canım bazen bu hazır cevaplıyım beni zor durumda bırakıyor..ama ne yapım anacım huy meselesi.. ağzından hemencik çıkıyor..
o yüzden kimse sana laf yetiştiremiyor diyorlaar.. esasında hoş bişey değil ama .
değişemiyorum .
kız fıstıkağacında açık inek sütünü nerden buldun. içine su katıyorlardr..
canım direk aranıza alıp yatırsan biz öyle yapıyoruz. paşam ortda serse serpe yatıyor.
biz köşelerde. eşim sabah geç kalkacaksa başka yerde yatıyor.. çünkü bizim sıpa 7:30 -8 dedimi ayakta...
canım nasıl yetişiyosun.. bir taraflarına moormu taktın..senin yazarken yorulduklarını ben yaparken kafayı yiyorum okul yarım gün değil neyazıkki evede çok uzak olduğu için 7 çeyrekte evden çıkıp beş buçukta evde oluyorum şirvanım
iki pasta meselesi doğru ben bu sene bu durumu anlamıcaklarını düşündüğüm için bir tane yaptırıyorum seneye ikitane yaptırıcam kıyafetlerinide farklı alırım hep yani iki farklı birey gibi muamele görüyolar hep zaten okadar farklılarki değil ikiz demeye kardeş demeye bile utanıyorum:)))))
şirvan daha geç yatırdığımda uyku iyce bunalttığı hald uyumuyo ve uyuyana kadar ağlıyo.banyo genelde ters etki yapıyo bize .cin gibi oluyo.
canım fıstıkağacından değil teee nişantaşından alıyorum :)
zilli kızım değerimi bilsin. eskiden alan arkadaşlarım var herkes memnundu bende alıyorum artık.
biz de ev taşıcaz.mayıs gibi inşallah.çok pahalı ama ya.900 den başlıyo.
eee onu alıp hemen kaynatmak gerekmiyormu , nasıl oluyor yani..
arabasızda gidiyor.. 1 kilo sütü elnde taşı ..
kıymetini bil ananın yasemin hanım ..
senin yazarken yorulduklarını ben yaparken kafayı yiyorum okul yarım gün değil neyazıkki evede çok uzak olduğu için 7 çeyrekte evden çıkıp beş buçukta evde oluyorum şirvanım
iki pasta meselesi doğru ben bu sene bu durumu anlamıcaklarını düşündüğüm için bir tane yaptırıyorum seneye ikitane yaptırıcam kıyafetlerinide farklı alırım hep yani iki farklı birey gibi muamele görüyolar hep zaten okadar farklılarki değil ikiz demeye kardeş demeye bile utanıyorum:)))))
ooo sen bize de al bari de sütçülüğe başla şekerim. boşver bilg.müh. olup ne yapcan . ben sana burda müşteri bulurum.evet eve gidince kaynatıyorum. kayınvalide adanadan uzman hep açık süt aldıklarından o da beğendi sütü.
kız 1 kilo olsa neyse 3 kilo alıyorum.
model farklıdır gibi geliyor bana..sELAMMMM
Çiçek in aldığı bisiklet Joker de e-bebeğe göre daha pahalı arkadaşlar.Tabi hangi modelini aldı tam bilmiyorum da,en basit olanı ,(tentesiz) öyleydi benim gördüğüm.
sen eylüldemi başlıyacaksın dimi işe.. ooohh ne güzel iş valla..şirvan bahçelievlerde bakıyoruz canım.benim yeni okul orda.ev okul birbirine çok yakın olsun istiyorum
oohh iyi olmuş.. bende alıcam e-bebekte kalmamış ama...o bisikletten ben anneme doğum günü hediyesi olarak aldırıyorum. zaten o da böyle bisikletlere bakıyormuş ister misiniz dedi. ben de hemen evet dedim.
niye ayıp olsun canım... parayla değilmi bu işler..valla bisiklet güzelmişte
biz bisiklette üretiyoruz şirket grubu olarak
bilirsiniz mondial motorsikletleride bizim grupta
bisiklet işinede girdik.
ayıp olur şimdi dimi:))
allah yarıdmcınız olsun şekerim.valla şirvan ne hallere girdiğimi görsen kaç motor taktırdın dersin herşeyi dört dörtlük yapamıyorum tabi bide cumalarrımın boş oluşu nimet oldu bana idare etmeye çalışıyorum kocişte anlayışlı yardım edebildiği kadar ediyo herşeyi söylemek gerekiyo kendi pek göremiyo yapılacakları ama talimatları yapabildiğince yerine getiriyo garibim yuvarlanıp gdiyoz
gidip bakmadım ... internette stokta yok diyor..geçen hafta gittiğimizde vardı ebebekte. bitmiş mi. orda zaten ne arasam bitmiş oluyor. töbe töbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?