SELAMLAR...
girer girmez fokur fokur nickli arkadaşın hamile haberini verdiği topiğine girdim ve meraklının yazdıklarına sinirden gözüm döndü.azcık sakinleşeyimde öle anlatayım biizm kıbrıs gelişmelerini
ben buluşma yapıp geldim....
artık çoçuklar büyüdü dışarda zapdetmek zor oluyor..
bir dahaki severe evlerde toplanma kararı aldık...
güzelim sen niye gelmedim.ferİde doĞum gÜnÜn kutlu olsun...
SELAMLAR...
girer girmez fokur fokur nickli arkadaşın hamile haberini verdiği topiğine girdim ve meraklının yazdıklarına sinirden gözüm döndü.azcık sakinleşeyimde öle anlatayım biizm kıbrıs gelişmelerini
ooo kimniş yaaakızlar fokur fokur diye bir arkadaş vardı ya nisan annelerinden hamileymişşşkafamçokkarıştı
bende hatırlamadım kiaaa 2009 nisan annesimiy di?ben hatırlamıyorum.:uhm:
nereye kimlere gelecek. burada yaz gelcem diye .. sonra da gelme...hanımla ben çıkıyorum patron esir almıştı beni azad etti... eve gidip bakayım ne olacak? gidiyor muyuz nereye gidiyoruz kimler gelecek göreceğiz :)))
şimdilik hoşçakalınn opuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım ...Kızlar buluŞmaya bende gelecektİm ama malesef oĞlumda bende hastayız ve antİbİyotİk baŞladık bugÜn Şakır Şakır burnumuz akıyo mÜmÜklÜ olduk anlıcanız sİze İİ eĞlenceler foto beklİyooozzz
benim makinem arızalıydı. o yüzden foto bende yoktu...,aa noldu tuğbacım pek merak ettim.bu arada ev işi ne durumda?
foto ekleyin şirvan.
tabii isteriz neden istemeyelim...hamileyim diyen arkadaşa destan gibi felaket senaryoları sıralamış ve bariz aldır demiş.ne hakla ne cüretle ya o anne karnındaki bi can evlat ya allah vermiş üstelik kadın doğurucam diyo.
gülercim ev tuttuk bu sabah istanbula döndük ev çok güzel resimler çektim burda annem merak edio diye sizlerlede paylaşırım isterseniz :)
aman boşverin o akıllıyı yaaa...ay tuğba okudum ve benim de tepemin tası attı.çok sinir oldum.
aaa be hatırlıyorum foku fokuru
ay tuğba okudum ve benim de tepemin tası attı.çok sinir oldum.
net yavaş eşim bişeyler indiriyor resimler yavaş yükleniyor hepsi tamamlanın koyucamevet tuğbacım koy resimleri görelim.
tuğba meraklı haddini çok aşmış.gıcık.
ooo kimniş yaaa
bende hatırlamadım ki
nereye kimlere gelecek. burada yaz gelcem diye .. sonra da gelme...
kandırıkçı seni((
geçmiş olsun canım ...
benim makinem arızalıydı. o yüzden foto bende yoktu...,
tabii isteriz neden istemeyelim...
aman boşverin o akıllıyı yaaa...
gecmiş olsunnnKızlar buluŞmaya bende gelecektİm ama malesef oĞlumda bende hastayız ve antİbİyotİk baŞladık bugÜn Şakır Şakır burnumuz akıyo mÜmÜklÜ olduk anlıcanız sİze İİ eĞlenceler foto beklİyooozzz
resimleri ekle tabi canımhamileyim diyen arkadaşa destan gibi felaket senaryoları sıralamış ve bariz aldır demiş.ne hakla ne cüretle ya o anne karnındaki bi can evlat ya allah vermiş üstelik kadın doğurucam diyo.
gülercim ev tuttuk bu sabah istanbula döndük ev çok güzel resimler çektim burda annem merak edio diye sizlerlede paylaşırım isterseniz :)
sizde buluşma rsımlerini eklyin:):)çiçek iyi gittmişssin ..
trafik yoktu anlaşılan..
baran takside uyumaya başladı. şimdi hala uyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?