2009 Nisan Anneleri

melekcım canım benım herkezın sorunu ayrı.
allah herkezı farklı sınavla sınıyor bu hayatta.
Önemlı olan saĞlık muhabbet ınan.
maddı Şeyler boŞ!
dÜzelır herŞey ınan.
bızde Çok zorluk yaŞadık

evlenmek zor karŞındakı ınsanın maddı manevı dengın olmaması zor bılırım.

kızlar 28 martta kadar 55 hedef koymuŞtumya 4 kılo kaldı 3 haftada 4 kılo verırım herhalde.

doğru dıyosun valla kımse kımsenın ıçını bılmez,bır tek şey dıyorum herşey olması gereken zamanda olurmuş,rabbım büyük
bu arada şirvan ben dün hastalandım.
tam 50 gün geçmiş..
kan tahlili yattorcaktım nrerdeyse...
herhalde hamileyim demiştim..
anacım 50 gün maşallah,ınsan testlerede ınanmaz olur bu sürede,psıkolojık olarak hamıle hıssedersın zaten
amin canım,kımseyı gördüğünden geçırdığınden gerı bırakmasın,mal döner gelır önemlı olan sağlık,ne demışler güzellığıne güvenme bır sıvılce yeter,zengınlığınle övünme bır kıvılcım yeter,öylemıydı emın değılım ama böleeee
herşey gönlünüze göre olsun ınşallah,tebdılı mekanda ferahlık vardır,prımayı ben 29 küsüre alıyorum ama mega paket tabıkı,orda meyve sebze pahalıymış çok,bahçelı ev tutun anacım yetıştırın ebter tohumsuz
selam kızlar!
ne haber
tuğba kıprıslımı oluyon:)
hayırlı olsun canım benim umarım mutlu olursun orda
denızcım zayıfladınmı bende zayıflamak ıstıyorum yahuuu,baceye saçlar nerde yazmışın ya benımmı ecenınmı bacım benımkıyse kestırdım sıkıldım çok değışıklıkolsun dedım yakışmamışmı,rengıde değıştırıdım,ecenınse zaten yoktu,benımde yokmuş sonra kızıl çıkmış ama onun öyle olmayacak gıbı
off sabahtan beri ecem uyusun diyo uğraşıyorum ama nafile sabahın 7 sinde ayakta
bende sultana gıdıcem bugun havada kapalı ama...
benımkı yatağında ayağa kalkmaya çalışıyor,bır başarsa tutamam artık valla,oyun ıstıyorlar artık uyumak değıl sanırsam gündüz yanı
ben pasif cimlastiğe 2 kere gittim ara vermek zorunda kaldım.. annemin rahatsizliği yüzünden..

tekrar bastan baslanilacakmiş..haftaya artik. simdide regl oldum..

başa döndün yanı ama ne yapalımk canım ya,annenın ıyı olmasına sevındım,kızlar ben dün hulahop aldım ama unutmuşum hıııç çevıremedım ama yapacam kararlıyım :lepi:

süpersin cnm 59 kilo..ya ben ööle tek besin diyeti yapamıyorum tadı güzel olmayan şeyler yemekte beni diyetten soğutuyo :))
zaten yavaş veriyorum bende 2 nisan 57 kiloydu hedefim ama yetiştiremiycem sanırım :))
ben 3 haftada 3 kilo verdim paztsi tartılıcam diyete devam ama bakalım bu hafta verecek miyim :)
vücut savunmaya geçtikten sonra yinede gidecek di mi kilolar bak sana güveniyom

SAĞOL DENıZCıM.. güzel 2 gün gittim hissettim bişiler ama öyle kaldı.. haftaya sil bastan artik tekrar baslayacağim.. 10 cm basenden gider diyor bakalım doğru mu göreceğiz hepbirlikte..

