- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
doğru dıyosun valla kımse kımsenın ıçını bılmez,bır tek şey dıyorum herşey olması gereken zamanda olurmuş,rabbım büyükHerkese tatli ryyalarrrrrrr
bitter hamileymis kocam acikladi benden diyoooo deluuuuuu::)))))
huzunlenmissiniz
ben bi anlatsam ooooooo Turk filmiiiiiii
musait bi zamanda anlatirim INS
AMA dertsiz yok kimse kimseyi bilmez
rabbim saglik versin
bide bebelere uzun saglikli omurlerrrrrrr
anacım 50 gün maşallah,ınsan testlerede ınanmaz olur bu sürede,psıkolojık olarak hamıle hıssedersın zatenbu arada şirvan ben dün hastalandım.
tam 50 gün geçmiş..
kan tahlili yattorcaktım nrerdeyse...
herhalde hamileyim demiştim..
amin canım,kımseyı gördüğünden geçırdığınden gerı bırakmasın,mal döner gelır önemlı olan sağlık,ne demışler güzellığıne güvenme bır sıvılce yeter,zengınlığınle övünme bır kıvılcım yeter,öylemıydı emın değılım ama böleeeegünaydın kızlar..
çiçeğin dediği gibi hepimiz yolun başındayız ki..çok iyi durumda olup ilerde hepsinide kaybedebiliriz allah elimizden sağlığımızı,ailemizi alıp da keşke yine param olmasaydı da onlar olsaydı dedirtmesin ..amin :))
herşey gönlünüze göre olsun ınşallah,tebdılı mekanda ferahlık vardır,prımayı ben 29 küsüre alıyorum ama mega paket tabıkı,orda meyve sebze pahalıymış çok,bahçelı ev tutun anacım yetıştırın ebter tohumsuzgünaydınnnn
geçmişi biraz okudum hasta bebiş ve anne yok sanırım sevindim
çok özledim muhhabbetinizii
biz dün bütün lefkoşayı gezdik alışveriş yaptık ecrinin park yatağına ort. yatak aldık uyku seti falan alacaktım ama türkiyenin 2 3 katı herşey ist.dakileri getiricem.
prima 20 lira :) herşey türkiyenin 2 katı nerdeyse ama benzin çok ucuz hihih 20 liralık aldık dün hala yarım depodan fazla :)
bugün ev bakıcaz 3+1 istiyorum ama zor bulunuyomuş inş. çıkar karşımıza
denızcım zayıfladınmı bende zayıflamak ıstıyorum yahuuu,baceye saçlar nerde yazmışın ya benımmı ecenınmı bacım benımkıyse kestırdım sıkıldım çok değışıklıkolsun dedım yakışmamışmı,rengıde değıştırıdım,ecenınse zaten yoktu,benımde yokmuş sonra kızıl çıkmış ama onun öyle olmayacak gıbıselam kızlar!
ne haber
tuğba kıprıslımı oluyon:)
hayırlı olsun canım benim umarım mutlu olursun orda
benımkı yatağında ayağa kalkmaya çalışıyor,bır başarsa tutamam artık valla,oyun ıstıyorlar artık uyumak değıl sanırsam gündüz yanıoff sabahtan beri ecem uyusun diyo uğraşıyorum ama nafile sabahın 7 sinde ayakta
bende sultana gıdıcem bugun havada kapalı ama...
ben pasif cimlastiğe 2 kere gittim ara vermek zorunda kaldım.. annemin rahatsizliği yüzünden..
tekrar bastan baslanilacakmiş..haftaya artik. simdide regl oldum..
masallah yaaa süpersiniz... neden 28 martkızlar 28 martta kadar 55 hedef koymuŞtumya 4 kİlo kaldı 3 haftada 4 kİlo verİrİm herhalde.
evet kesin hasmileyim dedim zaten...doğru dıyosun valla kımse kımsenın ıçını bılmez,bır tek şey dıyorum herşey olması gereken zamanda olurmuş,rabbım büyük
anacım 50 gün maşallah,ınsan testlerede ınanmaz olur bu sürede,psıkolojık olarak hamıle hıssedersın zaten
amin canım,kımseyı gördüğünden geçırdığınden gerı bırakmasın,mal döner gelır önemlı olan sağlık,ne demışler güzellığıne güvenme bır sıvılce yeter,zengınlığınle övünme bır kıvılcım yeter,öylemıydı emın değılım ama böleeee
herşey gönlünüze göre olsun ınşallah,tebdılı mekanda ferahlık vardır,prımayı ben 29 küsüre alıyorum ama mega paket tabıkı,orda meyve sebze pahalıymış çok,bahçelı ev tutun anacım yetıştırın ebter tohumsuz
denızcım zayıfladınmı bende zayıflamak ıstıyorum yahuuu,baceye saçlar nerde yazmışın ya benımmı ecenınmı bacım benımkıyse kestırdım sıkıldım çok değışıklıkolsun dedım yakışmamışmı,rengıde değıştırıdım,ecenınse zaten yoktu,benımde yokmuş sonra kızıl çıkmış ama onun öyle olmayacak gıbı
benımkı yatağında ayağa kalkmaya çalışıyor,bır başarsa tutamam artık valla,oyun ıstıyorlar artık uyumak değıl sanırsam gündüz yanı
başa döndün yanı ama ne yapalımk canım ya,annenın ıyı olmasına sevındım,kızlar ben dün hulahop aldım ama unutmuşum hıııç çevıremedım ama yapacam kararlıyım :lepi:
haftada 1 kilo süper yaa..süpersin cnm 59 kilo..ya ben ööle tek besin diyeti yapamıyorum tadı güzel olmayan şeyler yemekte beni diyetten soğutuyo :))
zaten yavaş veriyorum bende 2 nisan 57 kiloydu hedefim ama yetiştiremiycem sanırım :))
ben 3 haftada 3 kilo verdim paztsi tartılıcam diyete devam ama bakalım bu hafta verecek miyim :)
vücut savunmaya geçtikten sonra yinede gidecek di mi kilolar bak sana güveniyom
şenay özledım senı ya,keşke daha sık gırsen canım ya,öp kızçelerını yerıme güzel yanaklarından gıdılardan olurmu,saçlarına tokalarına bıttım o gün fotolarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?