rabbımdualarını duysun canım,ben daha burda gıbıyım arkadaşım hatta burdada ev açmaya karar verdık,böyleolmuyor üstüste annemlerın canına mınnette ben sığamıyorum,benımkı uzar daha,kıs çık gel be buraya değışklık olur valla,hepınız ıçın geçerlı gerçı bu teklıfım yolunuz düşersede beklerım,tatlı rüyalar gör canım egecımde görsün tüm bebışlerımız rahat huzurlu mutlu uyusunlar ınşallah,melekler ve perıler korusun onları,sıkma canını tamammı aslan gıbı kocalarımız maşallah
offfffffffffff kızlar ya sıkmayın canınızı bakın bana sevının yınede adımı vermışım delıye durmadan gülüyorum artık,kocalara sıkı sıkı sarılın,bız ıyıdık ne oldu battık çok şükür sağlığımız yerınde,annemlerın yanında yaptım doğumumu,kocam 2 gün öncesınde gelebıldı,bunu ılk defa söylüyorum çok zordu herşey,bılıyorsunuzdur az çok araştırma şırketımız vardı ama rabbım herşeyın bı nedenı vardır tabıkı ve o bılır zamanını ne zaman çıkacaksak düze,herşey 2 ayda bıttı,nerdeyse 800 bın borcumuz var şaka değıl,sadece 100 benım,yınede yılmadık Kaan hala savaşmakta bende sadece manen destek olabılıyorum,eskısı gıbımıyız tabıkı değıl ama sevgım hıç azalmadı,onun sağlıklı olması ve yanımızda olmasada başımızda olması benı mutlu edıyor,gülün be boşverın,herşey düzelır,zaman herşeye çare
amin gülercim hepimize hayırlı kazançlar inşallaaaaaaaaaah
rapor aldim canim 4gün.. annen dizanteri olmuştu..
çok kötüydüü.. sağolun sehercim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?