reha acaip yaramazlasti abisinin arabasi var pedalli ona oturuyo ayaklariyla surup koltuugun onune gidiyo oturak yerine basip koltuga cikiyo dun bi baktim cikmis ordanda tv sehbasina cikmaya calisiyo zor yetistim yalniz birakmaya gelmiyo bide utanmaz yaptiginaa bakmiyo elimi ittiriyo almayim diyeeee ole yaramaz reha
ogrenmis pijamasinin pacasina basip sirayla cikariyo ustunden donsuz gezuiyo eline veriyom algiy diyom ihhhh diyo alip arkasina atiyo pijamayi giymeyecekmis isim var benim heeee
geçmiş olsun diyen demeyen herkese çoookkk teşekkür ederim :)))
buluşma için ben varım hazırım!!! bana uygun günler hafta içi salı günü izinliyim. ama siz buluşmayı ayarlayın ben elimden geleni yapar bakarsınız iizn alırım. şartlar uygun olursa tabii :)))
bu arada bana sirkeci uyar. kızı vapura atar getiririm :))))))
geçmişler gitmişler olsun banucum....esra yazdıklarımı görmedin herhalde canım bende hazırım buluşmaya banada sirkeci güsel olur :))
hahah gel canım:) kızlar şimdi kimler gelio cumartesi günü
aynen canım sonra kızıcam yapıyo diye ama şimdi dursun diye ben dolabı açıp veriyorum içindekileri önüne ama ikna olmuyo tabi illa kucak:)fatoşcum geçmiş olsun cnm..
idilede şimdiden afiyet olsun ben yumurta sarısını zeytini ayrı veriyorum labne peyniride..ama haşlıyorum yumurtayı öyle çok kolay yiyo yumuşak zaten diliyle bile ezer..
aliyecim bizde kesinlikle aynı odadayız tüm gün ela da aynı tezgahta napıyorum görecek eşofman çekiştimede aynı..bi yemek yapmama izin versin diye ne varsa yığıyorum önüne mutfak savaş meydanı gibi oluyo :))
hoşbulduk canım benim. evet evet bizimki de doğradıklarıma ya da bıçağa saldırıyo bu sefer d büyünce de bu kadar meraklı olsalar keşke ama nerde:)hoşgeldin aliye aynen benim taktikte o....tezgah üstüne oturtuyorum hatta resimleride eklerim bir ara...bu seferde yemeğe müdahale etmeye çalışıyor ama idilde oyalanmayan gruptan malesef...:))
valla canım ben de çok korkuyorum çünkü gözü kara atlar bizimki ama bi onu tutyorum bi iş yapıyorum işte öyle.nasıl duruyolar mı tezgahta aşağı atlamıyolar mı :))
ben bi kere deneyeyim dedim önce elimdekilere atladı sonra aşağı atlamaya çalıştı :))
mandalları plastik kapları ne varsa yığıyorum önüne sonra yürücek yer kalmıyo :)
selam canım aşk kuşunu yesinler seninselam millet............
fatoşa ne olmuş hasta mı geçmişe bakamadım hastaysa geçmiş olsun canım benim, yusufu uyutuyim diye yanına yatıyorum ohhh ağzımla burnumla oynaya oynaya uyuyor aşk kuşum...........
aliyecim dün akşam görüşme için yazıştık çiçek kız sirkeci yada nişantaşı dedeoğlunda buluşabiliriz eğer herkes için uyarsa dedi gülşeeeen nerdesin ama kmseden ses yok ........
canım ben de veriyorum hatta dr bile dedi kuru fasulye yaptıysanız tanelerini bi tabağa koyup verin önüne kendi yesin ama nerde selen anında ters çeviriyo tabağıkızlar bebeklere kuru fasulye vermiyosunuz dim i??
suyundan versem gaz olur mu ki yaaa????
aman aman neler de öğrenmiş reha böyle hepsi biribirinden önde gidiyo vallareha acaip yaramazlasti abisinin arabasi var pedalli ona oturuyo ayaklariyla surup koltuugun onune gidiyo oturak yerine basip koltuga cikiyo dun bi baktim cikmis ordanda tv sehbasina cikmaya calisiyo zor yetistim yalniz birakmaya gelmiyo bide utanmaz yaptiginaa bakmiyo elimi ittiriyo almayim diyeeee ole yaramaz reha
ogrenmis pijamasinin pacasina basip sirayla cikariyo ustunden donsuz gezuiyo eline veriyom algiy diyom ihhhh diyo alip arkasina atiyo pijamayi giymeyecekmis isim var benim heeee
ben de metroya atlayıp giderim arabaya selenle cesaretim yok yalnız başımageçmiş olsun diyen demeyen herkese çoookkk teşekkür ederim :)))
buluşma için ben varım hazırım!!! bana uygun günler hafta içi salı günü izinliyim. ama siz buluşmayı ayarlayın ben elimden geleni yapar bakarsınız iizn alırım. şartlar uygun olursa tabii :)))
bu arada bana sirkeci uyar. kızı vapura atar getiririm :))))))
geçmişler gitmişler olsun banucum....esra yazdıklarımı görmedin herhalde canım bende hazırım buluşmaya banada sirkeci güsel olur :))
kızlar ne haber ya.
sabahki sorun çözülmüş
giremyiorum bu ara işler yoğun
irfan iyileşti çok şükür ben fenayım ama.
başım felaket ağrıdı akşam grip oldum.
spora başladım tekrar bu sefer hergün gidiyorum.
benhahah gel canım:) kızlar şimdi kimler gelio cumartesi günü
uygunkızlar ben çıkmak zorundayım cumartesi saat 1 size uygun muuuuuuuuuuuuu
saolun kızlar verdim suyundan yedi :)) taneerine cesaret edemedim malum gazlıydı çook
şimdi deliriyo dişten yaa çook huysuzhiç böyle yapmazdı gündüz jel sürdüm dondurucudan diş kaşıyıcı verdim..yok valla çok fena kaşınıyo yaa bağırıp duruyo..bu arada markete ve parka gidip geldik iyi alıştı valla salıncaklara gıkı çıkmıyo :)
62 yaşında kaydirigubbakcemile3mugecim unutturmaya bak cunku fistik cok kolay bobrek kumu yapito allah korusun
masallahhhhhhhh kiz o 84 se esin kac yasinda sesni
reha acaip yaramazlasti abisinin arabasi var pedalli ona oturuyo ayaklariyla surup koltuugun onune gidiyo oturak yerine basip koltuga cikiyo dun bi baktim cikmis ordanda tv sehbasina cikmaya calisiyo zor yetistim yalniz birakmaya gelmiyo bide utanmaz yaptiginaa bakmiyo elimi ittiriyo almayim diyeeee ole yaramaz reha
geçmiş olsun canımben bugün yoğundum giremedim. buluşma var galiba ama malum benim kayınvalide ameliyat oluyor ve cuma günü çıkacak bizde kalıyor biliyorsunuz gelenler de olacak. ben gelemem gibi gözüküyor. ama yine de aklımda olacaksınız. belli mi olur belki geliriz :)))
ben varm gülşen hihihihi
bu ay sonu ist.dayım inş.
kızlarrr bir şey duydum doğruluğuylşa ilgili bilgisi olan var mı????
calpol ilacı ingilterede piyasadan toplatılmış ilerleyen zamanlarda beyinde sorunlara yol açıyormuş. bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı????
gerçi yalanlansa bile ben vermem artık bu ilacı ama bilir misiniz diye sordum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?