2009 Nisan Anneleri

kızlar fokur fokur diye bir arkadaş vardı ya nisan annelerinden hamileymişşşkafamçokkarıştı

merhabalar arkadaşlar

buluşmada bol bol foto çekinin.en kısa zamanda da tekrarlayalım.bu buluşmalardan birine katımazsam gözlerim açık gidecek.

hanımla ben çıkıyorum patron esir almıştı beni azad etti... eve gidip bakayım ne olacak? gidiyor muyuz nereye gidiyoruz kimler gelecek göreceğiz :)))
şimdilik hoşçakalınn opuyorumnanaktan

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, huzur84

slmmm
günkü gecmişi okudum şükü 18 sayfaa

esen annene gecmiş olsun cnm...

tuna bebeege maşallah...
feide dogum günün kutlu olsun.......

destekleriniz için teşekkürllerrr..
kimseler yok.....
bende kactım byeeeeeeeeeeee

Kızlar buluŞmaya bende gelecektım ama malesef oĞlumda bende hastayız ve antıbıyotık baŞladık bugÜn Şakır Şakır burnumuz akıyo mÜmÜklÜ olduk anlıcanız sıze ıı eĞlenceler foto beklıyooozzz

Olacak galiba Sultan. Ben soru gibi algılamadım ondan cevap yazmadım ünlem sandım

CNM DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN SEVDİKLERİNLE UZUN YILLARA İNŞ
BULUŞMAYA GİDERSENDE ÇK İİ OLUR BERABER KUTLARSINIZ HEHEHH PLANLANMAMIŞ Bİ DOĞUMGÜNÜ BULUŞMAYI DAHA BİRENKLİ YAPACAK EMİNİMa.s.

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, karabocek_68

çok geçmiş olsun canım

feride tunaya da geçmiş olsun.senin de doğum günün kutlu olsun.kimsecikler yok.benim de kızkardeşim geldi.vaal izmirdeyken benden mutlusu yok.
akşama görüşürüz.

çok geçmiş olsun canım

feride tunaya da geçmiş olsun.senin de doğum günün kutlu olsun.kimsecikler yok.benim de kızkardeşim geldi.vaal izmirdeyken benden mutlusu yok.
Akşama görüşürüz.

saol cnm sizede iikaynatmalar kardeşinle üüühhhhhhüüüüühüüüü bi kardeşim bile yok erkek varda kız yok çok özlem duyuyorum kızkardeşe olanlar kıymetini bilsin anacım

ferıde doğum gününkutlu olsun canım,bebeğınle ve sevdıklerınle nıce mutlu yaşlara,kızlar ınşallah buluşmuşunuzudr,bol bol kaynatın,hepınızı öpüyorum arkadaşlarım

çok geçmiş olssun

sultan kmisecikler kalmamış.ben de bi bakim dedim.dilek gelmiş ama selam sabah vermiyo.küstün mü dileeeek konuşsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…