2009 Nisan Anneleri

Yazı harikaydı kim yazdıysa ellerine sağlık bazen bende giriyorum okuyorum onları

erkeklerin beyinlerinde ne varki anacım .. bu olsun..
bençillikten başka....
Şirvan canım ya senin yorumlarına bitiyorum ya bu kadar espirili hazır cevap olamaz iyiki varsın arkadaşım
muzlu sütü nasıl yaptın..

ben dr. pınarın 6-12 ay sütünü veryorum kahvaltıalrda falan dedim yok dedi.
onun yerine günlük pastorize ver daha iyi dedi ..

sen hangisini kullanıyorsun.
doktorlarda bir garip bazılarıda pınar ı kulanın bebek sütü o diyor ben karışık veriyorum valla ikisindende alıyorum bir ondan bir ondan veriyorum
kızlar ben yemeğe gidiyorum

yazarken çok enerji kaybettim biraz gidim enerji toparlıyım

afiyet olsun

muzlu sütü nasıl yaptın..

ben dr. pınarın 6-12 ay sütünü veryorum kahvaltıalrda falan dedim yok dedi.
onun yerine günlük pastorize ver daha iyi dedi ..

sen hangisini kullanıyorsun.

canım ben açık inek sütü buldum. onu kullanıyorum. yoğurdunda da mamasında da.
sütün içine muz atıp blenderdan geçiriyorum biberonla veriyorum. bazen bal yada biraz şeker atıyorum tatlansın diye. 1 yaşlarına ne kaldı sonuçta bence bal süt herşeyi yerler artık . çoğunlukla uyku sersemi içiyor, öyle severek içtiği yediği pek bişi yok zaten.

bu arad herkese merhaba
Kayra beni yine çıldırttı gece 12 de sallamaya başladım salıncakta 1 e kadar salladım sonrasında kaç kere kalktığımıda hatırlamıyorum iki gündür eşimide oturma odasına gönderiyorum kayra çok kalktığı zaman yanıma alıyorum artık dayanamıyorum uykuya çok geç dalıyor ne yapsam şaşırdım kaldım valla fikri olan varmı??

canım bazen bu hazır cevaplıyım beni zor durumda bırakıyor..ama ne yapım anacım huy meselesi.. ağzından hemencik çıkıyor..
o yüzden kimse sana laf yetiştiremiyor diyorlaar.. esasında hoş bişey değil ama .
değişemiyorum .

kız fıstıkağacında açık inek sütünü nerden buldun. içine su katıyorlardr..

canım direk aranıza alıp yatırsan biz öyle yapıyoruz. paşam ortda serse serpe yatıyor.
biz köşelerde. eşim sabah geç kalkacaksa başka yerde yatıyor.. çünkü bizim sıpa 7:30 -8 dedimi ayakta...

günaydııınnn enn güzel annelerrrr...
bugün sevgilimin kocacıımın doğum günü.33 oldu.iyi ki de doğdu iyiki de benim kocam olduu :)))

Allah sizi birbirinizden ayırmasın canım.eşine sağlıklı mutlu yaşlar diliyorum.

bu sorulara ben de cevap istiyorum.hep araştırmadan bişeyler alıyorum sonra vah tüh diyorum.

bende sabah tartıldım
gene 67,5 kiloyum ..
bu yemeyle ne olurki başka....

eşim bugün diyetisyene gidiyor bakalım

aynen sabah 69 u gördüm.ne yapsam ki.iştah yerinde resmen hamilelikte yiyemediğimin acısını çıkarıyorum.

çok geçmiş olsun sehercim.neden olmuş peki bişey söyledi mi doktor.?

aman dıyım kızlar bulgur cok gaz yapıyo

ben de veremiyorum.çok ilginç benim kız hala gaz sancısı çekiyo.

maşallah barana
.aman doktorlar bizi ne anlar.ben yoğurt yesin gülfem diye piyasada ne var ne yok alıyorum deniyorum.

bize doktor kansız görünüyo diye demiri 4 aylıkken başlattı
deviti bu ay günde 10 damla yaptı dişimiz yok diye.dediğin gibi hepsi ayrı telden çalıyo.

maşallah barana

ben komlık oldum gece ege uyumadı neense.......
bugunde misafır var yemekli...........

suan uyuyor ttlıyı yapıcam:)

baktım kctım byeeeeeeee

kolay gelsin melek.

ah canım fikir falan kalmadı hepsi bittti .kendi kendilerine düzelmelerini beklicez.inan çaresi yok.benim denemediğim yol kalmadı.

