2009 Nisan Anneleri

börekleri hazır alıyorum bir tepsi otlu börek 20 tl bişey değil uğraştığına değmez hem.
açma yufkayla yapılıyor.

demirin arabası geldi ne demek bacım ..
kaçma şunu bir anlat helede öyle git..
bebek arabası çift yönlü arıyorum demiştim ya
çok değerli bi arkadaşım demire doğum günü hediiyesi olarak almış
o geldi :)))))
tşkler cnm hemde nasıl özlemişşşşşşşşş
kayra nasıl oldu?

senin adına sevindim insanın
anlaştığı arkadaşları olması çok gzl
bebkleri olmasıda çok güzel
her ne kdr bu sene bişy analamasalarda seneye çok iyi ark. olurlar

heyttt beeee karıya bakkkk

kızlar süpersınız bende fena değılımdır hanıde maşallah yanı,kıs şırvan sende alemsın,benım kocamda annesıne çekmış,dolabı kıtap gıbıdr,ütüyü ben yaparım kendı katlar yerleştırır,yemeklerı enfestır,hamıleyken sağolsun 2 gün ben yaptım zaten hep yardımcıdır,2 gün o,bıde sağolsun evımızın karşısında bereket konyalı var süper yapıyorlardı herşeyı,e halımızden bellı oluyordur sevıyorum yemek yemeyı ben ya,patlıcan salatası demışınız ya bayılırım yazın hıç eksık olmaz,valla benım dolabım öyle büyük değıldı derın dondurucumda ama bende nohutumu,bezelyemı,barbunyamı haşlayıp atardım fazla yapıp özenle almazdım ama atmak ıçın dolaba,mesela yemeklık aldığım zaman fazla alıp atardım ne yazdım ha çokmu olmuş bakıım sonra devamedıım

yaaa hani bu bebekler
sıcak bişey olduğunu anladığında ellemezlerdi
demir babasının çay bardağını tutuyo
cıssss çok sıcak diyoruzzz
bi daha tutuyo
çekiyo sonra yine ttutuyoo

seherin verdiği tencere kekini biliyorum canım ,tarifi biraz değişik olsada:)))
gerçekten mükemmel oluyor....
senin menüne uyucam şirvan:)))
yakın olsan bende gelirdim şeker.. davete gerek yok.. biliyorum .
selam bacılar.

eğitimdeydim anca girdim.
eğitildim geldim:))
sonunda senide eğittiler yani denizkızı
kız sen bunları nerden biliyon. yemiyosun göya yoksa bizimi kandırıyosun..
söyle bakım bugün neler yedin.

öyle değerli bir arkadaş bi biz bulamadık .

denızzzzz bende bayılırım tıramısuya olsada yesem üşenırım şımdı markete be,annemınde kolestrol fırlamış dr. sormuş hergün ayçekırdeğı yıyoruz etkısı olmuşmudur dıye tabıkı olmuştur hemen kesın demış,onun yerıne bır avuçkabak çekırdeğı önermış,kabağıda severım ama en az 3 avuç yerım ben valla ne yapıım

şirvan denizkızı dedin güldürdün burda muhasebe müdrümüzde bana öle diyor denizkızı:)
hakketen öleyim ama bir solungaçlarım eksik..

bugün eğitime genelmüdür ve işletme müdürüyle gitttik güzel bir restaurant
peki ben ne yedim sadece salata.genel müdür gerçektenmi dedi evet dedim.onlar hüpletti güzel yemekleri.
ben salata atladım:)
aman olsun
58 im ya buna değer.

şirvancım herşeyden önce insan olması yeterli
ben maneviyata daha çok önem veriyorum

deniizz napıcaz bu sıpalarlaaaaa

çiçeeekkk naaapppeeerrrrrrrrrr :)))

hoşgeldın çıçeklııııııı,ya benımkı dınlıyordu hatta sobayada sıcak dıyordum yaklaşmıyordu ama bu ara coştu yanmıyor ya gıdıp yapışıyor,yasak ya çekıyor ışteee

deniz menüne bayıldım
bnmde ilk aklımdan tiramisu geçmişti
bende bayılırım özleeemmmmmmmm

kızım ben iş kadınıyım ama bilirim yemek yapmayı elim tatlıdır benim ne haber:)

bizimki hiç laf dinlemiyor ailenin erkekleri feci şımartmış durumda disiplini sağlamak bana düşüyor.

ya bende kımse görünmüyor bak bunuda unutturacaklar bıze sölıım teşekkür butonu gıbı dıyecekler sarı dışarda yeşıl çevrım ıçı anlayın ışte dıyecekler lmaz:kötükedihüso

valla ben burnuma kadar tok da olsam yerım dıyeceklerım arasında ıçlı köfte,tıramısu,arap usulü dolma ve sarma ve tabıkı vazgeçılmezlerımyıne tantunı ve künefeeeeee o da emın usta usulü ama offfff coşturdunuz benı ya

eğitime bak .. elin herifleriyle yemeğe gitmiş bizim karı ..
58 olduya iyice havalarda ..
kız senin kocan nerde.. kızmıirmi sana..

geçenlerde kim demişti yaaa. senin kocanla aran açıkmı diye..
hiç bahsetmiyorsun diye..

şirvancım herşeyden önce insan olması yeterli
ben maneviyata daha çok önem veriyorum

deniizz napıcaz bu sıpalarlaaaaa

çiçeeekkk naaapppeeerrrrrrrrrr :)))

ayy ne dedim ben gene yanlış bişeymi dedim acaba

aay ben börek özürlüyüm fırında yapamıyorum kuruyo nedense gerçi çok deneyimimde olmadı :)) ama tavada süper börek yaparım otlu :) burdada şahane su böreği yapan bi yeer var bizde ordan alıyoruz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…