2009 Nisan Anneleri

ege biberondan sadece su içtiği için devamsütünü içiremiyorum(
kaşık mamasına karıştırıyorum bende.
ağır gelmedi ama cuma günü dr.kontrolümüzde sorucam yinede.
benim gibi yapan var mı????

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, AysunEge, demirim, denizela, gulfemim, ssengun+

ay bu egeler aynı
egede ubuk kraker delisiii
ama kısa kısa verki tam sokmasın bıgazına gider alla korusunnn

bizimde8 dişimiz var :):):):)

nasılsınız hanımlar. biraz ara buldum yazayım size istedim. hastayımmm ben. kızım iyileşmek üzereydi ben başladım. işler de yoğun. patronlardan birinin ameliyat olması lazımmış diğeri de düştü dudağını patlattı. evdeler işler kaldı sırtımıza. :bbo:
sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz?? bursalı hatunlar buluşmuşlar yemişler içimişler ama aklım kaldı neden biz buluşamadık hala!!! istanbullu hatunlar uyuyormuyuzzz?? :)))

benım selende bazen sabah kahvaltısını kaşık maması bazen peynır domates ekmek yumurta yıyo saatı bllı olmuyo yanı

elacığın annesini uyandırmasına bayıldım doğrusu...canım benim maşallah ona....ben cumartesi ilk kez ayrı ayrı kahvaltı vericem idile....benimle başlasın ilklerine:)) babaannemiz ayrı ayrı veremem ben sank diyor akşam tamam dedim önce ben denerim sonra sen devam edersin...cumartesi ona kendi omlet tavasında omlet yapıcam beyazıda içinde olucak...resminide çekicem çünkü tavamız pek şeker...:))

ay bu egeler aynı
egede ubuk kraker delisiii
ama kısa kısa verki tam sokmasın bıgazına gider alla korusunnn

bizimde8 dişimiz var :):):):)

egeler sakin yavaş oluyor diye biliyordum benbilmiyorumkismile
ama bizimki hiç öyle değil,sanırım sizinkidekaydirigubbakcemile3
kısa veriyorum canım hatta ellerinin içinde terliyor artık o çubuk krakerkaydirigubbakcemile3
ben gündüz eline birşey verdiğimde kesin yanında oturuyorum elimde biberon bekliyorum.
2 hafta önce eline zeytinli ekmek vermiştim bir baktım ağzında koca zeytin yanaklarını sıktım(bu arada dışardayız :kedi:insanlar var etrafta)ege benden daha inat yuttukaydirigubbakcemile3
ben panik oluyorum böyle durumdalmazğlumsa sakin ve inat...

yerim ben onun tavasını:) afiyet olsun idile
ben de daha ayrı vermedim ama annemlerde kahvaltı ederken biz mutlaka kucağımıza gelir ve yediklerimizden tek tek yer.versem yicek yani kendi kahvaltısını da
sevgicim hayırlı olsun işin
egeye maşallah artık koltuklara iniyolar biniyolar herşeyi anlıyo bu sıpalar
fatoşçum geçmiş olsun biz bi buluşma daha yapamadan yaz gelecek bu hafta da kar yacakmış galiba
bursa buluşma yapmış yine ne güzel özendim yine (özendim demekle olmuyo icraat lazım dimi)
dün esra aradı beni yine sağolsun kardeşimle alışverişteydik haziranda düğünü var da bitmiyo eksikler
ve selen varken ben kesinlikle giremiyorum kızlar hemen yanımda bitiyo bilgisayara vuruyo kapatıyo kesinlikle başka şeyle oyalanmıyo.mutfakta da öyle.aysun demiş ya içerde oynuyo ben yemek yapıyorum arada gelip bakıyorum diye. bizde öyle bişey yok selen benimle mutfakta önüne bişeyler koyuyorum yerde oynasın diye. ama illa kucağıma gelecek tezgahta napıyorum görecek eşofmanımı indiriyo çeke çeke almazsam.geçen gün tezgaha oturttum öyle yaptım yemeği,çok fena oldu bu kız
dün akşam arkadaşımızın kızının doğum günüydü. ordaydık çok güzeldi ama çok ta yorucuydu. doğum günü biizm değildi ama ben çok yoruldum. kendimizinkinde nolcak bilmiyorum

aysuncum bende kahvaltısını bulamaç yapıp yedirdeikten sonra
biz kah. yaparken yediriyorum yani öyle yiyo

bu aralar elimde ne görse ister oldu maşallah
güzel yiyo
artık katı şeyleri yiyebilirler çünkü damaklarıda sertleşti dişleride var
biz panik yapıyoruz ben bugün demire kızarttığım ekmekten verdim
yeemez nasılsa die
bi baktım ıslatmış yiyio :))

fatoşcum geçmiş olsun cnm..
idilede şimdiden afiyet olsun ben yumurta sarısını zeytini ayrı veriyorum labne peyniride..ama haşlıyorum yumurtayı öyle çok kolay yiyo yumuşak zaten diliyle bile ezer..
aliyecim bizde kesinlikle aynı odadayız tüm gün ela da aynı tezgahta napıyorum görecek eşofman çekiştimede aynı..bi yemek yapmama izin versin diye ne varsa yığıyorum önüne mutfak savaş meydanı gibi oluyo :))

hoşgeldin aliye aynen benim taktikte o....tezgah üstüne oturtuyorum hatta resimleride eklerim bir ara...bu seferde yemeğe müdahale etmeye çalışıyor ama idilde oyalanmayan gruptan malesef...:))

nasıl duruyolar mı tezgahta aşağı atlamıyolar mı :))
ben bi kere deneyeyim dedim önce elimdekilere atladı sonra aşağı atlamaya çalıştı :))
mandalları plastik kapları ne varsa yığıyorum önüne sonra yürücek yer kalmıyo :)

selam millet............

