2009 Nisan Anneleri

ben doğumdan oncekı kıloma dondum hatta 2 kılo daha verdım gerı kaldı 3 acelem yok ama selenın doğum gunune kadar vermek ıstıyorum yada en gec yaza kadar

maşallahhh sana seher. gıptayla imrenerek bakıyorum ben hala 5 kiloda kaldım ne gidiyor ne başka bir şey bu haftadan sonra her gün spor salonuna gideceğim ben de bakalım ne olacak. sizi yaklayamam da en zından takip ederim seherciğim :))

yürüyünce zor.. 2günde 500gr gitti bu hafta..biide gece 11 de halleyler yediğim halde...
masallah 2 sn durmadığı için..
heryer heryerde oluyo.
bide dısarı çıkardım hava güzeldii.
yürüyüs yapmış oldum..
..
yağları döktüü....... daha neler neler... canım kızım benim.. özledim bebeğimi...

Son düzenleme:
valla selende öyle esen gecen sahıle ındık tutum elınden yuruyo çocuk bahcesıne doğru:) salıncak delısı bındımı ınıce ağlıyosıpa

kızıma doğum günü için kırmızı ayakkabı alacağım.. benim kırmızı ayakkabılarıma bakıp duruyo bebeğim...

bide öğlen dolaırken çok güzel elbiseler gördüm... güzel bir elbise alacağım..

Valla herkes yürüyünce zor diyo ben yürüyünce rahatladım yaaa zeren artık hiç emeklemiyo hep yürüyo bende onu ev içinde taşımaktan kurtuldum gel diyorum geliyo çok memnunum yürüyo olmasından işim hafifledi valla inşallah zeynep hanımda ayağa kalkarda iyice ferahlarım

bende yeni ciciler alıcam oğluşuma doğum günü için.
daha bakmadım ama.

kızlar için okadar güzel kıyafetler var ki.çok güzeller

Benım bı arkadaŞım kızlara dıkıyo cıcılerını gelıınlık gıbı Çok Şekerler araŞtırdık maĞazaları benım beĞendıĞım cıcıler 70- 80 den baŞlıyo bız sanırım 25 maal edıcez aldık malzemelerı

biz işyerinede yapmaya karar verdik.kalabalık olacağı için.
isatnbuldakilerdende çok baskı var burdada yapalım diyolar.
2 hafta sonra istanbula gidebilirsek ordada yapmayı düşünüyorum.küçük bişey.

onun dışında çok özel bişey olmayacak.doğum günü süsleri,çok güzel bi pasta (daha karar vermedim),ve bol atıştırmalıklar içecekler falan.....

yani klasik doğum günü işte.ama ben heyecanlanıyorum valla.nasıl olcak bakalım

Bızımkıde pasta bÖrek salatalar vs bılınen Şeyler arkadaŞlar akrabalar falan olacak klasık dedıĞın gıbı ama bende acayıp heyecanlıyım ekstradan foto Çektırcez kızlara bakalım durdurabılecezmı

benim yeğenim doğum günü kıyafetinide yakınımız dikmişte.mağzada beğenmiştik aynısını dikmişti valla.sadece kumaşına para vermişti ablam.kızım olsaydı bende kesin ona diktirirdim

ya kıslar doğumgünü için ben çok farklı hayal ediyodum.davetiyeler gelenlere özel hediyeler flan ama malen çok kötüyüz bu ara hayali sükut anlayacağınızz

o güne ait bişiler vermek istiyorum gelenlere ama daha ne olduğuna kara veremedim..

evi süslüyceğim ...
fotoğraf çektiririz stüdyoda..
yiyecek ne yapacağıma karar veremedim.. gece olur.. davetiye istiyorum..

bak uzağım gelemez falan deme hazır izin de almışım sana gelir halanlarla otururum valla idil ile name'de ortalığı yıkar vs vs eğlenceye bakk :roflol:

demem gelemez falan gelirsin bilirim ayrıca çokta memnun olurum beklerim canım benim....benim kapım herkese açıkkaydirigubbakcemile3

ben gelenlere hediye vermek fikrinden vazgeçer gibiyim zira benim kızımın doğumgünü benden başka kimseye o kadar özel gelmez gibi.....tabiki mutlu günü sevdiklerimiz yanımızda olacaklar saolsunlar ama doğum zamanında ve diş buğdayında vermiş olduğum süslere benim gibi hergün gelip giderken bakan var mıdır:))....kızıma anı olacak şeylere para harcama taraftarıyım benim kendimce fikrim bu...

slm kızlar bugün hava süper
bizde oğluşumla annemle çıktık
bizede yürüyüş oldu
ist.dan misafirler geliyo

doğum günü için yer arıyorum bende hala
ist.da
ama bu gidişle bulamicam sanırım
doğum günüde olmicak gibi geliyo
eşime bak biraz demiştim şuan kafam o kdr doluki
ona vakt ayıramam deedi işleri yoğunmuşmuş öffff
burdanda ist.da yer aramak zor oluyo
aslında cevahir yada istinye parkta doğum günü org. eden yerler varmış

valla bende aıle arasında olacağı için öyle aabartıya kaççmam herhalde kıyafeını alırım suudyo resmı ıstıyorum bıde takvım yapırmayı dusunuyorum yada buzdolabı susu
mugecım elekronık dalgalar yolluyolar vucuda ıstenılen bölgeye yağ yakıyolar anlıyacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…