2009 Nisan Anneleri

pijamasını çıkaran yaramazlık yapan yerlerini yerim ben onuuuunnnnn

geçmişler gitmişler olsun banucum....esra yazdıklarımı görmedin herhalde canım bende hazırım buluşmaya banada sirkeci güsel olur :))

hahah gel canım:) kızlar şimdi kimler gelio cumartesi günü

hadi kızlar yok mu arttıran sirekeci dedeoğlunda buluşmayaaaaaaaaaaaaaa

aynen canım sonra kızıcam yapıyo diye ama şimdi dursun diye ben dolabı açıp veriyorum içindekileri önüne ama ikna olmuyo tabi illa kucak:)
hoşgeldin aliye aynen benim taktikte o....tezgah üstüne oturtuyorum hatta resimleride eklerim bir ara...bu seferde yemeğe müdahale etmeye çalışıyor ama idilde oyalanmayan gruptan malesef...:))
hoşbulduk canım benim. evet evet bizimki de doğradıklarıma ya da bıçağa saldırıyo bu sefer d büyünce de bu kadar meraklı olsalar keşke ama nerde:)
valla canım ben de çok korkuyorum çünkü gözü kara atlar bizimki ama bi onu tutyorum bi iş yapıyorum işte öyle.
aynen işim bitince mutfaktan çıkarken arkama bi bakıyorum savaş alanı
selam canım aşk kuşunu yesinler senin
bana uyar canım sirkeci gön hiç farketmez bir an önce olabilir:) çok özledim

kızlar bebeklere kuru fasulye vermiyosunuz dim i??
suyundan versem gaz olur mu ki yaaa????
canım ben de veriyorum hatta dr bile dedi kuru fasulye yaptıysanız tanelerini bi tabağa koyup verin önüne kendi yesin ama nerde selen anında ters çeviriyo tabağı
ama ela biraz gazlıydı dokunur belki
aman aman neler de öğrenmiş reha böyle hepsi biribirinden önde gidiyo valla

ben de metroya atlayıp giderim arabaya selenle cesaretim yok yalnız başıma

geçmişler gitmişler olsun banucum....esra yazdıklarımı görmedin herhalde canım bende hazırım buluşmaya banada sirkeci güsel olur :))

süpersin gülşen
herkes hazırmış buluşmaya ne güzel

geçmiş olsun canımcım
yorma kendini fazla
ben de havalar azıcık daha iyileşince en azından yürüyüş yapmaya karar verdim
spora kuzenler gidiyo beni de çağırdılar ama kurstan dolayı uymuyo saatler gitsem ne güzel olur

saolun kızlar verdim suyundan yedi :)) taneerine cesaret edemedim malum gazlıydı çook
şimdi deliriyo dişten yaa çook huysuz hiç böyle yapmazdı gündüz jel sürdüm dondurucudan diş kaşıyıcı verdim..yok valla çok fena kaşınıyo yaa bağırıp duruyo..bu arada markete ve parka gidip geldik iyi alıştı valla salıncaklara gıkı çıkmıyo :)

afiyet olsun ela hanıma
selen de bu ara çığlık atıyo 5. dişi kabarmış ondan herhalde
valla alıştılarmı yandık deniz kışa içeri zor sokucaz gerçi sizde pek kış yok ama neyse:)

mugecim unutturmaya bak cunku fistik cok kolay bobrek kumu yapito allah korusun

masallahhhhhhhh kiz o 84 se esin kac yasinda sesni
62 yaşında kaydirigubbakcemile3
kız anneannesi yazdım annesi değil sempatiksalakcinni
ayyy bi daha öldürseler vermem Allah korusunnnnn

ayyy yeriiimmmm
demiri bazen oyun parkına koyuyorum
bi bakıyorum beziyle kalmış çıkarıyo altıını
çok sıpa oluyo amaaaa

ben bugün yoğundum giremedim. buluşma var galiba ama malum benim kayınvalide ameliyat oluyor ve cuma günü çıkacak bizde kalıyor biliyorsunuz gelenler de olacak. ben gelemem gibi gözüküyor. ama yine de aklımda olacaksınız. belli mi olur belki geliriz :)))

banu deniz geçmiş olsuunnnn

çiçeeeeeeeeeeek banada baklava gönder yaa
bayılırıımmmmmmmcokacimcoook

kızlarrr bir şey duydum doğruluğuylşa ilgili bilgisi olan var mı????
calpol ilacı ingilterede piyasadan toplatılmış ilerleyen zamanlarda beyinde sorunlara yol açıyormuş. bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı????
gerçi yalanlansa bile ben vermem artık bu ilacı ama bilir misiniz diye sordum...

geçmiş olsun canım
ben varm gülşen hihihihi
bu ay sonu ist.dayım inş.

ay ne güzel evet senin için de yaparız bi buluşma. ayarlayabildiniz mi doğum günü için biyer canım

yeliz olmasın gülşen hatırlayamadığın

hahhh yeliz valla aliye yaşa sen....oda gelir herhalde:))
banucum o calpol türkiyede satışa sunulan ile aynı değil....

ben çok önceden duymuştum canım yani en az iki sene önce

aaa gerçektenmi
bende vermem zaten çok sıkışmadığım sürece vermiodum

sağol gülşencim doğum gününü ist.da yapıcaz sizde davetlisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…