fatoşa ne olmuş hasta mı geçmişe bakamadım hastaysa geçmiş olsun canım benim, yusufu uyutuyim diye yanına yatıyorum ohhh ağzımla burnumla oynaya oynaya uyuyor aşk kuşum...........

aliyecim dün akşam görüşme için yazıştık çiçek kız sirkeci yada nişantaşı dedeoğlunda buluşabiliriz eğer herkes için uyarsa dedi gülşeeeen nerdesin ama kmseden ses yok ........

kızlar bebeklere kuru fasulye vermiyosunuz dim i??
suyundan versem gaz olur mu ki yaaa????

selende öyle kendı oylanamayandan ben yemek yaparken tezgahın ustune oturtuyorum beraber yapıyoruz yoksa ne mumkun
ben verıyorum kuru fasuly e ve nohutun suyundan falan

benım selende bazen sabah kahvaltısını kaşık maması bazen peynır domates ekmek yumurta yıyo saatı bllı olmuyo yanı

ohhh afiyet olsun selen hanıma ama domates verme bence ben yusufa hiçbir yaz sebze ve meyvesi vermiyorum evimizdede kışın kış yazın yaz sebzelerini tüketiyoruz.

kızım karabatak gibisin geçmiş olsun ne çalışma bu anlayamadım paraları napcan :)))[

QUOTE=AysunEge;11891868]sen farketmeden bütün bulup atmasın ağzına müge.
aman dikkat et..
ege de çubuk kraker delisi oldu:)))))
ödüm patlıyor hatta akşam biberonu dayayıp duruyorum ağzı ıslansın rahat yutsun diye.1,2,3,4........... derken
egeyle babası yanlarından kovdu beni(((
baktım oğlumun 8 dişi var:)))niye korkuyorum ki kıtır kıtır yiyiyor maşallahh:)))[/QUOT

yerim ben onların 8 dişlerini kıtıy kıtıy......

kızlar kahvaltılarını ayrı veriomusunuz
ve nasıl yapıosunz,bizmki yemiyo yaaaaa

bende yeni yeni vermeye başladım ufak ufakkaşarlı tost omlet tadacak kada veriyorum çok hoşuna gidiyor..........

hayırlı olsun sevgicim işin evet göremeyince merak ettim .....

sana katılıyorum eyşan burda güzel şeyler paylaştık, neden olmasın dünya küçük belki birgün biryerlerede karşılaşırız.....

çok yaşa emi esra ben mi kazanıyorum o kadar parayı patron kazanıyor deli. benim o kadar param olsa hasta hsta işte ne işim var yatardım evde dinlenir iyileşirdim....

aaaaaa tüm yazılanlar gitmiş tabi fotolarda
ne gitmis nereye gitmis
ben bahceyi süpürdüm egede bebek arabasında sabah
canavar kalkmışşşş arabasının içinden ayaklarının üzerine tutuyor onu iktirdigimiz yerlerden bi baktım ayakta şok olddummmmmm
amanin boooo bunlar gittikce yaramazlasiyo heee
maşallah egeye
aysuncum uyumayı nasıl becermiş,
yine tv izleyerekmi

demirde mama sandalyesinde ayağa kalkıp ters dönüyo
bigün yine uçucak Allah korusun
ay allah korusun
nisan bebelerini tutabilene ask olsun
kızlar kahvaltılarını ayrı veriomusunuz
ve nasıl yapıosunz,bizmki yemiyo yaaaaa
kahvaltida yerse abisiyle birlikte bi yumurta sarisi yiyo reha benimki daha cok anne sutu aliyo ekgidadapek basarili degiliz birde etli seyleri seviyo reha nede olsa dadas
ay demir fıstık delisi oldu
vermezsem ağlıyo
boğazına takılcak diye korkuyorum
en iyisi kaldırmak :)))
mugecim unutturmaya bak cunku fistik cok kolay bobrek kumu yapito allah korusun
bugün eşimin ananesinin doğum günü
84 yaşını bitirdi :sbilmiyorumkismile
masallahhhhhhhh kiz o 84 se esin kac yasinda sesnin
ayyyyyyyyy yavrum benim rehada yumos gibi valla sevelim yoguralim baska bisey istemez dun babasinin ustune cikmis yatarken zipliyo dizlerinin ustunde
hehehe afacan selen :)
ela genelde yumoş kıvamında yatsın kaşıyalım,okşayalım,öpelim :))
ben düşmesin diye yastık getiriyorum görünce koşup hemen kafasını koyuyo sıkıştır beni diye
rehada ayni valla yerim ben yumoslari
sana katılıyorum eyşan burda güzel şeyler paylaştık, neden olmasın dünya küçük belki birgün biryerlerede karşılaşırız.....
insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…