2009 Nisan Anneleri

Ben de gelirim buluşma olacaksa. Yarın 10'da mı belli olacak. Bu arada Tuna hasta ama. Bu geceyi rahat geçirirsek kesin gelirim.

kızlar elifin burnu tıkalı zor nefes alıyor şu yastığa damlatılan rahat nefes almasını sağlayan damlanın adı neydi

eve geldim bakım dedim . gene birşey yazmamışsınız....
aaaa sinirleniyorum............ama

yarınki buluşmaya katılcaklar:
şirvan,çiçek,aliye,esra fatoş ta gelir tabi okursa kimse cvp yazmmş buluşma varmı yokmu diye

slm herkese
uzuuuuuuuunnnnnca bı zmndan sonra
nasılsınız hanımlar
sanırım yıne bulusma var
keske bende katılabılsem senağlama

gördüm şenaym doğum günü tarihi ve bebeğin ismi diyemi liste istiyosun?

herkes yazsın doğum tarihini bebeğinin

günaydınnn hanımlar..
sabah sabah kimsecikler yokmuş :))) umarım tatlı tatlı uyuyorsunuzdur kuzucuklarınızla birlikte opuyorumnanaktan

günaydınn
biz saat 6.30 da uyandık
çocuğum bütün gece beni görmedi ya
özledi kucağıma aldım koynuma girdi yine uyudu
bi yarım saat keyif yaptı sonra yine uyandı
insan kimseyi annesiz bırakmasın

eee buluşma noldu şimdi ben orda olsam gelirdm valla
havayı bahane etmişsiniz karlı havalarda kuzuları çıkardınız
ne kdr soğuk olabilirki
kız o kdr dvet etmiş sizi nie yan çizip çamura yatıosunuz bakiiimmmklava:

Şİrvan Aliye ben de gelmek istiyorum ama Tuna hasta ne yapsam. Hem bugün benim doğum günüm

doğum günün kutlu olsun tatlııımmm
nice senelereee bebişinle ve sevdiklerinlee
gitseydin baklava keserdinizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Şİrvan Aliye ben de gelmek istiyorum ama Tuna hasta ne yapsam. Hem bugün benim doğum günüm
amaniinn iyi ki doğdun o zaman feride :))) nice nice mutlu yılların olsun ailenle sevdiklerinle beraber...

şirvan adres listesinin de düzenlemesini yapıp yollayacaktın ama hala gelmedi bana mail. tamamlanmadı mı hala??

doğum günün kutlu olsun tatlııımmm
nice senelereee bebişinle ve sevdiklerinlee
gitseydin baklava keserdinizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

amaniinn iyi ki doğdun o zaman feride :))) nice nice mutlu yılların olsun ailenle sevdiklerinle beraber...

Teşekkür ederim. Eşim nöbetçi olduğu için gelemedi bu hafta. Dün de hastanede kutladık. Hoş olurdu aslında. Ama havadan korkuyorum.

allah uzun ömürler versin tüm evlatlarımıza ve dört gözden ayırmasın.. nica 11 yıllar göresin feride. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…