2009 Nisan Anneleri

hoşgeldınız kızlar,bırak fatoş dağınık kalsın be senden önemlımı hehe,ayşe sende nerden gırmışın o konuya,ben özellıkle eceden sonra çok takıyorum düşünmemeye çalışıyorum ınan ruhum daralıyor allahım günah yazmasın

ece köçeğı hadı hadıyı sölüyo lılılı kısmını,bıde popo sallıyo poposunu ısırdığım

eşim kağan annem babam..ben kendimi bunaltmayı hiç sevmem..ama gece birden oldu herşey..

ayşe sen bıde çok yoruyosun kendını,stres yok,sıkıntı yok tabıkı arada öyle oluyor ıçımız bunalıyor ne yapalım,çık bı dolaş ıçın açılsın arkadaşım at üstünden

selam kızlar hayırlı cumalar dün giremedim çünkü gece fazla uyuyamadım sağolsun yusufum bu ara çok mızmız diş geliyor sanırım.....

yahuuu nerdesiniz hanımlarr ben geliyorum kimse yok gelemiyorum sayfalarca konuşuyorsunuz, okumaya yetişemiyorum :)))

hamilemisin kız şirvannnnnnn??
canım 2 kez test yaptım bişey çıkmadı ama.. kan testimi yapsam acaba diyorum .
20 gün olduda
ayrıcada aydına nazilliye beklerim herzaman
inş. canım babanemler aydında oturuyorlar. ya.. yazın o tarafa kaçarsak uğramak isterim..

ooo aşk olsun melekcim ben senin sıcak dostluğun için görmek istedim. diğerleri önemli değil bence..

canın sıkıldığında burda herkes okuyor diyorsan. samimi gördüğün örneğin bana mail at. msn de yazış ama içinde tutma..
içinde tuttukca daha çok olaylar büyür.
keşke canım sende olsaydın. kısmet geldiğinde belki yeniden buluşuruz.

melekçim hiçbirşeyi içine atma güveneceğin kımse yoksa çevrende
burada paylaş derdini anlatınca rahatlıyor ınsan
bak ben asla içimde tutamam mutlaka birine anlatırım yoksa kafayı yerdim herhalde...
bende hayatta içimde tutamam .anlatır rahatlarım
hatta bazen kızarım kendime bunu ona niye anlattın diye..
ama olsun ben sonuçta rahatlamış oluyorum.

melek sende benım gıbbısın desene olsada anlatamayan cınsten :))

bence sende içinde tutma derim.
bir iki olay üst üste gelince birikince bir patlama oluyor, o daha kötü.. ben kardeşimden biliyorum. oda sizin gibi hiçbirşeyi anlatmaz sonradan bir patlar.. tutana aşk olsun..

canım yengenin çoçuğu olmadığ için kıskançlık başlamışır.
ne kadarda yakın olsan insanın doğasında var kısmanmak.
senin allaha şükür sağlıklı bir oğlun ve düzgün giden bir evliliğin var. o yüzden şuan sana karşı biraz negatif olabilir.

diğer konuya gelince..şu ana kadar kimin koca tarafı bişey yapmışki . biz onlarda sadece evlenirken estek gördük o kadar o da mecburiyetten allaha şükür onada....

onun dışında eşimin işii rastgitti.. bugünümüze geldik. ve hala diğer tarafa para aktarılıyor.
bnun yarısnı biliyorsam yarısını bilmiyorum.
kaynım yeni araba aldı karısına krediyle allah bilir belkide peşinatı eşimden aldılar bunu bile bilmiyorum.
nisanda kayınpederler ümreye gidecekler bunun parasıda eşimden çıkacak. helali hoş olsun bunda lafım yok. oğulları sonuçta göndermek zorunda. ama durumları varkende biraz tuaf değilmi. ..

anlayacağım heresin kendine göre bir takım sorunları var. iyi yada kötü..
burada bence paylaşıp rahatlamaken güzeli.
sonuçta burada sahtekarlık olduğuna inanmıyorum.

şimdiki durumuna gelince. allah binlerce kez şükürler olsun kimsenin eline mahkum değilsiniz. 3 kişilik güzel bir ailesiniz. allah ağız tadınızı bozmasın . gerisi gerçekten önemli değl. valla . ben küçük şeylerle mutlu olmayıda bilirim. eminimki sende oylesindir.

kızlar biraz uzun oldu ama kusura bakmayın artıkın.

sıkıldım artık ..yarın annemlere gidicez inşallah..zaten burda kalsak haftasonu yine yağmurlu eve tıkılacaktık..çatlardım artık annemlere gideyim de doğum gününü orda kutluycaz biz şimdiden bi organizasyon yapayım

yarın olduğunu biliyorum da hem hava soğuk hem gelemeyenler olacakmış iptal ederler belki dedim. ama kimse yok yarın gelecek olanlardan. hatta dur bakayımm bir başıma ben konuşup duruyorum sanırım :)))
Esen sen gelecekmiydin??
şirvan buradaydı o da gitmiş. kızlar nerdesiniz yaaa???

selam kızlar
Esen dün sen aklımdan geçtin iş yaparken bayadır girmiyor diye iyisinizdir inşallah
Dün felaket yorucuydu eşimin iş yerinden arkadaşı ve eşini yemeğe davet ettim sabah iş sonra yemek hazırladım çaya da bir şeyler yaptım ama öldüm diyebilirim 12 ye doğru kalktılar kayra beyi yarım saat salladım yatağa bir yattım ayaklarım sızlıyor neyse bugün iyiyim
hava çok kötü (
geçmişe bakamadım fırsat bulursam şimdi bakacağım iyisinizdir inşallah

kızlar benim bilgisayada internete girşde problem oldu.
şimdi arkadaşınkinden yazıyorum.

akşam evden devam ederim artıkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…