2009 Nisan Anneleri

kızlar bebeklere kuru fasulye vermiyosunuz dim i??
suyundan versem gaz olur mu ki yaaa????

deniz ben 5 aylık olduğundan beri bütün bakliyatlardan veriyorum şükür gazı olmadı..........

çok yaşa emi esra ben mi kazanıyorum o kadar parayı patron kazanıyor deli. benim o kadar param olsa hasta hsta işte ne işim var yatardım evde dinlenir iyileşirdim....

sen benim gözümde patronsun şekerim, kıyamam ben sana hasta hasta işlerdesin allah yardımcın olsun şekerim.........

yusufuma bir çorba yapmışım ben artık klasik sebze çorbaları yapmıyorum çünkü yemiyordu şimdi sarımsaklı salçalı hatta acılı yemekler yapıyorum aslanıma yiyor ozaman damak tadı oluşmuş oğluşumun lezzet hastası gurme olacak, ağız tadına uymayan şeyleri açlıktan ölse yine yemez....cokacimcoook

aynennnnnnnnnnnn

gecmiş oslun cnmmmmm
selende öyle kendı oylanamayandan ben yemek yaparken tezgahın ustune oturtuyorum beraber yapıyoruz yoksa ne mumkun
ben verıyorum kuru fasuly e ve nohutun suyundan falan
ben bir kere mutfak tezgahına koydumda aman aman koymam bi daha emen raflara yöneliyorrrrr

BU ARADA ESEN YOK NE ZAMANDIRRRRRRRR

site düzelmi,ş.
fatoş çok geçmiş olsun.
ben gülfeme ayrı ayrı veriyorum.bazen mama şeklinde veriyorum.dün ilk kez tavada yumurta verdim ama sadece sarısından yaptım.zaten çok iştahsız ne yerse onu vermeye çalışıyorum.

ben kırmızı mercimek verdim ama çok gaz yaptı.dün annem bilirmisizn bilmem tokatta bat vardır ünlü.yapmıştı suyundan verdik çocuk çıldırdı gazdan.neyseki artık çıkarabiliyo.

istanbullular buluşma var yer nişantaşı veya sirkeci gün belirleyelim.

BıZ DOLAŞTIK GELDı EVı HARMAN YAPIYORLAR ŞıMDı odada bütün oyuncaklar yerde basacak yer kalmadı...

reha acaip yaramazlasti abisinin arabasi var pedalli ona oturuyo ayaklariyla surup koltuugun onune gidiyo oturak yerine basip koltuga cikiyo dun bi baktim cikmis ordanda tv sehbasina cikmaya calisiyo zor yetistim yalniz birakmaya gelmiyo bide utanmaz yaptiginaa bakmiyo elimi ittiriyo almayim diyeeee ole yaramaz reha
ogrenmis pijamasinin pacasina basip sirayla cikariyo ustunden donsuz gezuiyo eline veriyom algiy diyom ihhhh diyo alip arkasina atiyo pijamayi giymeyecekmis isim var benim heeee

anammmmmmmmmmm
benim üstkomşu sivaslı bende gecenelerde ilk defa yedim süper bişi batttttt
kısıra konulan malzemeler koyuluyomuş bide mercimek sulu birazcık harıka hımmmmmmmmmm

yerim onu ben..........................
bunlar nasıl canavarlar yaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol:

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, eysan, gulfemim, namem, roseberry, ssengun+

BAŞIM FELAKET AGRIYOR uyusam ne güzel olur ama nerde bu iki zıpırlaaaaaaaaaaaaaaa

merhaba kızlar,
Face de buluşmanın resimlerine baktım maşallah hepinize ,
Selen maşallah güzl güzel yürüyor
Geçmişe bakamadım umarım hasta yoktor bir ara bakabilirsem bakacağım biraz işim var görüşürüz arkadaşlar

geçmiş olsun diyen demeyen herkese çoookkk teşekkür ederim :)))

buluşma için ben varım hazırım!!! bana uygun günler hafta içi salı günü izinliyim. ama siz buluşmayı ayarlayın ben elimden geleni yapar bakarsınız iizn alırım. şartlar uygun olursa tabii :)))
bu arada bana sirkeci uyar. kızı vapura atar getiririm :))))))

geçmişler gitmişler olsun banucum....esra yazdıklarımı görmedin herhalde canım bende hazırım buluşmaya banada sirkeci güsel olur :))

anammmmmmmmmmm
benim üstkomşu sivaslı bende gecenelerde ilk defa yedim süper bişi batttttt
kısıra konulan malzemeler koyuluyomuş bide mercimek sulu birazcık harıka hımmmmmmmmmm

canım afiyet olsun.

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, eysan, gulfemim, namem, roseberry, ssengun+

BAŞIM FELAKET AGRIYOR uyusam ne güzel olur ama nerde bu iki zıpırlaaaaaaaaaaaaaaa

2 çocukla nasıl uyucaksın ki geçer inşallah başağrın.

ya gülfem de çok pis bi kız oldu.yerden ne bulursa ağzına götürüyo.yemek yemiyo pislik yiyo resmen yaaa

kızlar ne haber ya.
sabahki sorun çözülmüş
giremyiorum bu ara işler yoğun
irfan iyileşti çok şükür ben fenayım ama.
başım felaket ağrıdı akşam grip oldum.
spora başladım tekrar bu sefer hergün gidiyorum.

bursalılar durmamış buluşmuş gene süpersiniz kızlar!

çiçek bende gelsem baklavacınızada tiramusuları hüpletsem kaç kalori o meretler:)

bizde 1 kere kurufasülye verdik az ama bişey olmadı.

irfanda biz yemek yerken yemek istiyor.hatta kızlar kaşığı alıyor eline kendi koymaya çalışıyor.illa diretiyor kendi yemek için yemek saatleri feci geçiyor bizde.

fatoşcum ggecmiş olsun canım aman hasalık zor valla
ben batrığı duydum ama yemek nasıp olmadı daha :))
yaramaz reha yaramaz rehaaaaaaaaaa :)))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…