canım 2 kez test yaptım bişey çıkmadı ama.. kan testimi yapsam acaba diyorum .hamilemisin kız şirvannnnnnn??
inş. canım babanemler aydında oturuyorlar. ya.. yazın o tarafa kaçarsak uğramak isterim..ayrıcada aydına nazilliye beklerim herzaman
gel gel kuzum
ama öle bekleme süper bi ev
sizin evler gibi degıl bnım evim sobalı.........
eski i ev 40 senelik....
GAYET YURDUMMMM:):):)
zaten beni ve egeyi görmeye gel evi boşver....
RAHAT EDERSİN UMARIM:)
benımde ege 11,30dan beri yenı uyudu
ya ben cok doluyum aslında kimse yok konuşailecgim derdimi anlatabilecegım insanlar bi degıık olmuş öncen bi yengm vardı herseyimi ama herseyımı paylaştıgım onada güvenmıyorum artık iç mutlu degılım bn ndn böylyım bilmıyorummmmmmmmmmmmm
canın sıkıldığında burda herkes okuyor diyorsan. samimi gördüğün örneğin bana mail at. msn de yazış ama içinde tutma..aslında buraya yazmam bile dogrumu bilmıyorum ben herseimi öyle acıga vuran bi insan degılım ilkd defa yazdım eşimle bile kavga etsem yazmam hani burda herseyı paylaşıoz ya bi an yazayım diorum sonra yazsamda siliyorum
kusura bakmayın
keşke canım sende olsaydın. kısmet geldiğinde belki yeniden buluşuruz.aynen bende bayılıyorum bu kadına yaa.yakalasam biyerde okadar çok soracak şeyim var ki.
kerem 3 haftadır kahvaltı yapmıyo.onu dışında yedikleri aynı canım.tabi çorbasının hepsini bitirmiyo.gününe göre değişiyor.bazen hiç yemiyo bazen 10 kasık yerse yiyo.bizde de meme sınırsız :))
ben evdeysem mutlaka yıkıyorum.daha sağlıklı geliyo.kerem çok hareketli olmasına rağmen poposu yıkanırken hiç kıpırdamıyoo.hoşuna gidiyo ...
tıpa tıp aynı canım.ama ben dert etmiyorum.doktorumuz son gidişimde çok kızdı bana.gelişimi gayet iyi istediği gibi yesin ya da yemesin bırak kendi haline dedi.keremde son 1 aydır daha sık emmek istiyo.aynen yeni doğmuş bebek gibi.
ne güzel buluşma var galiba.biz 1-2 hafta sonra gidicez istanbula.bu hafta gelseydik buluşmayada gelirdim.çok istiyorum valla sizlerle tanışmak.ne güzel olurdu
bende hayatta içimde tutamam .anlatır rahatlarımmelekçim hiçbirşeyi içine atma güveneceğin kımse yoksa çevrende
burada paylaş derdini anlatınca rahatlıyor ınsan
bak ben asla içimde tutamam mutlaka birine anlatırım yoksa kafayı yerdim herhalde...
melek sende benım gıbbısın desene olsada anlatamayan cınsten :))
herkesin ayrrı ayrı işteeee
valla canım bu benım agbımın eşi yengem ama herkes imrenırdi kardeş gibiydi heryere bırlıkte herseyımı bılırdi taki 2 sene öncsine kadar o kadar yakındık 1 hafta gitmesem aaa hdi gel kal bizde derdi....
agbım 45 gün hep onlaydım cok zor zamanlarıda olduu
maddi durumları süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ama bebekelri olmuyor
ama artık kimseye güvenmıyorum
sende o 1-2 dostun pek güvenmeedost dost olmuyor çünkü
canım ya bu yapı meselesi- kaç sorunum var oda hep kafam kimseye anlatamadıgım için.........
en zorudaaaaaaaaa
ben bekarken baba evımde gayet rahat maddi hiçççççççççç ir sorunu olmayan yeri gelır günde 50 yeri gelır fazlasını harcayanncaı ne isterse alan giyen gezen
evlenmeden önce bır kaç kişi uyarmıtı evlenencegın yr böyle dgıl sorun olur demıtı severek evlendimm gözü karaaa a edim ikimizde calışırız ne olcak amaplanlar olmadı hemen hamile kaldım eşim calışıyor
eşim benı hiç bi zaman üzek istemez şu konuda mahrum etmek istemez işey istesem hemen alır ama hiç bişey istemıyorum he maddi durumuz o kadar kötü degıl ama eskisi gibi olmadıg için ben salakkkkkkkkkkkkk büyütüyorum
eşim kıyamam eski hayatıma dair yaşadıklarımı yapmak ister gezdırmek v.s ama calışıyor her gece eve en erken 20,30 gelıyor ya neyse cok konuştum
dahasıda var yai ben aptal yüksekten yere indim diye böyleyım ve bunun gibi bir kac sorun
evet bilerek evlendim........
hatta ceyızımde bıle sorun oldum insanlar boş agızlılar cokkonuştular benım getırdıgım eşyayla oglanın getırdı esyaya .. fark varmış....
eşim kendi yaptı herseyi ana ana degıl baba babab degıl 3 cocukları var hepside kendi evlendi eşim bana takılan setti bile kendi yapaıp verdi ellerine taktılar eşimede üzülyorum eksigimiz olmasın diye calışıyor off gece gece salaklaştım uzattım kusura bakmayın.............
ben izmir deyim canım..
yakın olsa gelirdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?