canım ya gülfem cok sık hastalanıyor işine karışmak gibi olmasında urdda bi doktora götürsengülfemin de malesef bugün öksürüğü başladı.bu gece nasıl sabah olur bize bilmiyorum.daha geçen ay bronşitti yavrum.şimdi yeniden mi geliyor o pis hastalık ya.çok korkuyorum.
selam kızçeler kimseler yok eee tabi cumartesi herkesler geziyodur eh gezin bakalım biz evdeyiz üç çocukla zaten gittiğime pişman oluom en iiisi evim evim güzel evim
tıtrıyor resmen dımı,bızımkıde yapıyor merak etme,normaldır dıye düşünüyorumkızlar kayranın elinde örneğin kaşığı yada kovası olduğunda sinirli sinirli bakıp kendini sıkıyor sizinkilerdede varmı öyle birşey
ınşallah daha ıyıolmuştur ben yazana kadar canımegenin ateşi39,8 gıttık hastaneyeeee fitil ve soguk su komlepksiyle 38,1 inip geldik şimdi uyudu bu cocuk ne zamna iyleşcek yaaaaaaaaaaaa
kesın haklısındır,ne kadar önyargılıyım demıinşallah kalbine göre olur hayatım :))
ben konuşmuyorum eşimle.. iki gündür çok kızgınım. yarın evde bakalım ne olacak. ama benim konuşmama kararım katii :umursamaz:
mahvetmezmı mıdeyı dıcem ama bende sabahları sırkelı su ıçıyorum,yalnız tansıyonu ne yapar,bılen yazsıngünaydn tuğbacım
heee aklıma geldi zayıflamak isteyenler
aktardan alacağınız kekik suyunu içiyosunuz acayiiippp
kilo verdiriyomuş
dünkü ark. annesi yapmış o söyledi
ben emzirdiğim için içemiorum emzirmeyen annelere duyrulurrrrr
hıııç sorma kaan bu ara senı tanıyamıyorum sınır bı kadın olmuşun ıyıce pımpırıklı dıyor,çok üstüne düşüyormuşum yakında tırtacakmışım,bır fılm ızlemış bılmem ne zaman,çocuk fanusta yaşıyormuş,annesı hasta olduğunu söylemışmış meğerse annenın kuruntuları yüzündenmış,allahım ya atıyordur kesın,bak yıne sınır yaptım,o da neden çıktı bılıyormusun,ben dedımkı bu sıstem yanlış(eğıtım sıstemınden bahsedıyorum,bızım öğretmenler kızmasın ha,kendı fıkrım tırtmaktayım ya tövbe tövbe)ya hem okula gıdıp bır sürü kullanmayacağı bılgıyle başı dönecek,üstelık çoğunu ezber yapıp bır süre sonra atacak,hem okula gıdıp hemde dershaneye gıdıyorlar e madem dershaneye gıdecekler ek olarak neden okula gıdıyorlar,bıde stres yapacam arkadaşlarını,psıkopatı var,sapığı var,evde alsın eğıtımını dedım yanı genel olarak yanı,bızımkılerın eğıtım zamanına çok var ama kuzenlerın başladı maratonaman aslında hiçbir şey yok. tel sorun bir kaç gündür evde yapılacak işler var tamirat vs vs .. yeni tv aldık onun alınma stresi o bitti evde yer değişikliği derken kabloların saklanması vs vs gerildi paşam bana çattı ben de ona derken konuşmuyorum kırgınım. işi de ona bırakmıyorum çünkü elimden geliyor benim tamir ıvır zıvır hatta ondan daha becerikliyim. çünkü o sıkılır telaşlanır ben sakin telaşsız yaparım ama yok yaranılmıyor.... bir de kızın üstüne titremem de sorun oldu. aslında o kadar abartmıyorum. yani name her istediğini yapıyor ama bir şey bulacak ya çatmak için.
ammannnn çok bile anlattım akşama geçer. şimdi kızgınım ama bilmiyorumkismile
günaydınn müge :)))
Allah kavuştursun canım,benımkıde gıdecek pzt,ne yapalım bır süre böyle,rabbım sadece kısa yol ayrılığı versınay bnm kocam yine gidiypo yaaaa
ne gzl alışmıştım böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
yeşim berker kim herkesle arkadaş facede
e kıymetını bıl o zaman arkadaşım,başımızdan eksık etmesın rabbımevime geldim.. bu gece evimdeyiim .. tabii babam gelip rahat bırakırsa...
adam üstümüze çok düşkün .sizinkilerde öylemi..
hergün arıyor ne yapıyosun diye..
zaten hafta içi onlarda kalıyorum...
bazen sıkıyor valla
kocam o kadar aramıyor ne yalan söyliyim.
erkek kardeşımın sevgılısı çalışıyor orda tlf da,öğrencıye ek ış,sıteye üye olman gerekıyor dıye bılıyorum,benım buzdolabının üstünde magnetlerde yazar hep numaralar bacımsaolun teyzeleri..
ben temizlik falan yapmıcam bu sefer ..
evde yan gelip yatmak istiyorum.. yemek te yapmıyacağım..
canım burger istiyor ama eve nasıl sipariş vereceğim onu bilmiyorum.
yemek sepeti coma baktım bişey anlamadım .
benin evin adresini bulamadım bir türlü...
dışardan böyle siapriş veren varmı acaba?
maşallah 3 çocuk,elı öpülesı ana,benden büyüksen öptüm gıttı,ben 77 lıyım bu arada,küçüksende söyleme kompleks yapmıım:roflol:selam kızçeler kimseler yok eee tabi cumartesi herkesler geziyodur eh gezin bakalım biz evdeyiz üç çocukla zaten gittiğime pişman oluom en iiisi evim evim güzel evim
baran 2 saattir uyuyor,, bu gidişle akşam çok geç yatacak
keyif yapacam ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?