kızlar bebeklere kuru fasulye vermiyosunuz dim i??
suyundan versem gaz olur mu ki yaaa????
çok yaşa emi esra ben mi kazanıyorum o kadar parayı patron kazanıyor deli. benim o kadar param olsa hasta hsta işte ne işim var yatardım evde dinlenir iyileşirdim....
aynennnnnnnnnnnnnasıl duruyolar mı tezgahta aşağı atlamıyolar mı :))
ben bi kere deneyeyim dedim önce elimdekilere atladı sonra aşağı atlamaya çalıştı :))
mandalları plastik kapları ne varsa yığıyorum önüne sonra yürücek yer kalmıyo :)
gecmiş oslun cnmmmmmnasılsınız hanımlar. biraz ara buldum yazayım size istedim. hastayımmm ben. kızım iyileşmek üzereydi ben başladım. işler de yoğun. patronlardan birinin ameliyat olması lazımmış diğeri de düştü dudağını patlattı. evdeler işler kaldı sırtımıza. :bbo:
sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz?? bursalı hatunlar buluşmuşlar yemişler içimişler ama aklım kaldı neden biz buluşamadık hala!!! istanbullu hatunlar uyuyormuyuzzz?? :)))
ben bir kere mutfak tezgahına koydumda aman aman koymam bi daha emen raflara yöneliyorrrrrselende öyle kendı oylanamayandan ben yemek yaparken tezgahın ustune oturtuyorum beraber yapıyoruz yoksa ne mumkun
ben verıyorum kuru fasuly e ve nohutun suyundan falan
ben kırmızı mercimek verdim ama çok gaz yaptı.dün annem bilirmisizn bilmem tokatta bat vardır ünlü.yapmıştı suyundan verdik çocuk çıldırdı gazdan.neyseki artık çıkarabiliyo.
istanbullular buluşma var yer nişantaşı veya sirkeci gün belirleyelim.
reha acaip yaramazlasti abisinin arabasi var pedalli ona oturuyo ayaklariyla surup koltuugun onune gidiyo oturak yerine basip koltuga cikiyo dun bi baktim cikmis ordanda tv sehbasina cikmaya calisiyo zor yetistim yalniz birakmaya gelmiyo bide utanmaz yaptiginaa bakmiyo elimi ittiriyo almayim diyeeee ole yaramaz reha
ogrenmis pijamasinin pacasina basip sirayla cikariyo ustunden donsuz gezuiyo eline veriyom algiy diyom ihhhh diyo alip arkasina atiyo pijamayi giymeyecekmis isim var benim heeee
anammmmmmmmmmm
benim üstkomşu sivaslı bende gecenelerde ilk defa yedim süper bişi batttttt
kısıra konulan malzemeler koyuluyomuş bide mercimek sulu birazcık harıka hımmmmmmmmmm
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, eysan, gulfemim, namem, roseberry, ssengun+
BAŞIM FELAKET AGRIYOR uyusam ne güzel olur ama nerde bu iki zıpırlaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?