resimlerin bi kısmını yükledim.çoğu bulanık çıkmış.
kıbrıs çok güzel korktuğum gibi olmadı çok sakin trafik düzenli insanlar trafikte birbirine çok saygılı
2 3 katlı evler yeni yeni gelişiyor.ambargo olmasa orası cennet olur.
3+1ev bulabildik ödeyeceğimiz kiraya bahçeli villalar bile var ama eşyasız.yani kiralar makul.ama eşyalar çok pahalı özelliklede koltuk ve halılar.
aptamil ucuz primanın en küçük boyu 20 lira o pahalı.onu burdan götürücem abimin marketi sayesinde toptan alıyoruz bize 10 liraya geliyor prima.
eşimin arkadaşları var orda demiştim ya vallahi onları yetiştiren anne babanın ellerini öpmek isterim nasıl saygılı nasıl yardım sever.bir tanesi izmirli o çok yardımcı oldu evini açtı bizi gezdirdi ev buldu...senin gibi gençler kaldı mı diyorum aileden öyle gördük diyor :)
velhasıl bende böyle yardım sever ve alçakgönüllü bir evlat yetiştirmek istiyorum Allah hepimize nasip etsin
sağol melekcim benide en çok terası cezbetti istdaki evde balkon yok kapalı o kadar istiyordumki şöyle yazın balkonda oturmak...ecrin içinde iyi olacak.
çalışma ve oturma izni biz ordayken başlatılamazmış dönmemiz gerekiyordu bizde döndük 1 2 hafta içinde biter dedi arkadaşlar bizde gideriz
DR ıBRAHıM SARAÇOĞLU DEREOTU KÜRÜ
Troid hastaları için çok müjdeli bir haber vermek istiyoruz. Daha doğrusu müjdeyi Dr ıbrahim saraçoğlu veriyor. Dereotu tam bir mucizeymiş meğer. Hem Troid hastaları için, hem de zayıflamak isteyenler için ;
Dereotunun mucizevi faydası
TROıD HASTALARI ıÇıN DEREOTU KÜRÜ :
Troid’in hızlı ya da az çalışması durumunda dereotu çok etkilidir. 3 ay boyunca bir yemek kaşığı dereotu sabah, öğle, akşam öğünlerden 15 dakika önce tüketilecek. Bu konuda 5 ay sonra ilaçlarını bırakan hastaların oranı yüzde 90’dır.
DEREOTU ıLE MUCıZE ZAYIFLAMA YÖNTEMı ; Dereotu zayıflamak isteyenlerin imdadına yetişecek gibi görünüyor. Üstelik kendinizi çok sıkıntıya sokmadan gayet kolay bir yol ile. Zayıflamak için dereıtunun kullanımı ;
Sofraya oturmadan 15 dakika önce bir yemek kaşığı dereotu yerseniz sofradan daha erken kalkarsınız. 10 dakika sonra tokluk hissi artacaktır. Daha az yemek yersiniz. Diyet yapanların özellikle yemesi gerekir. Açlık duygusana fren yaptıran dereotudur. Hatta yemek arasında da yiyebilirsiniz. ıştahınızın yavaş yavaş kalktığını görürsünüz. Göreceksiniz ki iştahınız daha erken kapanacak ve doygunluk duygunuz daha erken gelecektir.
fatoş bak sana ne buldum burda,hemen acuk geçmışım vaar okıım geleyım
ınşallah sultancım ınşallah,tuğba ev olayına sevındım en azından ıçın rahat artık çoğu sorunun cevabı sende,ben bakmadım meraklıya yemekten sonra bakacam,şırvancım gözünaydın bacımmm,ıstanbul harıkasınız valla buluştunuz azda olsa kısmöet bır dahakıne bende olurum ınşallah,çıçek aşkolsun kıs attın yarına çatlat bızı,öpüldünüz,kaçtım şımdılık
slm arkadaşlar bu hft ilk defa evden girebiliyorum henüz düzeni oturtamadım sabahları anneme bırakıyorum akşam 4,30 da gidiyorum 10 dk yol akşamda alıp eve gelliyoruz, işyerinde masa ve bilgisayarım değişti henüz rahat giremiyorum....
okuduğum kadarıyla buluşma olmuş oh ne güzel benim oğlumda bu hft genelde kendi kendine takılmaya başladı, Tuğbacım ev çoook güzel inş.hep mutlu anlarınız olur o evde...
geçmişi okuyayım geri gidebildiğim kadar...