2009 Nisan Anneleri

canım fıstıkağacından değil teee nişantaşından alıyorum :)
zilli kızım değerimi bilsin. eskiden alan arkadaşlarım var herkes memnundu bende alıyorum artık.

canım nasıl yetişiyosun.. bir taraflarına moormu taktın..
öyle bişey vasrsa söylede bende taktırdım..olumunekankayizsmile
şirvan daha geç yatırdığımda uyku iyce bunalttığı hald uyumuyo ve uyuyana kadar ağlıyo.banyo genelde ters etki yapıyo bize .cin gibi oluyo.

allah sabır versin ne diyim hayatım..
boşver sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.. elbelt bunlar bir gün geçecek , unutulacak.

canım fıstıkağacından değil teee nişantaşından alıyorum :)
zilli kızım değerimi bilsin. eskiden alan arkadaşlarım var herkes memnundu bende alıyorum artık.

eee onu alıp hemen kaynatmak gerekmiyormu , nasıl oluyor yani..
arabasızda gidiyor.. 1 kilo sütü elnde taşı ..
kıymetini bil ananın yasemin hanım ..

öyle şirvan.canı sağolsun.bazen çok bunalıyorum ama sabah olup da o bakışı gülümseyişi elini yüzüme sürüşü var ya herşeye değiyo.uykularım sana helal olsun diyorum mıncık mıncık ediyorum.

eee onu alıp hemen kaynatmak gerekmiyormu , nasıl oluyor yani..
arabasızda gidiyor.. 1 kilo sütü elnde taşı ..
kıymetini bil ananın yasemin hanım ..

evet eve gidince kaynatıyorum. kayınvalide adanadan uzman hep açık süt aldıklarından o da beğendi sütü.
kız 1 kilo olsa neyse 3 kilo alıyorum.

sELAMMMM
Çiçek in aldığı bisiklet Joker de e-bebeğe göre daha pahalı arkadaşlar.Tabi hangi modelini aldı tam bilmiyorum da,en basit olanı ,(tentesiz) öyleydi benim gördüğüm.

kaydirigubbakcemile2
öyledir canım..

Deniz sen iyisi bir de garanti pastanın tarifini de ver de,onu yapalım biz de)
Gerçi ben de hazır alırım herhalde,pek beceremiyorum yaş pasta yapmayı,hoş,üstüne de pek düşmedim .

Benim bu sene 3üz öğrencilerim var,6. sınıftalar,hepsi farklı sınıftalar.Her ay he sınıfta ayın öğrencisi seçiliyor,bu 3üzlerden 2si bu ayın öğrencisi seçilmişler,tabi o seçilmeyen derste ağladı,arkadaşalrı da üstüne gitmişler biraz,kardeşlerin oldu sen olamadın diye.ıkiz 3üz olmanın böyle olumsuzlukalrı da var,heran kıyaslanma durumunda kalıyorlar.Çok dikakatli yaklaşmak lazım.
Öbür çocuklar da sanki kendileri olabilmişler gibi,çocukla dalga geçiyorlarmış pehhhhhh

şirvan bahçelievlerde bakıyoruz canım.benim yeni okul orda.ev okul birbirine çok yakın olsun istiyorum

o bisikletten ben anneme doğum günü hediyesi olarak aldırıyorum. zaten o da böyle bisikletlere bakıyormuş ister misiniz dedi. ben de hemen evet dedim.

tamam elifcim onuda veririm..allahım yaa uykum var diye deliriyo yatırıyorum gülerek kalkıyo yaa gözler kıpkırmızı olmuşş..ya uyu ya uykum var deme o zaman di mi...

valla bisiklet güzelmişte
biz bisiklette üretiyoruz şirket grubu olarak
bilirsiniz mondial motorsikletleride bizim grupta
bisiklet işinede girdik.
ayıp olur şimdi dimi:))

valla şirvan ne hallere girdiğimi görsen kaç motor taktırdın dersin herşeyi dört dörtlük yapamıyorum tabi bide cumalarrımın boş oluşu nimet oldu bana idare etmeye çalışıyorum kocişte anlayışlı yardım edebildiği kadar ediyo herşeyi söylemek gerekiyo kendi pek göremiyo yapılacakları ama talimatları yapabildiğince yerine getiriyo garibim yuvarlanıp gdiyoz

evet eve gidince kaynatıyorum. kayınvalide adanadan uzman hep açık süt aldıklarından o da beğendi sütü.
kız 1 kilo olsa neyse 3 kilo alıyorum.
ooo sen bize de al bari de sütçülüğe başla şekerim. boşver bilg.müh. olup ne yapcan . ben sana burda müşteri bulurum.

sELAMMMM
Çiçek in aldığı bisiklet Joker de e-bebeğe göre daha pahalı arkadaşlar.Tabi hangi modelini aldı tam bilmiyorum da,en basit olanı ,(tentesiz) öyleydi benim gördüğüm.
model farklıdır gibi geliyor bana..

şirvan bahçelievlerde bakıyoruz canım.benim yeni okul orda.ev okul birbirine çok yakın olsun istiyorum
sen eylüldemi başlıyacaksın dimi işe.. ooohh ne güzel iş valla..
kızcağıza kim bakacak

o bisikletten ben anneme doğum günü hediyesi olarak aldırıyorum. zaten o da böyle bisikletlere bakıyormuş ister misiniz dedi. ben de hemen evet dedim.
oohh iyi olmuş.. bende alıcam e-bebekte kalmamış ama...

valla bisiklet güzelmişte
biz bisiklette üretiyoruz şirket grubu olarak
bilirsiniz mondial motorsikletleride bizim grupta
bisiklet işinede girdik.
ayıp olur şimdi dimi:))
niye ayıp olsun canım... parayla değilmi bu işler..
hediye ediyorsa sorun yok tabii.

allah yarıdmcınız olsun şekerim.

geçen hafta gittiğimizde vardı ebebekte. bitmiş mi. orda zaten ne arasam bitmiş oluyor. töbe töbe

kızlarrrrrrrrrrr nasılsınız
uzun süren sessizliğimi bozmaya az kaldı :))
kocişten boşanmadım adama ayar çektim düzelttim
ama eskişehirde de çok kalıcı değiliz gibi o yüzden net bağlatmadım
bu ay belli olacak sonumuz ona göre karar vericem net bağlatmakla ilgili
çok büyük değişiklikler yok hastalandık iyileştik falan filan
sizler nasılsınız özledimmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…