öğlen yemekte .
tavuksulu çorba - nohut - plav
birde tavukgöğsü tatlı getirmişler.arasında da elma rendesi gibi bişey vardı..
saat 4 de sakladım onu..
şimdi kola içiyorum..

yarın gülfemi anneme bırakıp mehmetle filme gidecez.2 senedir sinemaya gidemiyorduk.valla heyecanlandım.sonra da yemek yicez.inşallah azıcık kendime gelirim.

aaaa aklıma ne geldi..
hani nişan pastaları oluyor ya şöyle maket arkada bir parça pasta oluyor..

bizde doğum günü pastasını öyle yapsak ..
mutfakta ben normal pasta servisi yapsam olmaz mı

ne kurnazım dimi ama :))))))

ohh afiyet olsun şirvan
saol canım....
yarın gülfemi anneme bırakıp mehmetle filme gidecez.2 senedir sinemaya gidemiyorduk.valla heyecanlandım.sonra da yemek yicez.inşallah azıcık kendime gelirim.
ohhh süper olmuş..
bence seni bir süre idare edecek moral depolarsın gibi geliyor..

sen nezaman dönüyosun .. yoksa döndünmü.. ama annem dediğine göre dönmedin.
ama mehmet dediğine göre eşinde mi orda :uhm: :uhm: :uhm:

çiçek hanım ..
smart trike almışsın .. güle güle kullanın. benim şimdi sana sorum olacak..

recliner modelini mi aldın.. bunda sonradan büyüklerin kullandığı direksyon çıkıyormu. sitesini inceldiğimde çoçuk büyüyor ama o hala arkada kalıyor.
birde koltuk kocaman geldi bana..
ağır bişeymi.. arabaya sığarmı ..yani arabaya atıp sahile gidemedikten sonra ne anlamı var dimi ama...

deluxe modelinde de koltuk farkı var gibi geldi..
heee bir de fiyat tabikide..

hadi tecrubeli olarak cevap ver bakalım...
çiçek bu mesajı görene kadar tekrarlıyacağım.
aaa birde özelden yazım dimi ama

canım hemen açıklayayım.
döndüm istanbuldayım.annem de benimle geldi.hihoyyyt:sm_cool:

ben kaçırmışım hayirlı olsun çiçek resim eklemişmi Şirvan bende baksam

kızlar bebeklerinizi gündüz kaç kez ve ne kadar uyutuyorsunuz ,
Özellikle bebeği gece iyi uyuyanlara soruyorum ,Can ın gündüz hiç uyumadığını hatırlıyorum
Kayra 3 satte bir uyumak istiyor bazen yarın bazen 1 saat uyuyor gündüz , akşam 6 dan sonra uykusu gelse bile uyutmuyrum gece 12-1 arası yatıyor

benimkiler 2 kez uyuyo günde biri onbucuk sabah uykusu biri üç buçuk dört gibi aksamüstü uykusu süreleri değişiyo zeren gece hep uur zenep hiç uyumaz ama gündüz aynılar

minecim ela 6.30 da kalkar..9.30 da uyumak ister.1 saat uyur.2.30 da tekrar uyur 1.5 saat falan sonra 8.30 -9 d uyur biimkide sıkılınca 3 saatte bi uyumak ister ama akşam babası geldiği için ve daha çok oyun olduğu için uzun süre duruyo :)) gece de diş sıkıntısı yoksa 1 ya da 3 kere kalkar :)

benimkiler 2 kez uyuyo günde biri onbucuk sabah uykusu biri üç buçuk dört gibi aksamüstü uykusu süreleri değişiyo zeren gece hep uur zenep hiç uyumaz ama gündüz aynılar

ah canım Allah sanada kolaylıklar versin biz biride dayanamıyoruz sen iki taneyle uğraşıyorsun iyiki zeren uyuyormuş teşekkürler

canım hemen açıklayayım.
döndüm istanbuldayım.annem de benimle geldi.hihoyyyt:sm_cool:
saol canım ..
iyi barii.. biraz daha rahtsın demek ..
ben kaçırmışım hayirlı olsun çiçek resim eklemişmi Şirvan bende baksam
yok canım eklememiş .
smart trike diye arattır internette..
recliner ve deluxe diye model var benim beğendiğim.
arada 150 tl fark var . birde koltuk farklı başka bir fark varmı acaba dedim .

bizmki sabah benle kalkıyor.7-8 gibi.
10-11 arası uyuyor
1-2 arası uyuyor
4-5-6 arası hangi arada artık uyursa
sonrada gece 9-10-11 arası uykudayız
bunlar gün içerisndeki uyku saatlerine göre değişiyor.

oof poof kafayı yiyicem tariflerle yaa..geçenler de yapıcam dediğim pasta içi bisküvi puding ya çok mu basit olur gerçi yapması zorda tadı nasıl olur acaba ..olmadı yarın yapayım eğer beğenmezsem garanti bi pastam var onu yaparım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…