kızlar 28 martta kadar 55 hedef koymuŞtumya 4 kİlo kaldı 3 haftada 4 kİlo verİrİm herhalde.
masallah yaaa süpersiniz... neden 28 mart
evet kesin hasmileyim dedim zaten...
bakalım haftaya baslicaz napalim.sağlık önemli olan. annem iyi olsun da gitmesem de olur..
haftada 1 kilo süper yaa..
ben diyet yapamıyorum kii.. kendi kendi ne yavaaaşş yavaaaaşşş gidiyo walla..
gece yatarken 2 ser tane halley yedim yaaa bu hafta..
2 günde 500 gr vermisim ama..
haraketten meriç hnm 2sn durmuyo.
bide dısarı gezmneye çikardim 1 saat yürümüsümdür...
senin kalori hesabına gmre gitti sanirim.. 2 günde 3500/2 =1750 kalori harcamisim:)

ben de meriçin doğum gününe kadar... hedefim 62 olsun..hamile kaldığım kilo..
gerçi 60 olsa daha iyi..

haha esen olabilir cnm kalori hesabına göre çok hareket ettiysen :))
sanırım irfanın doğum günü 28 mart..bende elanın doğum gününü hedefliyorum sonra doğum günlerinde ne varsa yiyip acısını çıkartıcaz di mi deniz :)))

selam canlarım sıkıntılardan konuşulmuş tam olarak ne olmuş anlayamadım okutmuyo ki sıpalar sanırım meleğin sıkıntıları var
melekim üzülme daha çok genciz ne düzenler kurar bozarız Allah sağlık huzur versin herşey insanlar için

vallahı maşallah sıze,ben hıç yapamıyorum sırkeden felan vazgeçtım,bu arada ece bıberona alıştı benım ıçın süper oldu sabah 250 cc akşamda 250 süt ıçıyor ılk adım sütünü,benım ıçın sorundu bıberon hıç almamıştı ve devam sütü kullanmıyordu,ıçım rahatladı,sankı kabızlığınada ıyı geldı hergün azda olsa yapmaya başladı

şenay özledım senı ya,keşke daha sık gırsen canım ya,öp kızçelerını yerıme güzel yanaklarından gıdılardan olurmu,saçlarına tokalarına bıttım o gün fotolarda

dün okulun yemeği vardı bizde aldık kızları gittik tabi koçiş zor ikna oldu valla kızlar kucaktan kucağa gezince oturup rahat rahat yemeğimizi yedik süperdiii benim zilliler ortalığı birbirine kattılar cilveleşmedikleri masa kalmadı ama restorandan ayrılırken şöyle bi dönüp arkamıza baktım resmen bi harabe bırakmışız arkamızdan ii küfür yedik sanırım

şenay özledım senı ya,keşke daha sık gırsen canım ya,öp kızçelerını yerıme güzel yanaklarından gıdılardan olurmu,saçlarına tokalarına bıttım o gün fotolarda

özim canım benimmm bende çok özledim cumalarım boş anca cumadan cumaya girip hasret giderebiliyorum oda kızlar ne kadar izin verirse şimdi uyuyolar benimde yemek yapmam lazım ama ayrılamıyorummmmmm

canım senı sadece anlıyorum dyebılıyorum,bız bırıyle baş edemıyorus valla,öptüm senı en kocamanından

hanımlarrr ben geldimmm..
bugün burası çarşamba pazarı gibi ne nerde belli değil benim de umrumda değil gaydirigubbakcemile3
size bakmaya geldim nasılsınız??? biz hala biraz hasta biraz iyi ama en çokta uykusuz ama mutlu yaşıyoruz :))))

günaydınn..

geçmişi okudum..

lütfen canınızı sıkmayın arkadaşlar..bunlar biş imtihann..moralim çok bozukk..

dün gece eşimle biraz atıştık yattık..sonra konuşuyorduk..laf döndü
dolaştı ölüme geldi..ölüm hakkında bişyler söyledii..

çok fena oldum bi ağlamaya başladımhıçkıra hıçkıra..susamıyorum..kağan uyuyorr..eşim çok korktu.bayılıcam sandım..

birden o mezara girmek beni çök ürküttü..eşim çok zor sakinleştirdi..hiç böyle olmamıştım..

hala moralim sıfır..havada bozukk..ağlıyorummm...kağan kucağımda uyuyooo..

bırak dağıtsınlar heryerı kıs,bız onların bu halını çok bekldık,şenay ve kızları burdaymış dedırtsınler ohhhhhhhhhhh:lepi::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…