sen farketmeden bütün bulup atmasın ağzına müge.
aman dikkat et..
ege de çubuk kraker delisi oldu:)))))
ödüm patlıyor hatta akşam biberonu dayayıp duruyorum ağzı ıslansın rahat yutsun diye.1,2,3,4........... derken
egeyle babası yanlarından kovdu beni(((
baktım oğlumun 8 dişi var:)))niye korkuyorum ki kıtır kıtır yiyiyor maşallahh:)))
ay bu egeler aynı
egede ubuk kraker delisiii
ama kısa kısa verki tam sokmasın bıgazına gider alla korusunnn
bizimde8 dişimiz var :):):):)
yerim ben onun tavasını:) afiyet olsun idileelacığın annesini uyandırmasına bayıldım doğrusu...canım benim maşallah ona....ben cumartesi ilk kez ayrı ayrı kahvaltı vericem idile....benimle başlasın ilklerine:)) babaannemiz ayrı ayrı veremem ben sank diyor akşam tamam dedim önce ben denerim sonra sen devam edersin...cumartesi ona kendi omlet tavasında omlet yapıcam beyazıda içinde olucak...resminide çekicem çünkü tavamız pek şeker...:))
benım selende bazen sabah kahvaltısını kaşık maması bazen peynır domates ekmek yumurta yıyo saatı bllı olmuyo yanı
nasılsınız hanımlar. biraz ara buldum yazayım size istedim. hastayımmm ben. kızım iyileşmek üzereydi ben başladım. işler de yoğun. patronlardan birinin ameliyat olması lazımmış diğeri de düştü dudağını patlattı. evdeler işler kaldı sırtımıza. :bbo:
0sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz?? bursalı hatunlar buluşmuşlar yemişler içimişler ama aklım kaldı neden biz buluşamadık hala!!! istanbullu hatunlar uyuyormuyuzzz?? :)))
kızlar kahvaltılarını ayrı veriomusunuz
ve nasıl yapıosunz,bizmki yemiyo yaaaaa
merhabalar arkadaşlar.....
dün beni esra aramış sanırım merak etmiştir telefonumu evde unutuyorum 2 gündür ben işbaşı yaptım bilgisayarım masam filan anca oldu herşey yolunda şu anda akşam evden yazarım umarım kötü birşey yoktur herkes iyidir, eğer beni merak eden oldu ise diye yazdım hepinizi öpüyorum.
kizlar bazen face den bakiyorumda ne farkli hayatlar bu nisan bebeleri sayesinda birlesti dimi belki bi gun biyerlerde karsilasicaz ama o ihtimal bile hosuma gidiyor
internet kimileri icin suc makinesiyken bize bu masum dostluklari kazandirdi simdi kime tesekkur etsem diye dusunuyorum UMARIM GERCEKTEN BIRGUN BIR YERLERDE KARSILASIRIZ
GECMISI OKUDUM AMA CEVAP YAZAMIYACAGIM BUNUN ICIN PAYLASANLARDAN ozur dilerim
karsta hava cok guzeldi aldim ogullarimi gezmeye cikardim yarim saat olmadan esim aradi kaynim gelmis buyuk oglumu gezdirmeye evet buraya kadar problem yok ama gezdirip donunce eve gelicek tabiii yemek ki ole basiti olmaz hazirlanacak sonra gezmeye gitcem diye evide olece birkmistim hemen dondum ve evi topladim yemekleri yaptim
yani anlayacaginiz ayda yilda bi kere cocuklarimla parkta 2saat gecireyim dedim ama olmadi neyse baska bi gune sakliyicam hevesimi
umarim herkes ve sebeplerimiz meleklerimiz iyidir RABBIM HEPIMIZI KORUSUN IYI GECELER
ne gitmis nereye gitmisaaaaaa tüm yazılanlar gitmiş tabi fotolarda
amanin boooo bunlar gittikce yaramazlasiyo heeeben bahceyi süpürdüm egede bebek arabasında sabah
canavar kalkmışşşş arabasının içinden ayaklarının üzerine tutuyor onu iktirdigimiz yerlerden bi baktım ayakta şok olddummmmmm
ay allah korusunmaşallah egeye
aysuncum uyumayı nasıl becermiş,
yine tv izleyerekmi
demirde mama sandalyesinde ayağa kalkıp ters dönüyo
bigün yine uçucak Allah korusun
kahvaltida yerse abisiyle birlikte bi yumurta sarisi yiyo reha benimki daha cok anne sutu aliyo ekgidadapek basarili degiliz birde etli seyleri seviyo reha nede olsa dadaskızlar kahvaltılarını ayrı veriomusunuz
ve nasıl yapıosunz,bizmki yemiyo yaaaaa
mugecim unutturmaya bak cunku fistik cok kolay bobrek kumu yapito allah korusunay demir fıstık delisi oldu
vermezsem ağlıyo
boğazına takılcak diye korkuyorum
en iyisi kaldırmak :)))
masallahhhhhhhh kiz o 84 se esin kac yasinda sesninbugün eşimin ananesinin doğum günü
84 yaşını bitirdi :sbilmiyorumkismile
ayyyyyyyyy yavrum benim rehada yumos gibi valla sevelim yoguralim baska bisey istemez dun babasinin ustune cikmis yatarken zipliyo dizlerinin ustundeben de dün ela yerde oynarken uyuyup kalmışım yanında yerde..sonra baktım biri üzerime çıkıyo :)) yüzüstü yatıyordum sırtıma çıktı kafasını enseme dayadı çizgi film izledi 10 dk...hiç bu kadar güzel uyandırılmamıştım :)))
aay oraya çıkmış uyumuş bi de :))) allahtan düşmemiş...
hayırlı olsun sevgicim...
gördüm cnm
rehada ayni valla yerim ben yumoslarihehehe afacan selen :)
ela genelde yumoş kıvamında yatsın kaşıyalım,okşayalım,öpelim :))
ben düşmesin diye yastık getiriyorum görünce koşup hemen kafasını koyuyo sıkıştır beni diye
insallah canimsana katılıyorum eyşan burda güzel şeyler paylaştık, neden olmasın dünya küçük belki birgün biryerlerede karşılaşırız.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?