız tansıyonu ne yapar,bılen yazsın
hıııç sorma kaan bu ara senı tanıyamıyorum sınır bı kadın olmuşun ıyıce pımpırıklı dıyor,çok üstüne düşüyormuşum yakında tırtacakmışım,bır fılm ızlemış bılmem ne zaman,çocuk fanusta yaşıyormuş,annesı hasta olduğunu söylemışmış meğerse annenın kuruntuları yüzündenmış,allahım ya atıyordur kesın,bak yıne sınır yaptım,o da neden çıktı bılıyormusun,ben dedımkı bu sıstem yanlış(eğıtım sıstemınden bahsedıyorum,bızım öğretmenler kızmasın ha,kendı fıkrım tırtmaktayım ya tövbe tövbe)ya hem okula gıdıp bır sürü kullanmayacağı bılgıyle başı dönecek,üstelık çoğunu ezber yapıp bır süre sonra atacak,hem okula gıdıp hemde dershaneye gıdıyorlar e madem dershaneye gıdecekler ek olarak neden okula gıdıyorlar,bıde stres yapacam arkadaşlarını,psıkopatı var,sapığı var,evde alsın eğıtımını dedım yanı genel olarak yanı,bızımkılerın eğıtım zamanına çok var ama kuzenlerın başladı maraton

ay bnm kocam yine gidiypo yaaaa
ne gzl alışmıştım böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Allah kavuştursun canım,benımkıde gıdecek pzt,ne yapalım bır süre böyle,rabbım sadece kısa yol ayrılığı versın
yeşim berker kim herkesle arkadaş facede

e kıymetını bıl o zaman arkadaşım,başımızdan eksık etmesın rabbım
erkek kardeşımın sevgılısı çalışıyor orda tlf da,öğrencıye ek ış,sıteye üye olman gerekıyor dıye bılıyorum,benım buzdolabının üstünde magnetlerde yazar hep numaralar bacım
selam kızçeler kimseler yok eee tabi cumartesi herkesler geziyodur eh gezin bakalım biz evdeyiz üç çocukla zaten gittiğime pişman oluom en iiisi evim evim güzel evim
maşallah 3 çocuk,elı öpülesı ana,benden büyüksen öptüm gıttı,ben 77 lıyım bu arada,küçüksende söyleme kompleks yapmıım:roflol:
baran 2 saattir uyuyor,, bu gidişle akşam çok geç yatacak

keyif yapacam ya....

ooohhh sefan olsun şırvanım muhtarım

iyi geceler kızlar
demiri 9.30 da uyuttum 2 kere uyandı
sanırım diş tam olarak yarılmadı acıtıyo
neyse jelini sürdüm rahatladı uyudu

zeynep' e de çok geçmiş olsun

eşimle tartışştık şimdi konuşmuyoruz
çok bıdıbıdı yapıyomuşum
2 dk. stres bile olunamıyo anasını satayım
ben gidicek diye üzülüyorum o bana sürekli iş napalım
ekmek parası diyo ya tmam onu bende anlıyorum
ama bnm bilediğim iş eve yakın yerlerde olr
bizim şirket ist.da biz bodrumdayız
zaten cnm sıkılıyo havalar bozuk tam bunalıma girme havası

şirvancım seni çok iyi anlıyorum
bazen bende herkesin bnm üstüme geldiğini düşünüyorum
ve kendimi bi yerlere atmak istiyorum demir olmasa bu zorluğa hayatta katlanmam

barancığında 10. ayı kutlu olsun

gidip yatıcam nasıl olsa küsüz
konuşmicam yarında gidiyo zaten öffffffffffffffffffffffff

iyi geceler bütün kuzular mışıl mışıl uyur inş.

özlemcim tansiyonu sormuşsun onu bende bilemiyorum
1 kere denemek lazım bünyeye göre değişir
ama çok iyi sonuç verdiğini biliyorum
yada kiraz aplarını kaynatıyosun bütün ödemi alıyo
ama onun içinde yazı beklemek lazım :)))

kızımın doğum günüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüükaydirigubbakcemile2

selamlar olsun....bir gittim gelemedim ama bugün iyi temizlik yaptım...idille bağrış,çağrış oldu ama oldu nihayetinde...ve 1 kez uyuttum onu bugün....inşallah bu gece uyur güzelce....yattı bakalım 15 dakika önce umarım uzuuuuuuuun uyur:))

mügecim küs yatmayınnnnnn

idilcik ve tüm bebkler inşallah uzun uyurlar sbah kalksınlar taaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, bursasu+, didem1981, tugbiş123

niye yoksunuz ki! keşke birileri olsaydı!
neysee umarım hepiniz huzur dolu uykulardasınızdır ve dilerim bebişleriniz sabaha kadar deliksiz uyusun......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…